reshack napisał(a):A czy można zmienić olej bez rozbierania amortyzatora? Chodzi mi żeby tylko odkręcić te nakrętki z góry, wyssać stary olej i zalać nowy.
reshack napisał(a):A myślałem że da się to zrobić bez wyjmowania lag z półekSerwisówke mam jakby co ... Ale jednak boję się ingerować bardziej w amortyzator bo to jednak jeden z kluczowych elementów motoru
Co tu zrobić ... Co tu zrobić ... <załamany>
reshack napisał(a):Takiego w moim mieście nie ma... Jest właściwie tylko jeden - ale nie jest dobry, a przede wszystkim kasuje za wszystko jak za zboże. Po wstępnych oględzinach stwierdził że może wymienić mi olej i uszczelniacze za 300 PLN.
Ale po co mam wymieniać uszczelniacze skoro ani grama oleju nigdzie nie ma na zewnątrz
reshack napisał(a):Takiego w moim mieście nie ma... Jest właściwie tylko jeden - ale nie jest dobry, a przede wszystkim kasuje za wszystko jak za zboże. Po wstępnych oględzinach stwierdził że może wymienić mi olej i uszczelniacze za 300 PLN.
Ale po co mam wymieniać uszczelniacze skoro ani grama oleju nigdzie nie ma na zewnątrz

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość