Jestem tu nowy, także wypadało by się przywitać ;]
jak nick wskazuje mam na imię Piotr, jestem z okolicy Poznania.
opowiem Wam po krótce moją historię z motocyklami ;]
Wcześniej miałem suzuki sv 1000s. nie było mi zbyt wygodnie, był za mocny i za drogi, więc z racji pilnej potrzeby gotówki poszedł na sprzedaż...
miałem długo bardzo dylemat co wybrać sobie w kwocie do 6 tyś zł... było dużo opcji... duży bandit, sv 650, ducati 900 ss, czy honda cbr 600 f4 np...
W finale moich rozmyślań nad sprzętem pozostały dwa motocykle... każdy na swój sposób wyjątkowy... duże jajko, i ducati 900 ss... ducati droższe, w gorszym stanie, bardzo nerwowe w prowadzeniu, lekkie, zwinne, mocne hamulce, i mocny silnik, do tego wydechy przelotowe, ale zawiodłem się na działaniu suchego sprzegła... silnik się pocił w kilku miejscach, dużo było wkładu... generalnie koszty 2x wyższe niż przy gsxf
a no i jeśli chodzi o to czym się interesuję, to wędkarstwo, motoryzacja w miare możliwości i mechanika z pomocą wujcia google ;], i terrarystyka - dla niewtajemniczonych to hodowla zwierząt egzotycznych tj. pająki, gady, płazy etc.
Mam nadzieję, że dokonałem dobrego zakupu... może jest ktoś na forum kto obejrzy na żywca moje jajko i oceni, czy wszystko jest ok... i będę jeszcze pewnie paru porad potrzebował jak z niego w pełni korzystać:D jestem z Puszczykowa jakby co ;]
Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję, że mnie tutaj przyjmiecie z otwartymi rękoma ;]