P.s. generalnie widać z daleka kto jest nastawiony pozytywnie na moto i odkiwa ,pozdrowi .. i niestety jest pewna grupa super motocyklistów ,posiadająca tyle chromów że oślepiaja im drogę i przestają widzieć innych ! tzw. zakochanie w sobie
miki1406 napisał(a):Pierwsza "er łan", "er siks" i "dzikser srad" wszyscy ubranipod kolor moto... Macham każdemu z osobna. Nie odmachał nikt
TasmaN napisał(a):ja zauwazylem ze najczesciej machaja/odmachuja motocyklisci na podobnym sprzecie do mojego.
Armatura rzadko odmachujePrzynajmniej ja tak mialem.
firefox napisał(a):Niektorych takich braci mam w pizdzie, tak potrafia uszanowac braterska krew
Djobeł napisał(a):A ja macham wszystkim bez znaczenia czy to harus, enduro, sport czy cuś innego. Jak widze, ze motórzysta to pozdrawiam go słynnym aryjskim gestem. Olewam tylko skutery, bo nie wiadomo czy to "swój" chop czy jakiś emerytowany radio maryja wraca z ryb i wszystko ma w dupie.
Pozdr
KUBA-GSXF napisał(a):Jechałem ostatnio puszką i z naprzeciwka jechał koleś na motałce krecił palcem nad głową ....myśle o co mu kaman ? chodziło o kogutachwilę dalej stał patrol Milicji
bekowo to wygladało.
cosinus napisał(a):Podobno ci w supersportach by stracili ileś milisekund ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość