SAKWY TEKSTYLNE

tuning, kufry bagażowe, crash-pady, naklejki, duperele...

Postprzez moro99 » wtorek, 26 lutego 2013, 23:32

rumcajs napisał(a):(teraz pomyślałem, że z drugiej strony utrudnia kradzież całych sakw..hmmmm)

Prosze cie :) nóż i 3 sek a potem dzida :)
moro99

Postprzez Budzik » środa, 27 lutego 2013, 06:38

Rumcajs, przy 750 nie mialbys tego problemu bo podnosi sie cala kanapa
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez unio » środa, 27 lutego 2013, 10:08

Panowie sakwy nie są takie złe. Sam mam Oxforda i sobie chwalę, nie jednen wypad przetrwały a wiadomo że jak się lata z sakwami w dalszą podróż to trzeba ich pilnować. Sakwy mają to do siebie że przy kolejnym motocyklu nie trzeba stelaża. Kiedyś jeździłem Jawą 350 TS z dwoma wojskowymi plecakamio po bokach i też było dobrze. Na krótkie wypady przydaje się kufer np. żeby wsadzić rękawice, jakieś drobne przedmioty czy nawet kask. Duży kufer nieco przeszkadza przy silnym wietrze bo robi się "żagiel" a przy naszych pełnych owiewkach potrafi przeszkadzać. Sam spraktykowałem kilukrotnie a co do sakw to powiem że sam się nie spodziewałem ile moga pomieścić dzięki tym przegrodom jadąc z kobietą do Giżycka a sami wiecie ile baba musi ze sobą zabrać :P Mam też tankbag z Lidla chociaż ja go nie uzywam ale kolega Siwy na GSF650 często z nim lata.
unio

Postprzez rumcajs » środa, 27 lutego 2013, 10:39

moro99 napisał(a):
rumcajs napisał(a):(teraz pomyślałem, że z drugiej strony utrudnia kradzież całych sakw..hmmmm)

Prosze cie :) nóż i 3 sek a potem dzida :)

mnie chodzi o taką kradziesz "okazyjną" Idze smarkacz widzi, że coś można zwiną to bierze...
Jak ktoś łazi ze sprzętem i jest to przemyślana kradzież to choćbyś nie wiem jak się zabezpieczał to nawet kufry bez większego wysiłku zwinie, a na dodatek poniszczy moto.
<u>Do zobaczenia na trasie LWG </u>
rumcajs
Klubowicz
Klubowicz

Poprzednia strona

Powrót do AKCESORIA I DODATKI