Ja byłem w zeszłym roku, tylko ja zgłaszałem się do suzuki z rzeszowa. Szkolenie odbywało się jakoś w czerwcu albo lipcu na torze w Biłgoraju. Byłem tam jeszcze na suzuki DR:) kosztowało wtedy 150zł i jestem pewien że chcę w tym roku też pojechać bo dużo daje takie szkolenie.
w zachodniopomorskim w zeszłym roku i jeszcze w poprzednim mieliśmy też szkolenia z bezpiecznej jazdy. finansowane przez wojewodę więc dla motocyklistów za darmo. jeśli w tym roku też będzie to wrzucę info i może ci co będą mieli blisko się zdecydują.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
Postaram się czegoś dowiedzieć, rozpoczynam pracę w firmie która posiada autoryzację suzuki co prawda siedziba daleko bo będę przedstawicielem ale myślę ze informacje jakieś będą posiadali czy wg w tym roku ruszy ta akcja.
Nie wiem, zobaczymy, coś z pomocy motocykliście po wypadku, szybka jazda po zakrętach itd.
Wystarczy jak będzie na wyższym poziomie zaawansowania niż pierwszy. Pedrosy z Ciebie nie zrobią ale błędy techniczne wytkną i to takie, których byś się nie spodziewał
"Nie wypuszczone bąki przedostają się do głowy i tak powstają posrane pomysły"