Tu sie witamy z kolegami :)

Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez TasmaN » piątek, 13 marca 2009, 23:54

Witam,

po przeniesieniu Forum tu zakladam nowy temat do powitan.

Prosze nowe osoby o przywitanie sie i 2 slowa o sobie :-)
Ostatnio edytowano środa, 29 lipca 2009, 20:41 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
TasmaN

a ostatni będa pierwszymi...

Postprzez pinio » sobota, 21 marca 2009, 21:27

Hej
na starym jako ostatni, na nowym jako pierwszy hehehehe

Jestem Piotrek (Pinio dla kolegów), mieszkam w Pruszkowie, na gsxf od 5 lat , 4 lata jajo i 2 lata imbryk (umiem liczyć :-) ), obecnie własnie imbryk 1992 reenewed , odnowiony, odświeżony, prawie nówka sztuka, bo miał iść już tylko na części...
Miałem się rozwijać do 1800 M ale życie pokazało że chyba zrobię to później.
Miło was powitać , a milej będzie spotkać na drodze

P.
pinio

Re: a ostatni będa pierwszymi...

Postprzez TasmaN » sobota, 21 marca 2009, 22:55

No witam Pinio :)

Ja moto mam w Brwinowie i z reguly z tamtad startuje i tam koncze w sezonie :)
TasmaN

Postprzez kwiatek » niedziela, 22 marca 2009, 18:59

witam. mam na imię Mariusz ksywa Kwiatek mieszkam w Szczecinie a pochodzę z centralnej , moje moto to gsxf 750 jajo z 99r , moje pierwsze moto!!!!!!!!! - musiałem dorosnąć do decyzji o motorze ale cieszę się ,że zrobiłem to teraz, bo jak człowiek młody to glupi jeszcze!!!! takze teraz inaczej traktuje jazde dlatego jest gsxf anie gsxr :lol:
kwiatek

Postprzez zolwik » niedziela, 22 marca 2009, 21:30

witam ,zapoczołem ponownie moją przygode z moto ,zaczynałem w wieku 10lat simsonem z 74',pużniej wsk 3bieg,kobuz ,kawasaki ar80,yamaha dt125.
Od ostatniego mineły jakieś 4lata , no i mam od niedawna suzi gsxf 600 95',lecz troszke mysle ze zawielka biorąć od uwage taką przerwe .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Powitać

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 23 marca 2009, 11:01

Witam Was wszystkich ponownie na nowym forum.

Tak ogólnie to mam na imię Łukasz, ale znajomi mówią do mnie ZiGi.
U mnie się nic nie zmieniło, nadal śmigam na czarnej Jajecznicy z 99 roku.
Ogólnie w sezonie pomykam zazwyczaj po stolicy i szeroko pojętych okolicach.
Czekam na trochę pogody żeby wreszcie ściągnąć moto do Wawy.

Pozdrawiam
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Miki » poniedziałek, 23 marca 2009, 11:33

No dobra jak każdy to i ja, nowe forum nowe możliwości.

Witam 8) 8) Na Imię mam Mikołaj, lecz wołają na mnie poprostu Miki. Pochodzę z niewielkiej miejscowości Kraśnik, 50KM na południowy zachód od Lublina. Jestem szczęśliwym posiadaczem Jajeczka z 98r. Ze względu na wygodę podróżowania i piękny wygląd zdecydowałem się na kupno tego cuda, nie pomijając faktu znikomego apetytu na paliwo co było ważnym kryterium co do kupna mojej Suzi. O Sobie: jestem raczej towarzyski i bardzo lubię pomagać ludziom, nie lubię hamstwa i konspiry za plecami że tak się wyraże 8) Lubię ludzi którzy mówią wprost a nie owijają w bawełne. Liczę że w tym sezonie spotkamy się w większym gronie na neutralnym gruncie bo mam cholerną ochotę wa wszystkich poznać. Z racji mojego wieku mogę nie być szanowany wśród dorosłych użytkownik-ów/-czek, ale postaram się być poprostu sobą...

Pozdrawiam z Lewej kolegów i koleżanki !! 8) 8)
Miki

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 23 marca 2009, 12:28

Miki napisał(a):Liczę że w tym sezonie spotkamy się w większym gronie na neutralnym gruncie bo mam cholerną ochotę wa wszystkich poznać. Z racji mojego wieku mogę nie być szanowany wśród dorosłych użytkownik-ów/-czek, ale postaram się być poprostu sobą...

