Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez firefox » czwartek, 23 kwietnia 2009, 07:10

Smialo, my chetnie tez pomozemy :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Miki » czwartek, 23 kwietnia 2009, 09:04

kyrtap87, no to bedzie trzeba się spotkać, nie mam daleko do CIebie, no i witam nowo przybyłych jajcarzy :)
Miki

Postprzez Andluk » czwartek, 23 kwietnia 2009, 10:19

Siemka,
Mam na imię Andrzej ksywa Andluk, od 10 lat mieszkam w Warszawie. Przywiało mnie tu ze świętokrzyskiego. Przygodę z moto zacząłem w wieku 8 lat, później długa przerwa miedzy 16 tką a 24 i powrót do dwóch kółek. Po kilku przesiadkach w obecnej chwili od 5 ciu lat śmigam na GSXF 600 z 93r. Moto mi się podoba, sporo ze mną zwiedziło i jak na razie ze względów finansowych jeszcze troszkę mi posłuży :)

Pozdrówka
Andluk

Postprzez ZiGi » czwartek, 23 kwietnia 2009, 11:29

Witam Wszystkich nowych kolegów którzy do nas dołączyli :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez cartm » czwartek, 23 kwietnia 2009, 19:42

witam wszystkich
Mam na imie Arek mieszkam w Mrągowie pozdrawiam
cartm

Postprzez bboy4 » piątek, 24 kwietnia 2009, 07:55

Nyuno napisał(a):O kurczę! Z Hondy Shadow na plastika ;)

Hehe Honda Shadow jak najbardziej przywołuje dobre wspomnienia ale była nie w moim stylu...
Na codzień śmigam Toyotą Celicą VVTi którą należy kręcić do 8tyś/obr i jestem fanem japońskich technologi dlatego taka decyzja o przesiadce.... Owszem Shadow klasyk , kult itp ale mimo wszystko na Suzuki czuje się lepiej (pomimo tego że troszke mniej wygodnie).

Dzięki Wszystkim za Powitanie ;)
bboy4

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 24 kwietnia 2009, 08:53

Witam nowo przybylych jajcarzy :) Przywitam was powietrzem i olejem.... tak zeby ochlodzic atmosfere 8) :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:24

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):Witam nowo przybylych jajcarzy :) Przywitam was powietrzem i olejem....

...z Twojego kręconego przed chwilą do 9k rpm silnika? :mrgreen:
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:34

Nyuno napisał(a):...z Twojego kręconego przed chwilą do 9k rpm silnika? :mrgreen:

No co??Czasem się zakręci silniczkiem nawet powyżej tych wartości :oops: Z tym ze olejaczki czasem sobie lubią niestety łyknąć oleju wiec zbyt często tego nie robię....a jeśli już kręcę wysoko to po minimum 30minutowym grzaniu silnika w jeździe normalnej czyli szybowaniu :P
Ostatnio edytowano piątek, 24 kwietnia 2009, 09:34 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Nyuno » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:39

Hm... mnie się jeszcze nie zdarzyło, aby łyknął mi oleju (właściwie to wymieniam tylko dla zasady, bo poziom wcale mi się nie zmienia).

No i ja też nigdy nie kręcę więcej dopóki nie czuję ciepła od silnika podczas postoju na światłach :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:47

Niestety Nyuno Gsx750F jak i inne olejaki maja to do siebie ze czasem wezmą olej :) Nic na to sie nie poradzi,taka przypadlosc silnika chlodzonego powietrzem i olejem :P

Postprzez Michal_ts » piątek, 24 kwietnia 2009, 21:25

Witam serdecznie,

Mam na imię Michał, jestem z Warszawy i od ok 3 tygodni jeżdżę moim pierwszym moto - gsxf 600 z 2001 roku. Moto całkiem świeże, bo 1 rejestracja w 2003 roku, kupiony w Polsce z pełną dokumentacją, przebieg prawdziwy 16 500KM.

Jestem zadowolony z wyboru, aczkolwiek na początku moto przeraziło mnie swoją wagą... ale jakoś się przyzwyczajam :)

Mam nadzieję, że w niedługim czasie poznam choć trochę z Was na spotach.

Pzdr.
Michał
Michal_ts

Postprzez Nyuno » piątek, 24 kwietnia 2009, 22:54

No to jutro będziesz miał pierwszą okazję, bo jutro pomiędzy 11 a 15 spotykamy się w okolicach bemowa.

A co do masy jajka - sześcseta waży tyle samo co 750-ka, czyli circa 230 kilo ;) Ale jedno Ci powiem - przyzwyczaisz się do takiej masy o tej mocy, nabierzesz doświadczenia, to będzie Ci się świetnie jeździło R jedynką, która pomimo swej mocy waży... 160 kilo :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez patrykbas » wtorek, 28 kwietnia 2009, 17:57

Witam.

Mam na imie Patryk i jestem z Łodzi.
Posiadam "jajeczko" z 2000r i jest to pierwsze moto z jakim obcuje (nie liczac crossa 70ccm yamahy kolegi :D )

Pozdrawiam
patrykbas
patrykbas

Postprzez kosa1022 » wtorek, 28 kwietnia 2009, 19:00

No kolejny motonita do polatania po mieście Łodzi. Witamy na forum, wstaw jakieś foty ;)
kosa1022

Postprzez patrykbas » wtorek, 28 kwietnia 2009, 23:57

Fotki zapodam w weekend jak juz bedzie skrecony caly :)
A co do latania to dopiero w sierpniu jak prawko zrobie, na miescie lepiej bez przypalu jezdzic ;p
patrykbas

Postprzez kosa1022 » środa, 29 kwietnia 2009, 14:52

No bez prawka ani rusz :)
kosa1022

Postprzez tupek » środa, 29 kwietnia 2009, 16:17

Witam,
Daniel z Rudy Śląskiej. Mam 21 i rozpoczynam przygode motocyklowa na GSX 600F, rocznik 2000, kolor blekitnej perly :mrgreen:

pozdrawiam forumowiczow ;)
tupek

Postprzez ZiGi » środa, 29 kwietnia 2009, 16:21

Witaj na Forum tupek, no i prośba o pochwalenie się swoim Jajem w galerii :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez tupek » środa, 29 kwietnia 2009, 16:47

Pochwale sie , pochwale :) Tak nawiasem mowiac chce zalozyc listwy diodowe dokladnie takie jak Ty masz. Swietnie to wyglada, dobrze wykombinowane. Podkresla spocyficzny wyglad swiatel :mrgreen:
tupek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA