PannaJot napisał(a):Cześć, Hej, Lewa.
Jestem Joanna, Aśka, Jot jak tam uważacie, whatever ;-)
Kupiłam gsxfa ;-) 600, z 89(!)roku. Już w nakedzie.
(tak mam doświadczenie.)
I nawet miałam już wybraną fotkę którą chciałam tu wkleić ale...
Nie.![]()
A dlaczego?
Otóż dlatego że wpadłam na szalony pomysł że to idealna maszyna do spełnienia pewnego marzenia.. ;-)
No i spełniam. Otoczona kamerą na początku jedną, teraz dwoma, moje niekochane przez poprzedniego właściciela dziecko, rozebrałam, zadbałam i otoczyłam opieką, pewne rzeczy dodając, a pewne ujmując.. ;-) wszelkie info wkrótce![]()
Żeby pójść o krok dalej, eFka obecnie znajduję się w lakierni w której pracuję ( nie, nie mamy biura... ;-) tylko warsztat.) gdzie dostanie, oczywiście również pod czujnym okiem kamer, nowy agresywny streetfighterowski design.
Tak więc zdjęcia nie ma bo wrzucę film jak tylko uda mi się skończyć i poskładać wszelkie materiały i ścieżkę dźwiękową do kupy![]()
Bo film też składam sama.
Taka ze mnie Zosia Samosia![]()
edit : Efka dalej w lakierni ale rzadziej odwiedzana. Zmieniłam pracę ;-) Pracuje teraz w serwisie grupy VAG ;-) Ale z lakiernią wciąż sie kochamy, propozycja była dobra i zakończyłam wlasnie pierwszy tydzien w nowej pracy i jestem zachwycona ;-) Sorry ze się chwalę ale poczułam że muszę się tym z wami podzielić

)
) gdzie dostanie, oczywiście również pod czujnym okiem kamer, nowy agresywny streetfighterowski design.
aluj: )