prawko..

Prowadzenie, składanie w zakręty, jazda w grupie, hamowanie...

Postprzez ElViajero » czwartek, 9 września 2010, 14:13

A może panowie powinni pokazać jak powinna wyglądać prawidłowa kontrola podczas egzaminu :P

Gratulacje :D
Ostatnio edytowano czwartek, 9 września 2010, 14:14 przez ElViajero, łącznie edytowano 1 raz
ElViajero

Postprzez pegaz » czwartek, 9 września 2010, 18:56

Gratuluje i szerokosci.
pegaz

Postprzez kyrtap87 » czwartek, 9 września 2010, 20:14

Gratki :brawo:
kyrtap87

Postprzez Pit » czwartek, 9 września 2010, 20:45

No to w polatamy w jesieni zgodnie z umową ;)
Pit

Postprzez jrk » czwartek, 9 września 2010, 20:59

Pit napisał(a):No to w polatamy w jesieni zgodnie z umową ;)

słowo się rzekło, kobyłka u płotu ;]
jrk

Postprzez Gof » czwartek, 9 września 2010, 21:29

Gratulacje stary :mrgreen:
Gof

Postprzez jrk » piątek, 10 września 2010, 00:37

gof napisał(a):Gratulacje stary :mrgreen:

dzięki dzięki. ale bez przesady. takie trudne to nie było ;]

Jabadabaduu!!!

Tylko teraz trza czekać na dokumencik 2 tygodnie... czyż to nie skandal?! :shot:
jrk

Postprzez Gof » piątek, 10 września 2010, 01:36

Zacznie się codzienne wchodzenie na https://www.kierowca.pwpw.pl/ :D
Gof

Postprzez GilotynaHTB » piątek, 10 września 2010, 06:36

jrk napisał(a):Tylko teraz trza czekać na dokumencik 2 tygodnie... czyż to nie skandal?!

wmoim porzypadku 2 tygodnie to same dokumenty szły z word-u do urzędu :( bo oczywiście wysłano na inny adres w mojej mieścinie :/
GilotynaHTB

Postprzez jrk » piątek, 10 września 2010, 10:09

gof napisał(a):Zacznie się codzienne wchodzenie na https://www.kierowca.pwpw.pl/

nooo już się zaczęło. narazie jest: "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." heh

GilotynaHTB napisał(a):wmoim porzypadku 2 tygodnie to same dokumenty szły z word-u do urzędu bo oczywiście wysłano na inny adres w mojej mieścinie

proszę nie strasz tak :shock:
jrk

Postprzez firefox » piątek, 10 września 2010, 11:00

jrk napisał(a):
gof napisał(a):Zacznie się codzienne wchodzenie na https://www.kierowca.pwpw.pl/

nooo już się zaczęło. narazie jest: "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." heh

GilotynaHTB napisał(a):wmoim porzypadku 2 tygodnie to same dokumenty szły z word-u do urzędu bo oczywiście wysłano na inny adres w mojej mieścinie

proszę nie strasz tak :shock:

Ta stronka dziala do dupy, jakos PWPW nie moze jej ogarnac a raczej programisci HP :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Budzik » piątek, 10 września 2010, 12:24

ja dzwonilem codziennie do wydzialu komunikacji i po 2 tygodniach juz byl do odbioru, ale panie mnei pozanawaly juz po glosie i wiedziely o co chodzi jak tylkop powiedzielm dzien dobry dzwonie z zapyatniem :]
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez GilotynaHTB » piątek, 10 września 2010, 15:27

Mój przypadek jest szczególny :D .Zdawałem w bydgoszczy, gdyż tutaj zamieszkuje,ale meldunek stały mam w grudziądzu.W gdz wydział komunikacji ma inny adres niż UM.Mimo że na wniosku wpisałem adres WK to papiery zostały wysłane na UM jak tłumaczyła pani "bo taki adres maja w systemie" więc po kiego grzyba ja na papierach pisałem prawidłowy adres??? No i dokumenty od urzędu do urzędu sobie szły piechotą :P
GilotynaHTB

Postprzez jrk » piątek, 10 września 2010, 18:11

firefox, rozwiń temat proszę. Co to znaczy, że działa chujowo. Mam sobie tą stronką głowy nie zawracać?
jrk

Postprzez zolkos » piątek, 10 września 2010, 22:52

ja odwiedziłem panie w okieneczku to powiedzały ze nie ma prawka a była godzina 12.30 ok 16 byłem w domu wchodze na neta a tam ze prawko od 12 juz było do odbioru ... im sie nawet poszukac nie chcialo :P
zolkos

Postprzez ElViajero » sobota, 11 września 2010, 14:35

Kurna to tylko ja miałem farta?
Po 2tyg od egzaminu dryndnąłem do WK z pytaniem czy jest, odp. tak jest od wczoraj, mieliśmy do pana dzwonić co by się pan po odbiór zgłosił :P data wydania 09.09.09
ElViajero

Postprzez GilotynaHTB » sobota, 11 września 2010, 14:39

Ja szybciej kurs zrobiłem niż teraz czekanie na wydanie prawa jazdy...Niestety temat rzeka polskie urzędy i urzędnicy...
Ostatnio edytowano sobota, 11 września 2010, 14:42 przez GilotynaHTB, łącznie edytowano 2 razy
GilotynaHTB

Postprzez firefox » sobota, 11 września 2010, 19:08

jrk napisał(a):firefox, rozwiń temat proszę. Co to znaczy, że działa chujowo. Mam sobie tą stronką głowy nie zawracać?

A co tu rozwijac, sam ja kiedys poprawialem i wiem, ze to nie latwa sprawa. Nie chce wchodzic w szczegoly, ale ja bym sie az tak nia nie sugerowal. Jasne, czasem zadziala dobrze, ale w wiekszosci przypadkow jest to bzdura.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez damias83 » poniedziałek, 18 października 2010, 22:38

No to ja tez sie pochwale ze dzis zdalem prawko za 1 razem :) teraz czekac na odbior...
damias83

Postprzez Gof » poniedziałek, 18 października 2010, 23:16

pogratulowal
:)
Gof

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Technika jazdy