Jabol80 napisał(a):W takim razie admini mogą działać ,można założyć temat i do wszystkich forumowiczów wysłać wiadomości że jest już lista chętnych .
Przynajmniej ja bym tak zrobił.

[SCH]Marcin napisał(a):Opinie na różnych portalach obie lokalizacje mają dobre (i to z tej zimy)![]()
Nie wiem gdzie będzie fajniej, ale ja bym optował za schroniskiem. Ponieważ opieram się na opiniach innych ludzi a te są porównywalne, dlatego na mój wybór w dużej mierze wpływa koszt pobytu w jednym i drugim miejscu. Na dwóch osobach dwie noce jest różnica 80 zł - niby nie dużo ale zarówno sporoNawet jakby trzeba jechać do sklepu gdzieś dalej to tankując za 80 zł moto można jechać do sklepu oddalonego o ponad 100 km w jedną stronę
Te dwie propozycje noclegu traktujemy jako jedyne? Można zrobić ankietę ale muszę wiedzieć czy lista jest kompletna

Jabol80 napisał(a):Z mojej strony to były by wszystkie propozycje ,przejrzałem kilka lokalizacji ,podwoniłem popytałem i te dwie są najlepsze .[SCH]Marcin napisał(a):Te dwie propozycje noclegu traktujemy jako jedyne?

Mariano napisał(a):Ja bym się nie sugerował gdzie jest lepsze jedzenie, bo na miejscu zjemy tylko śniadanie

Jabol80 napisał(a):Przy zjeździe nie ma obok domów .

lewmichal napisał(a):Ja wiem. Niech się sam przyzna

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość