mynka_uk napisał(a):Postanowiłem zamontować kufry boczne do mojej ukochanej jajecznicy. Problem polega na tym że na stronie Givi odnalazłem informację że nie robią oni stelaży pod kufry boczne dla GSXF z docznika 2000.
Może słyszał ktoś o innym producencie który robi taki stelaż.
Inną dosyć istotną sprawą byłoby dla mnie, aby na tym stelażu można było zamontować Kufry Givi i aby dało się go zamontować razem ze stelażem pod kufer centralny
mynka_uk napisał(a):Może słyszał ktoś o innym producencie który robi taki stelaż.
firefox napisał(a):Kiedys bylem na bajzlu warszawskim, koles robil kompletny stelaz do jajka za 350 zl, ale co sie na to da zamontowac to nie powiem. Druga sprawa, poszukaj na allegro, tez byl koles ktory stelazem handlowal, moze on cos poradzi, poszukaj.
mynka_uk napisał(a):Postanowiłem zamontować kufry boczne do mojej ukochanej jajecznicy. Problem polega na tym że na stronie Givi odnalazłem informację że nie robią oni stelaży pod kufry boczne dla GSXF z docznika 2000.
Może słyszał ktoś o innym producencie który robi taki stelaż.
Inną dosyć istotną sprawą byłoby dla mnie, aby na tym stelażu można było zamontować Kufry Givi i aby dało się go zamontować razem ze stelażem pod kufer centralny
Stelaze robi tez kappa. Oznaczenia producenta KL533, do rocznika 03-06. Givi ma ma do rocznika 98-2002 i 2003-2006. Poszukaj dokaldnie http://www.givi.ca/en/instructions_vue.php?id=3
. Jezeli chcesz miec zintegrowany (centralny + boczne) to wingrack.
mynka_uk napisał(a):Apropo Kappa czy ich stelaże są zgodne z kuframi GIVI?
mynka_uk napisał(a):Givi nie produkuje już stelażu pod kufry boczne ale stelaż pod kufer centralny jest wciąż dostępny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość