Rozpoczęcie sezonu 2009 Warszawa - Bemowo

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Rozpoczęcie sezonu 2009 Warszawa - Bemowo

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 23 marca 2009, 18:46

W dniach 25-26.04.2009 będzie miało miejsce Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego.

Więcej informacji znajdziecie moi drodzy pod tym adresem http://www.otwarciesezonu.com.pl/

Zapraszam wszystkich do spotkania również w Warszawie, jeśli ktoś nie będzie mógł wybrać się do Częstochowy tydzień wcześniej.

Co do miejsca spotkania myślę że się dogadamy jeszcze, tak abyśmy GSXF-ami trzymali się razem o ile tylko będzie to organizacyjnie możliwe.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:33

Usunalem posty nie dotyczace konkretnie tego tematu. Osoby chcace umowic sie na wymieniony w tym watku slub Tomka prosze o zalozenie nowego tematu.

Konkretnie jesli chodzi o Bemowo:

Ja planuje byc ok. 11.00, bedzie to poczatek wiec w miare jeszcze luzno, mam nadzieje... Rozpierducha zacznie sie ok. 12-13.00 i potrwa do konca parady :/
Udzial w samej paradzie osobom co wczesniej na niej nie bywaly propobuje rozwazyc. Takiego rozjebu dawno nie widzialem. Jesli juz to ustawiajcie sie za Policja na samym poczatku. Srodek ciasny i co chwilka 'manewrowka parkingowa' dopoki czolowka nie ruszy dalej. Koncowka parady masakra - goscie na kole lataja, pala gumy podczas jazdy i generalnie gonia parade :shock:
Raz mi gosciu Goldasem nawet w d.. wjechal bo chcial dogonic i nie wyhamowal :evil:
Jesli nie ustalimy tutaj konkretnego miejsca na spot na Bemowie i/lub sie pogubimy to lapcie mnie na kom. tego dnia: 0 509-557-851 .

KTO BEDZIE - wpisujcie dalej:
1. TasmaN
Ostatnio edytowano poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:38 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
TasmaN

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 22:25

Ja będę, ale jeszcze nie wiem dokładnie o której. Szkołę mam, mój robal też, i o 13 kończy więc będę musiał pojechać odebrać.
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » wtorek, 21 kwietnia 2009, 08:43

1. TasmaN
2. Firefox

Ja chyba bede, ale na 100% bede wiedzial blizej wekendu, po Bemowie jade do Tasiora :)
firefox

Postprzez Nyuno » wtorek, 21 kwietnia 2009, 09:59

1. TasmaN
2. Firefox
3. Nyuno

Tas, a Ty masz miejsca, by w razie czego i mnie z plecaczkiem u siebie zmieścić? :mrgreen:
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » środa, 22 kwietnia 2009, 13:40

Nyuno napisał(a):1. TasmaN
2. Firefox
3. Nyuno

Tas, a Ty masz miejsca, by w razie czego i mnie z plecaczkiem u siebie zmieścić? :mrgreen:

Nie ma problemu Nyuno :) Grilla zrobimy w przerwie grzebania przy moto :)
TasmaN

Postprzez Nyuno » środa, 22 kwietnia 2009, 14:15

No to super :D Zakupi się tylko to, co trza zakupić, a swojej Nyuni wytłumaczę, że paradą pojedziemy sobie za rok ;)
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » środa, 22 kwietnia 2009, 15:08

Powiedz, ze sami zrobimy parade ;)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » środa, 22 kwietnia 2009, 19:45

Już jej powiedziałem, że zamiast na paradę to na grilla jedziemy. Jest lekko wystraszona, ale póki co - posłuszna.

TasmaN, Ty z tym grillem to na poważnie, jak rozumiem? W sobotę musimy zatem po drodze zajechać do sklepu na zakupy :) To ile osób będzie?
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » środa, 22 kwietnia 2009, 19:51

Nyuno napisał(a):Już jej powiedziałem, że zamiast na paradę to na grilla jedziemy. Jest lekko wystraszona, ale póki co - posłuszna.

TasmaN, Ty z tym grillem to na poważnie, jak rozumiem? W sobotę musimy zatem po drodze zajechać do sklepu na zakupy :) To ile osób będzie?

Jak najbardziej powaznie :)

Bedzie Tes i Firefox. Z Tesem jeszcze na tel. jestem umowiony zeby potwierdzic na 100%.

A co do zakupow to po drodze sie gdzies zajedzie :)

A co do godziny na Bemowie to ja bede na 11.00 nie wczesniej bo wlasnie bede pociongiem z Brwinowa lecial :/[/b]
TasmaN

Postprzez Nyuno » środa, 22 kwietnia 2009, 20:07

To Ty, Firefox, Tes, ja i mój plecaczek daje 5 osób :)

Ja około 9-10 na uczelnię, potem jestem wolny więc o ile się wyrobię też o 11 będę na bemowie. Możemy się też gdzieś indziej umówić jak chcesz i razem na bemowo podlecieć. Tylko o 13 muszę robala z UW odebrać.

Zaraz... pociągiem? To Ty motocyklem nie będziesz?
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » środa, 22 kwietnia 2009, 20:14

Nyuno napisał(a):Zaraz... pociągiem? To Ty motocyklem nie będziesz?

Wytlumacze Ci na Bemowie czemu tak :oops: ;)

ale juz niedlugo... :)
TasmaN

Postprzez firefox » środa, 22 kwietnia 2009, 20:16

Tasior niestety nie moze...

Ja bede wolny tak jak mowilem Tasiorowi o mniej wiecej 15.

Tasiek, ja Cie zabiore jako plecak do domu :)
firefox

Postprzez Łysolek » czwartek, 23 kwietnia 2009, 11:53

podlece na Bemowo z diabLica i ja , nie wiemy tylko o której godzince bedziemy
Łysolek

Postprzez ZiGi » czwartek, 23 kwietnia 2009, 12:12

No i teraz mam zagwozdkę, bo poleciałbym na spotkanie z Wami na Bemowo, ale w paradzie to tak średnio chce mi się jechać, spale tyle wachy co i robiąc 100km. Z drugiej strony jest jeszcze ślub Tomka Kulika o 16 w U.S.C. w Pruszkowie no i nie wiem jak to wszystko pogodzić :?

Może po prostu spotkamy się tylko przed paradą a jak parada ruszy to my polecimy grupą w swoją stronę i tyle :D Potem ja polecę do Pruszkowa.

edit:
W sumie nie tylko ja bo Łysolek i diabLica też lecą
Ostatnio edytowano czwartek, 23 kwietnia 2009, 12:13 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Nyuno » czwartek, 23 kwietnia 2009, 14:13

No i ja oraz TasmaN i Firefox i Tes. Ja już się nastawiłem, że na paradę nie lecę w tym roku. Mojego robala też na to nastawiam. Kręci trochę nosem (bo niedobrze się czuje w obcym otoczeniu), pewnie damskiego towarzystwa będzie jej brakować. TasmaN - jak mniemam, żona nigdzie nie wyjechała i będzie w sobotę z nami?

Jakby się udało spotkać, to całkiem sporo osób będzie - 8. W tym 4 lub 5 maszyn (w zależności, czy diabLica na osobnym moto będzie).
Obrazek
Nyuno

Postprzez -evil- » czwartek, 23 kwietnia 2009, 15:17

ja będę ale pojawię się dopiero koło 13-14
-evil-

Postprzez Łysolek » piątek, 24 kwietnia 2009, 08:09

diabLica ma swój motocykl 8)
Łysolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 24 kwietnia 2009, 08:57

ZiGi napisał(a):.

edit:
W sumie nie tylko ja bo Łysolek i diabLica też lecą

ZiGi ja tez lece na ślub do Tomka Kulika więc możemy się ustawić i z Bemowa(wchodzić na teren chyba nie bede bo sie nie oplaca :cry: )będzie ze mną jeszcze znajomy na r6ce ;)

Nyuno o której będziesz wolny??Chętnie się ustawie na jakies latanko,ale zabieram kolege na r6 (oczywiscie latanie spokojne :) )
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:00

Znaczy się szybowanie?

No tak jak pisałem - muszę na uczelnie parę rzeczy pozałatwiać i jestem wolny. To w zależności od tego, na którą na uczelni będę.

Myślę przed 10 tam się wybrać, około 10:20 na miejscu. Myślę że jakoś tak o 11 przed 11 będę wolny. Numer do Ciebie mam, więc w tych godzinach patrz na fona, bo jak się nie dodzwonię to smsa wyślę :)
Obrazek
Nyuno

Następna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...