GSXF 600 94'' Stylizacja street - poczatki

owiewki, lusterka, sety, klamki, lakier, polerki...

GSXF 600 94'' Stylizacja street - poczatki

Postprzez Sykes » czwartek, 27 października 2011, 09:59

Witam wszystkich serdecznie. Od lipca tego roku stalem sie posiadaczem mojego pierwszego wiekszego motocykla...600 F z 94 roku.

Wyczailem maszyne tanio, a to dlatego ze miala ciezka przeszlosc. Mianowicie, byla jakas szkoda i nie ma owiewek...w ogole. Tylko tylne. Z przodu nic.

Wlasciciel dorzucil jakas lampe...nie wiem od czego...z wlasnorecznie spawanym (nieudolnie) mocowaniem. Do tego rownie piekne mocowanie na zegary i jest to co jest.

Tutaj sie pojawiam ja. Zmienilem lampe na oryginal, dorzucilem inne mocowanie na zegary, calosc "tasma" posklejalem w jedna calosc.

Chcialbym dokupic jakas mala chociaz owiewke, pewnie jesli by sie dalo to wyrzucic zegary i wstawic jakis elektroniczny uniwersalny. To by byl moj cel.

Szukam tutaj porady, widzialem ladna przerobke tutaj na moro i wyglada to calkiem poza malowaniem. Ale to moj gust.

Czy ma ktos podobne doswiadczenia, jakies fajne owiewki moze ze zdjeciami na konkretnym modu motocykla. I oczywiscie takie elektroniczne liczniki.

Pozdrawiam wszystkich
Sykes

Re: GSXF 600 94'' Stylizacja street - poczatki

Postprzez zolwik » czwartek, 27 października 2011, 15:15

Sykes napisał(a):Witam wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam wszystkich

Proszę w odpowiednim dziele te słowa z opisem wg regulaminu !!
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Powrót do NADWOZIE