II Spot Warszawski

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

II Spot Warszawski

Postprzez firefox » niedziela, 29 marca 2009, 23:08

Jako, ze pierwszy spot Warszawski chyba zakonczyl sie sukcesem i dobra zabawa osmielam sie zaproponowac spotkanie w najblizszy wekend. Z mojego wywiadu wiem, ze na najblizszy wekend wiecej osob sie pisze no i pogoda ma sie rowniez dopisac do listy :)

1. Firefox
2. Pogoda :mrgreen: :mrgreen: :D :D :P :P

Lysolek, liczymy na Ciebie, ze ponownie cos zoorganizujesz :) :mrgreen: :mrgreen: bo ja przyszly wekend mam wolny, nie bede musial spadac wczeniej dodomu :P :P

Chetni prosze dopisywac sie do listy, Tasior wyslij maila do wszystkich z Wawy tudziez wszystkich z forum z zaproszeniem aby nie czuli sie dyskryminowani, wrecz przeciwnie, czuli sie zaproszeni. Proponuje tez na glownej stronie dac info.

Ja np w czwartek puszcze SMS do osob ktore nie wpisza sie na liste a wiem, ze sa zainteresowani jak np TES :P :P :P :P

Ah, jeszcze jedno, moze ktos wezmie aparature do zdjec coby mozna bylo pozniej wrzucic na forum i pochwalic sie, ze warszawioki umiom sie bawic :) . Ja postaram sie wziac kamere :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano niedziela, 29 marca 2009, 23:13 przez firefox, łącznie edytowano 2 razy
firefox

Re: II Spot Warszawski

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 30 marca 2009, 01:54

To moze jak bedziecie latac to mnie odwiedzicie w Brwinowie :)

Jednak robie regulacje teraz, w sobote :)

Jak sie uda z czasem to moze z Wami honorowa rundke zrobie po okolicach na mojej Suzi :)

Info dam jutro do kazdego.
TasmaN

Postprzez Łysolek » poniedziałek, 30 marca 2009, 07:53

w najbliższy weekend jest akcja "motoserce" , wiec proponuje spotkac sie w Parku Bródnowskim o którejś tam godzinie , ale wczesniej wszyscy do centrum krwiodastwa krew oddać :) !
Łysolek

Postprzez firefox » poniedziałek, 30 marca 2009, 08:00

Ja chetnie oddam ale nie moge, bo regularnie oddaje plytki, a bylem okolo 20 marca, w zwiazku z tym kolejny termin w ktorym moge to 20 kwietnia.

1. Firefox
3. Lysolek
4. Tasman :) jak nie z nim to do niego :)
firefox

Postprzez tes » poniedziałek, 30 marca 2009, 19:55

Ja oczywiście się piszę :lol: Tylko o której się spotkamy? Ale krwi nie oddam bo sie boje igieł!
Ostatnio edytowano poniedziałek, 30 marca 2009, 19:57 przez tes, łącznie edytowano 1 raz
tes

Postprzez firefox » poniedziałek, 30 marca 2009, 21:14

1. Firefox
3. Lysolek
4. Tasman :) jak nie z nim to do niego :)
5. tes
firefox

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 30 marca 2009, 21:45

Ja się nie boję igieł i w sumie takie widoki jak robienie biopsji mnie nie rażą, bo patrzyłem lekarzowi na ręce jak mi nogę kroił :D ale krwi oddawać nie mogę :( a chciałbym
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez diabLica » wtorek, 31 marca 2009, 10:55

tes napisał(a):Ja oczywiście się piszę :lol: Tylko o której się spotkamy? Ale krwi nie oddam bo sie boje igieł!

raczej w godzinach popołudniowych...
najlepsza impreza w parku i tak bedzie wieczorem...
a co do oddawania krwi to chyba kazdy na własną reke pojedzie...
a jeśli baaardzo się boisz to spotkamy się grupą my Cie bedziemy trzymac zebys nie miał jak uciec a wampiry Ci troszkę upuszczą szlachetnego trunku ;)

a i jeszcze jedno w parku tez bedzie ambulas zeby mozna było oddac krew z tym że do godziny 16 ;)
Ostatnio edytowano wtorek, 31 marca 2009, 10:56 przez diabLica, łącznie edytowano 1 raz
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez Rychu » wtorek, 31 marca 2009, 12:37

My chetnie bysmy wpadli tylko, ze ja mam w sobote szkole do 19;/ i nie wiem czy da rade;/ Jeszcze bedziemy w kontakcie:)

Pozdro 600
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez diabLica » wtorek, 31 marca 2009, 13:42

Rychu napisał(a):My chetnie bysmy wpadli tylko, ze ja mam w sobote szkole do 19;/ i nie wiem czy da rade;/ Jeszcze bedziemy w kontakcie:)

Pozdro 600

ostatni koncert rozpocznie sie pewnie ok 20 albo pozniej wiec mysle że spokojnie zdązycie sie załapać na dobra zabawe ;)
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...