przez Lady_GSXF » czwartek, 17 września 2009, 00:47
Hej koleżanki i koledzy motocykliści. Z racji tego, że w kręgu motocyklistów jestem typowym świeżakiem, nie mam jeszcze zbyt wielu znajomych Samotne jeżdzenie jest fajne, ale chętnie dołączyłabym do jakiejś grupy...
Czy jest ktoś chętny umówić się na jakąś przejażdzkę?
pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowano wtorek, 8 grudnia 2009, 23:16 przez Lady_GSXF, łącznie edytowano 1 raz
Informacji o wspólnym Lataniu najlepiej szukać na ShoutBox'ie W niedzielę planowany jest event, jedziemy do Domu Dziecka.
Tutaj są informacje -> http://gsxf.pl/viewtopic.php?p=6084#6084
Witamy na forum Latamy tak jak informacja na Shoutboxie sie pojawi,a zapraszamy w niedziele do Domu Dziecka
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
przez KamaGit » poniedziałek, 2 listopada 2009, 20:43
Witam. Moje imię to Kamil ale możecie pisać KAMA :-). Posiadam gsxf 750 i jest to moja pierwsza maszyna, bo dopiero zaczynam przygodę na dwóch kołach.
Jestem wesołym i zawsze uśmiechniętym chłopakiem który nigdy i nigdzie nie szuka kłopotów. Szybko nawiązuje kontakt z innymi. Mam nadzieje że kiedyś spotkam się z wami wszystkimi z tego forum.
POZDRAWIAM