Pozdrawiam z Lewej kolegów i koleżanki !! 8) 8)

Miki "szakunec" :P należy się każdemu nie zależnie od wieku. A fakt, że też jeździsz Jajkiem sprawia, że należy się jeszcze większy szakunec w śród forumowiczów. No bo po to właśnie tu się gromadzimy. A następnym razem jak będę śmigał przez Kraśnik to się odezwę :D

Pozdrawiam Lewą w górze
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

AWATARY

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 23 marca 2009, 12:51

A tak na marginesie do forumowiczów.

Prośba o przeskalowanie sobie awatarów do maksymalnych rozmiarów 150x150px, to niebawem zapewne potwierdzi TasmaN (bo to On jest tutaj adminem).

Pozdrawiam Lewą w górze.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez socko » poniedziałek, 23 marca 2009, 15:24

Cześć,

Jestem Marcin, mieszkam pod Warszawą w Łomiankach. Ujeżdżam nowe Jajko w klasycznym biało-niebieskim malowaniu.
Jeszcze rok temu w ogóle nie myślałem o motocyklach, jako że od dzieciństwa byłem zafascynowany tylko i wyłącznie 4 kółkami. Jednakże jakoś w połowie 2008 roku naszła mnie myśl, czy może nie przyjrzeć sie bliżej tematowi dwóch kółek. Zacząłem kupować gazety o tematyce moto, przeglądać fora... efekt był taki, że w październiku poszedłem na kurs na prawko, w listopadzie zdałem egzamin,a w grudniu (na gwiazdkę :-) ) kupiłem moje pierwsze moto :-) Czemu właśnie Nowe jajko? Szukałem czegoś fajnego z wyglądu, a jednocześnie dość uniwersalnego i potencjalnie łatwego w prowadzeniu. Czemu nowy motocykl? Ponieważ po oględzinach "iluś tam" motocykli stwierdziłem, że wszystkie mają za sobą burzliwą przeszłość, a na razie nie jestem na tyle wprawny, aby rozpoznać jakie uszkodzenia są groźne, a jakie nie... Upusty cenowe na nowe motocykle pod koniec roku były naprawdę duże i udało mi się kupić sprzęt w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jak na razie przejechałem Suzi ok 400 km i... jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru. Powoli uczę się jeździć... a Suzi dzielnie znosi wszelkie moje błędy. Jak nabiorę trochę wprawy i przejade parę kkm (pewnie pod koniec sezonu) to podłączę się pod wspólne wypady GSX-Fowców, na razie jestem zbyt zielony i w większej grupie mogę co najwyżej stanowić dodatkowe niebezpieczeństwo :-)

Pozdrawiam :-)
socko

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 23 marca 2009, 15:34

socko napisał(a):na razie jestem zbyt zielony i w większej grupie mogę co najwyżej stanowić dodatkowe niebezpieczeństwo :-)

Witaj na forum Socko

Ja powiedziałbym że jak na razie jesteś zbyt niebiesko-biały.
No ale w grupie możesz nauczyć się więcej, niż samotnie.
Dlatego polecam wspólne śmiganie.
Może otwarcie sezonu w Częstochowie z nami zaliczysz, poczujesz jak to jest w grupie.
Potem nie będziesz chciał jeździć sam :D

Wrzuć fotki swojej niuni do Galerii.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 marca 2009, 15:35 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez firefox » poniedziałek, 23 marca 2009, 15:57

Dokladnie, zapisuj sie na jazde z nami ktora jak pozwoli pogoda mam nadzieje bedzie wpisany na stale do harmonogramu dnia :)

Narazie jest nas okolo 5 wiec kazdy chetny sie przyda :), ladnie musi wygladac parada jajek po miescie :P
firefox

Postprzez socko » poniedziałek, 23 marca 2009, 16:18

ZiGi napisał(a): Dlatego polecam wspólne śmiganie.
Może otwarcie sezonu w Częstochowie z nami zaliczysz, poczujesz jak to jest w grupie.

Dzięki za zaproszenie :-) Rozważę propozycję :-)

ZiGi napisał(a):Wrzuć fotki swojej niuni do Galerii.

Jakieś fotki powinny się pojawić po weekendzie, mam zamiar wreszcie obfocić Zuzke...
socko

Postprzez Loku » poniedziałek, 23 marca 2009, 17:58

No to jak wszyscy witają sie ponownie to ja też sie przywitam.

