PIORUN
Cześć.
Mam na imię Piotrek, jestem z Zamościa.
Jeżdżę na srebrno-szarym suzuki gsx 750F z 2005 roku.
Mam go od nowości.
Na razie nie mam za wiele czasu na jazdę (zrobiłem nim dopiero 18 000 km)
ale mam nadzieję to wkrótce zmienić.
Wcześniej jeździłem mz-kami, cz-tami itp.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
piorun.
MARCIN.M
Witam
Na imię mam Marcin, jestem z woj Lubelskiego(okolice Łukowa). Śmigam Suzuki GSX750F. Do zobaczenia na trasie ;-)
Imie-Mariusz
Skad-Poznan
Wiek-30
Motocykl-Suzuki Gsx750f 2004r
DJOBEŁ
Witam wszystkich chopoków i kobitki....jeśli oczywiście takowe tu są. Fajnie, że powstała koncepcja tej stronki, wczesniej już szukałem czegoś stricte na temat GSXF-a, lecz bez rezultatu;/ Mam nadzieje, że forum okaże się przydatne wszystkim posiadaczom i zainteresowanym w tym modelu. Sam posiadam pierwszy model jajeczka i sprawuje się całkiem pozytywnie!
Pozdrawiam, Djobeł
NOSFEREK
na imię mam Sławek i jestem z Dolnośląskiego okolice Wrocławia
jeżdżę na GSX 750 F i chwale sobie swój motorek co prawda nie jest super nowy (91r) ale daje radę .
witam wszystkich miłośników tego modeli (GSX)
KOKOLINO20
Mam na imię Tomek.
Jestem z okolic Ostrołęki
Od dwóch sezonów śmigam niebieskim GSXF 600 z 2001 roku.
K1S1EL
Witam forumowiczów!!
Niestety nie mam dwóch kółek, a czterema nie będę się chwalił na forum moto ze względów oczywistych Na GSXF-ie parę razy jeździłem, to chyba wystarczy i będę tu czasami zaglądał :-P
No to niech się forum rozrasta :-)
pozdr
EVILGHOST
Witam wszystkich,
jeszcze do połowy tygodnia jestem posiadaczem GS500E, a jak dobrze pójdzie to od końca tygodnia posiadaczem GSX750F :]
Po krótce jestem Maciek aka evil z Warszawy :]
A teraz do pytania: Czy znajdzie się ktoś z Warszawy bądź okolicy kto pomógł by w oględzinach jajka przed kupnem? :]
MOTOMANIAK
Witam wszystkich serdecznie,jestem Sylwek i pochodze z niewielkiego miasta Zelów w woj.Łódzkim,od 4 sezonów jestem wierny Suzuki GSX 750 EF rocznik 1987,bardzo sie ciesze że powstało takie forum skierowane do bardzo konkretnej grupy ludzi,mam nadzieje że bedzie się Ono rozwijać i ja równiez bede miał w tym swój udział,pozdrawiam wszystkich.
ŁYSOLEK
witam również
nazywam sie Adam , jestem z Warszawy i mam Suzi GSX600F '97 tzw. Imbryka
KUKIZ
Czesc ;] Reprezentuje zachodniopomorskie - Szczecin. Suzuki gsx 600f '00. Pozdrawiam
TAKSZAKAL
Powitac panocki.. Zwa mnie Szakal, jestem posiadaczem czajniczka 600, koloru nie podam bo.. podam innym razem.. jezdze sobie na niej od niedawna.. a dokladnie od wrzesnia.. bedzie dobrze :p
DOSIEK77
Witam. Na forum zarejestrowałem się ponieważ z wiosną mam zamiar kupić Jajko750.
Serdecznie pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość bo bedę miał sporo pytań.
Aktualnie poruszam się Diversją600.
dosiek77
DOMEL
Cześć. Jestem Tomek z Poznania i latam "Jajeczkiem" 750 :-)
Juz troche popisalem, ...a nie zdazylem sie przywitac ;-)
Mitzek z Krakowa, choc korzeniami z podbeskidzia..., lat 36 > weteran TU, nie ? :-D
Z Suzi juz 8lat, jakies 60kkm razem...- pewnie na zawsze :->
...choc w glowie sie kolacze jakis ST1050... :-D
Kraq
WICIA23
Witam wszystkich GSXF-maniaków
Jestem z Błonia
Aktualnie śmigam dużym Jajkiem
http://www.bikepics.com/members/wicia23/
Aby do wiosny
LAGUNA
Witam wszystkich jestem Krzysiek z Jankowic Rybnickich latam pierwszy sezon na GSX600F 89r wcześniej pare lat Jawa TS350 ;-)
CABALLITO
Hehe, moje tez . A dokladnie Zakrzowek. Obecnie mozna mnie spotkac w Edynburgu. Witam wszystkich.
YAMAMOTO
Witaj Dosiek77 Ty chyba jesteś już na wszystkich możliwych forach heheheh
pozdro.
Yamo
K1200RS
KAMIS
Witam Wszystkich "DAWCÓW" Mam na imie Kamil jestem z Gdańska. Motorami jeżdze juz 10lat. Jezdziłem GSX-F 750 tzw jajko z 98r teraz aktualnie SV 650 2002r. Mam nadzieje, ze połaczymy nasza pasje do jednośladów i sympatie do marki zatem znajdziemy wspólne tematy. Pozdrawiam.. Szerokosci
DIABLICA
dzień dobry...
przywitowuje sie ze Wszystkimi
Musiałam się zalogowić, żeby wyprowadzić Was z błędu... bo GSXF wcale nie jest najcudowniejszym moto...
najlepsze są GSy
RYCHU
Czesc Wszystkim!
Jestem Michal ksywka "Rychu":). Fajnie, ze powstalo takie forum i dobrze, ze w razie jakichkolwiek problemow sa ludzie z Warszawy gdzie mozna podjachac i pogadac:)
Mam czarne jajko- GSX F 600 zauwazylem , ze wiekszosc ma 750:)
Wiecie moze jak wstawiac fotki? Powinnismy powrzucac swoje fotki zebysmy sie rozpoznawali:)
Admin zadzialaj:)
Pozdro
SOCKO
Dobry!
Marcin
Wawka
GSX 650F biało-niebieski - jutro powinien wreszcie do mnie dojechać
A w ogóle to moje pierwsze moto, a ja sam jestem zupełnie zielony w temacie jazdy motocyklem...
Pozdr!
PRZEMEK PBS
Wytam!
Od dzis bede z Wami forumowal, brakowalo mi przez 2 lata ujezdzania jajka wlasnie takiego miejsca. Oprocz jajka mam w garazu 2 ogary, komara z 63, wsk '70, jawe 20 i chinskiego quada 200ccm Od niedawna moją nową zajawką są stare polskie auta z epoki prl-u. Jestem z Piły, studiuje w Poznaniu.
Troszke o mojej milosci : jest żółta, rocznik 2000, przejechane ok.47 tyś. , w tym roku dostala przelocik Ixila. Na przyszly sezon regulacja zaworow , synchro , zmiana oleju i uszczelki spod lewej kapy i mozna smigac dalej.
Przed jajkiem mialem 2 skutery, yamahe dt 125, yamahe tw 125, honde varadero 125, jezdze juz 8 lat Pozdrowienia, uff duzo jak na pierwszy post.
Witam szanownych forumowiczow!!!
Dosłownie wczoraj w ostatniej chwili odnalazłem to forum, miałem sie juz zalogować na jakims amerykanskim forum bo za nic polskiego znaleźć nie mogłem, juz nawet myślałem o założeniu nowego forum gsxf. A tu prosze jakie fajne forum, bardzo sie ciesze że was odnalazłem
Jestem (szkoda że od końca sezonu) szcześliwym posiadaczem GSX650f, którego jeszcze nawet nie dotarłem. Nie jest to moj pierwszy motocykl ale pierwszy który idealnie odpowiada moim preferencją. Mam nadzieje na miłe forumowanie.
Pozdrawiam forumowiczow
PIT84
Witam
Mam na imie Piotrek od września jeżdze na czarnej suzi gsx 600 katan 2006r.
Reprezentuje podkarpacie a mianowicie Grabownica Starzeńska (trasa rzeszów-sanok).
Do zobaczonka na szosie;)
LUKKA
Siemka. Latam GSXF-em 600-tka - 2000 r. Jestem z miasta UĆ. Mam na imię Łukasz.
Pozdro dla ewrybady
zauważyłem ale po przeczytaniu wszystkich witających pomyślałem, że lepiej chyba będzie zastosować się do regulaminu forum jak już jeden z kolegów nadmienił. Przecież forum jest młode i jeśli będzie tak dalej to POWITALNIA urośnie absurdalnie. Ale to może tylko moja opinia.
Witam jeszcze raz wszystkich, przyjmuję krytykę i pozdrowienia.
MAREK
Mam na imie Marek,jestem z Różana i śmigam Suzuki GSX750F z 2000r.
Pozdrawiam
KRISTOS
Czesc mam na imie Krzysztof jestem z Poznania i jestem posiadaczem Gsx 600F z 98r jest to moje pierwsze moto po przeszlo dziesieciu latach poprzednio były to niesmiertelne mz poczynajac od wersji TS .Serdecznie pozdrawiam SUPER pomysł z FORUM
CRUNCH
Witam wszystkich, mam na imię Krzychu, mieszkam w województwie pomorskim, prawie nad samym morzem. Śmigam na GSX 600F, rok produkcji 1997, jestem zadowolony z moto, na sezon 2009 przewiduję, parę modyfikacji.
BIEDRON
Witam szanowne grono użytkowników forum , zwą mnie BiEdRoN imię Rafał.
Moją przygodę z dwoma kółkami zacząłem w 85’ na nowiutkim Simsonie elektronik (do dnia dzisiejszego jest w garażu u rodziców) później przewinęło się kilka MZetek JAW około 95’ przygoda z bzykami się zakończyła.
Miłość jednak niewygasła w 05’ przejechałem się na kumpla Gsx, a z nadejściem nowego roku 09’ postanowiłem zrobić w końcu papier na moto.
Moją wybranką (nie mówcie tego mojej żonie) po zrobieniu papierów będzie gsx 600 f (jajo) rok jak dobrze pójdzie 99’-02’ mam nadzieje ze jeszcze w tym roku cos mi się uda znaleźć godnego uwagi.
Dobra koniec tego biadolenia bo miało być krotko a wyszło inaczej.
ZOLWIK
witam ,zapoczołem ponownie moją przygode z moto ,zaczynałem w wieku 10lat simsonem z 74',pużniej wsk 3bieg,kobuz ,kawasaki ar80,yamaha dt125.
Od ostatniego mineły jakieś 4lata , no i mam od niedawna suzi gsxf 600 95',lecz troszke mysle ze zawielka biorąć od uwage taką przerwe .
Przy tej okazji znacie jakąs stronke z manualem naj lepiej po pol.
WAL-DUS
Witajcie. Jestem Wal-dus. Lokalizacja 3-city
KOSA1022
Witam.
Rafał z Łódzi
Niebieskie jajeczko na sląskich blachach z 99r.
Latam na nim od czerwca 2008
Pozdrowionka dla wszystkich
TES
Witam. Mam na imie Tomek. Na codzień jeżdże gruszką po W-wie, a w wolnym czasie będę się uczył jeździć moją czarną Suzi '99 . Pozdrawiam wszystkich posiadaczy z Wa-wy i nie tylko, wyczekujących słoneczka
posadam gsx 750 f 1995r od marca 2008, wpierw mialem cbr 600f i byla ciut slaba, gsx mocowo odowiada mi idealnie, po jednym slizgu na torze zmienilem na kola od jajka, razem z nowymi oponami
COX409
SIEMKA WSZYSTKIM GSXF-omaniakom .Pozdrowionka
ŻUNIO
Witajcie.Jestem nowy z Elbląga.Z 2oo mam do czynienia od lat młodzięńczych po przez Komary,Motorynkę,Ogara 200,Jawę 350TS,Chiński skuter Zipp Jazzy,Hondę CB 500 i przychodzi teraz pora na Suzuki GSXF 750 którą mam zamiar kupić na wiosnę.
KONRAD1654
witam mam na i mie konrad jestem z czewy posiadam gsx 750 f z 2002
pozdrawiam
HEKATE
Witam cieplutko wszystkich obecnych i nieobecnych znalazlam sie tu nieprzypadkiem bo nie dosc ze lubie motory i wiatr we wlosach to poznalam szalonego przemilego szalenca a jako czarownica polecialam za nim na miotle i oto jestem buziaki dla wszystkich..
BONES
Witam panowie i panie
Kilka slow o sobie - 24 lata, GSX 750 F '98, z wykształcenia i zawodu automatyk z zainteresowan zapalony motocyklista
To tyle reszta wyjdzie w praniu
POZDRAWIAM wszystkich
MONTIS
Cześć jestem Krzysiek, jestem z Gdańska (W.pomorskie). Ten motor, to mój pierwszy zakup. Posiadam go od końca października i przejechałem nim przez zimę dopiero z 500 km.. ;p ,a jeżdżę na gsxf600f z 98r. czyli pierwsze jajko. ;]
Od sierpnia zeszlego roku jestem szczesliwym wlascicielem GSX 600 F z 2001 roku ale dopiero dzis znalazlem to forum
Korzystajac z tej okazji pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze spotkamy sie na drodze.
dla wszystkich dzis nie prowadze
ZIGI
Witam wszystkich użytkowników.
Ja śmigam
Suzuki GSX600F
Rocznik: 99
Jestem z Wawy
Foto mojego moto i nie tylko >> Kliknij tutaj <<
Oby forum lekkim i przyjemnym nam było.
Pozdro 600F
Interesuję się motoryzacją, mój ulubiony sport to Formuła 1 a moi idole to Michael Schumacher, Vallentino Rossi Max Biaggi no i R. Kubica
W dzieciństwie posiadałem motorynkę, na której rozpocząłem przygodę z dwoma kółkami posiadającymi konie mechaniczne. Po 5 latach użytkowania sprzedałem. Fundusz że sprzedaży przeznaczyłem na zrobienie prawa jazdy kat.B-i tak przesiadłem się na 4 kółka. Obecnie stęskniłem się za dwoma kołami i powracam do tamtych czasów ale już trochę w innym wydaniu
Służbowo poruszam się Renault Kangoo, prywatnie CRX-em a w ramach odpoczynku Suzuki GSXF.
Pochodzę z Małopolski. Może ktoś z forum pochodzi z woj. małopolskiego? Jeśli tak to piszę się na wspólne wypady
WOJOS
Witam kolegów, od niedawna jestem posiadaczem imbryka z 90 r, gdyby znalazl sie ktos jeszcze z okolic lodzi to zapraszam na wspolne latanie pzdr!
LUKIZ
witam wszystkich na gsxf750 smigam dopiero drugi sezon ktory prawie sie rozpoczal jestem z tojmiasta
YOGI136
Witam.
Mam na imię Piotrek, w prawdzie jeżdżę na gs'ie ale mam duży sentyment do gsx 600f, w przyszłym sezonie mam zamiar sobie sprawić albo ową 600 bądź 750 się jeszcze zobaczy
pzdr.
KATANAGSX
Witam, Ja mam Katanke 600 (gsxf z USA ) tez sie ciesze ze wkoncu takie forum powstalo