Witam pewnie znajde to na forum ale chodzi mi o bardzo szybką pomoc jutro rano musze kupic olej do lag najlepiej taki zeby moze usztywnil troszke przednie zawieszenie co polecacie i czy do hamulców moze byc DOT 4 czy jakos tak nie znam sie kompletnie byc moze polecaacie inny:). Przepraszam ogolnie za post bo pewnie na bank jest to na foroum ale pilnie potrzebuje pomocy i z góry przepraszam jezeli nie w tym dziale co trzeba to prosze o przeniesienie pozdrawiam:). Nprawde pilnie potrzebuje pomocy w tym temacie mechnik sie obudzil ze mi zrobie przez weekend ale graty mam dostarczyc.
chyba późno ale moze nie: olej-Castrol dla usztywnienia dolej doń oleju silnikowego w ilości 5procent a do hamulcöw DOT4 bo jest mieszalny najlepiej BOSCH
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!! -------------------------------------------- (KR-Ociec tel.: 509-867-657 ) Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
Dzieki za podpowiedzi mysle ze przez weekend sie zastanowie ktory wybrac a jeszcze jak ktos ma jakies propozycje to oczywiscie z checia do poniedzialku poczytam:)