Witam drogich forumowiczów.
Mam na imie Piotrek, pochodzę z Częstochowy, studiuje w Łodzi a mój motocykl na czas studiów stacjonuje w Piotrkowie Trybunalskim. Podobnie jak socko, posiadam nowego GSX650F z tym że ja motocyklami interesuje się od kiedy pamietam- jestem ich pasjonatem, niektórzy mówią że to już choroba ;) . Suzi jest moim czwartym sprzętem o dwóch kołach a trzecim motocyklem. Dlaczego kupiłem nowy i dlaczego "nowe jajko", myśle że z takich samych powodów jak socko, wygląd, prowadzenie, zachęta cenowa na koniec sezonu i miałem dość chodzenia po komisach i oglądania szrotu.
Mam nadzieje na wspólne soptkania oraz wypady i stworzenia w miare zżytej grupy forumowiczów i użytkowników GSXF.
Loku

Postprzez firefox » poniedziałek, 23 marca 2009, 18:24

Skoro wszyscy to i ja :)

Mam na imie Radek, u mnie zainteresowanie motocyklami przejawialo sie na poczatku zeszlego roku i idac za ciosem zaczalem uczeszczac na kurs. W Sierpniu udalo mi sie zdac egzamin za pierwszym razem i jako prezent wakacyjny zakupilem jajo z 2001 roku (jak bede mial w rekach aparat zrobie foty :D ) Od Sierpnia zeszlego roku zrobilem jakies 5 klockow :)

W tym sezonie chce conajmniej x2 wiecej :)

Pozdrawiam wszystkich i dozobaczenia na drodze :mrgreen:

PS. Ah zapomnialem, jestem z Wawy :)
firefox

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 23 marca 2009, 22:34

I ja tez kcem, i tez kcem :)

Mam na imie Robert.
Jezdze na czarnej Zośce 750 od lutego zeszlego roku. To moj 2gi powazniejszy moto. Wczeniej byla przez kilka sezonow XJ600. A jeszcze wczesniej tak jak wiekszosc, Motór dziadka :)

W sezonie najczesciej krece sie po Wawie i okolicach, glownie Pruszkow/Brwinow.

Mam rowniez nadzieje ze wspolnie zaliczymy w tym sezonie kilka zlotow lub wspolnych wypadow gdzies dalej.
Chociaz niestety ja jestem zmuszony sezon zaczac dopiero w sierpniu :( :( :( - ale to dluga historia...

P.S.
Avatary pozmieniajcie na 150x150 - dalem ograniczenia w PA ale widze ze bedzie respektowalo tylko nowo umieszczane grafiki :/
TasmaN

Postprzez Łysolek » wtorek, 24 marca 2009, 13:00

to i ja :)

Mam na imię Adam, mam 26 lat i jestem z Warszawy
zajmuje sie sprzedażą olei Castrol oraz dorywczo częsci do motocykli :)
Mam Suzuki GSX600F z '97 roku , nazywa się Łajza i narazie mnie nie zawiodła :) z motocyklami połączyła mnie miłość do pewnej Pani, która równiez jest na tym forum, zacżęło się od sierpnia zeszłego roku i podobnie jak Socko u Ciebie zapisałem sie na kurs, kupno moto i zdanie prawka , zrobiłem może ok. 1000 km na moto ale i tak uwazam sie za laika :) także we wspólnym lataniu ( jesli mi czas na to pozwoli ) nie bedziesz osamotniony jako początkujący ;)
pozdrawiam
Łysolek
Łysolek

Postprzez Nosfer » środa, 25 marca 2009, 00:48

no wiec i ja się witam po drugi raz już :) no ale możne być tak ze jeszcze kogoś tu nie znam .
jestem z Wrocławia na imię dali mi Sławek a ksywę przylepili kumple .
wiek jest w profilu co by tu nie straszyć :P
ogólnie to zajmuję się tapicerka aut ale i za siedzenia motocyklowe też się już zabrałem od zeszłego roku i wcale się nie chwalę ale ja chyba mam talent hahahha. jak znajdę miejsce to wrzucę kilka fotek mojego ze tak powiem arcydzieła .
pozdrawiam i do zobaczenie na trasie
Nosfer

Postprzez firefox » środa, 25 marca 2009, 06:22

No witamy, chetnie zobaczymy jaki fach masz w rekach :)
firefox

Postprzez diabLica » środa, 25 marca 2009, 07:27

a ja sie nie przedstawie :P
a co, wolno mi ;)

i to nie dlatego że jestem niekulturalna...
próbuje być miła i nie chce żeby Wam było przykro...
bo wiecie, że GSy są fajniejsze ;)
Ostatnio edytowano środa, 25 marca 2009, 07:27 przez diabLica, łącznie edytowano 1 raz
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Następna strona

Powrót do POWITALNIA