mam na imię Maciek, pochodzę z i mieszkam w Warszawie. Od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem GSX600F z roku 1999. Obecnie, z małym opóźnieniem, zdobywam uprawnienia do użytkowania go
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
Maciek

Będę musiał szybko nauczyć się jeździć i obsługiwać Jajko - człowiek wchodzi w pewien piękny wiek, żegna się z dotychczasową pracą i zanim otworzy nowy rozdział w życiu, kupuje Jajo i nie może się opędzić od myśli objechania nim Europy.
W międzyczasie odłożyłem na bok klawiaturę i trochę się ubrudziłem - wymienione przewody hamulcowe na nowe w oplocie (stare były od nowości, więc już pora na zmianę), wymienione tłoczki hamulcowe, układ zalany. Olej, filtry... Kompletuję powoli narzędzia, czytam o gniazdkach zapalniczki, oponach, szukam kufrów i stelaży (bez powodzenia) itd.

Jabol80 napisał(a):Cześć Rób szybko lejce ,mamy tu tajną ekipę na wspólne wycieczki.

Jabol80 napisał(a):zdobywam uprawnienia do użytkowania tak zrozumiałem twój tekst że jeszcze nie masz lejcy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości