woznyman napisał(a):requiem5, możesz wysłać zdjęcie tego cusika?
szukałem zdjęć Twojego moto ale nie znalazłem...

requiem5 napisał(a):woznyman napisał(a):Thx requiem5,
Wygląda to dużo lepiej niż zakładałem... Hmm, może by tak...
sugerujesz, że jakąś fuchę odstawiam

Gof napisał(a):requiem5 napisał(a):gof go robił, to jest wskaźnik temperatury silnika albo oleju, szczerze mówiąc nie pamiętam czego to jest wskaźnik. lol
Temperatury silnika, masz czujnik po lewej stronie w okolicy dźwigni skrzyni

Gof napisał(a):requiem5 napisał(a):gof go robił, to jest wskaźnik temperatury silnika albo oleju, szczerze mówiąc nie pamiętam czego to jest wskaźnik. lol
wiktorszmy@gmail.com napisał(a):Gof napisał(a):requiem5 napisał(a):gof go robił, to jest wskaźnik temperatury silnika albo oleju, szczerze mówiąc nie pamiętam czego to jest wskaźnik. lol
A ta sonda od czujnika temperatury działa podobnie jak wskaźnik paliwa ? tzn jak potencjometr ?
wiktorszmy@gmail.com napisał(a):Czekam teraz na akcelerometr LIS35DE żeby zrobić alarm
Gof napisał(a):wiktorszmy@gmail.com napisał(a):Gof napisał(a):requiem5 napisał(a):gof go robił, to jest wskaźnik temperatury silnika albo oleju, szczerze mówiąc nie pamiętam czego to jest wskaźnik. lol
A ta sonda od czujnika temperatury działa podobnie jak wskaźnik paliwa ? tzn jak potencjometr ?
Jajko nie ma takiej sondy, ja dodałem TC74 (komunikujesz się z nim po I2C). Wystarczające, ale jakbym robił to teraz, to użyłbym PT100 zanurzonego w jakiś sposób w oleju.wiktorszmy@gmail.com napisał(a):Czekam teraz na akcelerometr LIS35DE żeby zrobić alarm
Zrób pokazywanie maksymalnych wartości przyspieszenia i opóźnieniaja myślałem żeby to zrobić wyciągając pierwiastek z sumy kwadratów wartości dla poszczególnych osi.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość