I Ogolnopolski zlot Jajek

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Wybor lokalizacji i terminu (po jednym glosie na miejsce i termin):

Ankieta wygasła niedziela, 17 maja 2009, 08:33

6
9%
7
10%
21
31%
Termin: Czerwiec
16
24%
Termin: Lipiec
17
25%

Liczba głosów : 67

Postprzez Rychu » środa, 13 maja 2009, 11:24

Oj Fire dyskryminujesz reszte naszego towarzystwa!!! Przeciez to ma byc zlot Imbrykow, Jajek i Nowych GSXFow:)

Fire ja bym jeszcze podrzucil temat o zlocie w tym miejscu pod Radomiem:) Rozmawialismy o tym pamietasz?

Pozdro 600
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez firefox » środa, 13 maja 2009, 11:27

Rychu napisał(a):Oj Fire dyskryminujesz reszte naszego towarzystwa!!! Przeciez to ma byc zlot Imbrykow, Jajek i Nowych GSXFow:)

Fire ja bym jeszcze podrzucil temat o zlocie w tym miejscu pod Radomiem:) Rozmawialismy o tym pamietasz?

Pozdro 600

Rychu, wiadomo o co chodzi z tym jajkiem :) to nazwa umowna chyba kazdy wie, ze jest zaproszony :P hihih

Co do miejsca to podrzuc lokalizacje tylko czy to ma teraz sens jak za chwile skonczy sie ankieta a wiekszosc juz oddala glos ??
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Djobeł » środa, 13 maja 2009, 17:05

A swoja drogą o który Bronisławów dokładnie chodzi? Znalazłem chyba z 5, największy jest we woj. łódzkim - to ten?
Djobeł

Postprzez Loku » środa, 13 maja 2009, 17:53

Bronisławów taki mały nad jeziorem Sulejowskim od strony Łodzi gdzieś tak po środku miedzy Piotrkowem,Sulejowem a Smardzewicami.
Loku

Postprzez Djobeł » środa, 13 maja 2009, 22:07

Dzięki Loku. Dla mnie byłaby to najlepsza opcja - najbardziej wypośrodkowany punkt w Polsce, gdzie każdy z każdego kąta miałby podobny dystans:) Szkoda, że tak mało chętnych jest na te miejscowość...

Pozdrawiam
Djobeł

Postprzez Loku » środa, 13 maja 2009, 23:25

No faktem jest że na forum jest przewaga osób ze stolicy lub okolic i oni mają blisko nad Zegrze, dwa że lepiej bedzie nam nielicznym dojechać tam niż im dużej grupie gdzieś dalej. Trzy mają blisko i są na miejscu to też łatwiej im to zorganizować.
Loku

Postprzez diabLica » czwartek, 14 maja 2009, 07:34

Rychu napisał(a):Oj Fire dyskryminujesz reszte naszego towarzystwa!!! Przeciez to ma byc zlot Imbrykow, Jajek i Nowych GSXFow:)
Pozdro 600

no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań :P

Wiola my w tym czasie pozlotujemy się gdzies same ;)
Ostatnio edytowano czwartek, 14 maja 2009, 07:34 przez diabLica, łącznie edytowano 1 raz
prędkość nie zabija!!!!nagłe zatrzymanie to to co pozbawia życia...
diabLica

Postprzez Miki » czwartek, 14 maja 2009, 07:43

diabLica napisał(a):no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań :P

wydaje mi się że za bardzo do Siebie to bierzesz, wiesz że i tak jesteś zaproszona i mile widziana... 8)
Miki

Postprzez firefox » czwartek, 14 maja 2009, 07:48

Miki napisał(a):
diabLica napisał(a):no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań :P

wydaje mi się że za bardzo do Siebie to bierzesz, wiesz że i tak jesteś zaproszona i mile widziana... 8)

Ale diabliczka wlasnie taka jest mila i sympatyczna, ze bierze wszystko do siebie ale przeciez za to ja uwielbiamy :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Miki » czwartek, 14 maja 2009, 07:51

firefox napisał(a):Ale diabliczka wlasnie taka jest mila i sympatyczna, ze bierze wszystko do siebie ale przeciez za to ja uwielbiamy :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)

nie wiem nie znam, ale pewnie tak jest :) ja to ogólnie dziewczynki lubię :oops: :oops:
Miki

Postprzez diabLica » czwartek, 14 maja 2009, 09:55

Miki napisał(a):

a moze warto zwrócic uwage na emotki :P

a co do zaproszenia hmmm...przeciez wiecie ze jak bede miała przyjechac to i tak przyjade z zaproszeniem czy bez ;)
diabLica

Postprzez Miki » czwartek, 14 maja 2009, 10:12

diabLica napisał(a):
Miki napisał(a):

a moze warto zwrócic uwage na emotki :P

a co do zaproszenia hmmm...przeciez wiecie ze jak bede miała przyjechac to i tak przyjade z zaproszeniem czy bez ;)

dlatego pisząc moje posta obawiałem się że ja to źle interpretuje, ale jest dobrze :) i to mi się podoba :)
Miki

Postprzez Wiolcia » piątek, 15 maja 2009, 16:01

diabLica, skoro nas nie chca :P to jasne, ze jakos sobie poradzimy ;) Ale masz racje, ze z zaproszeniem czy bez przyjechac przyjedziemy :)
Wiolcia

Postprzez diabLica » sobota, 16 maja 2009, 20:26

Wiolcia napisał(a):diabLica, skoro nas nie chca :P to jasne, ze jakos sobie poradzimy ;) Ale masz racje, ze z zaproszeniem czy bez przyjechac przyjedziemy :)

no Kobieto nareszcie jestes!!! :)
diabLica

Postprzez Wiolcia » poniedziałek, 18 maja 2009, 09:16

diabLica, tez sie ciesze :P
Wiolcia

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 18 maja 2009, 11:08

I my się cieszymy :D
Ja Wam dziewczyny w razie czego towarzystwa dotrzymam, o ile nie będziecie miały nic przeciwko ;)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 11:08 przez Nyuno, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Nyuno

Postprzez Greedo » wtorek, 19 maja 2009, 10:58

To i ja wpadnę na wasz zlot :D Zobaczyć największe skupisko jaj w okolicy :mrgreen:
Greedo

Postprzez diabLica » wtorek, 19 maja 2009, 11:01

Nyuno napisał(a): Ja Wam dziewczyny w razie czego towarzystwa dotrzymam,o ile nie będziecie miały nic przeciwko ;)

jak założysz podwiązkę to zabierzemy Cie nawet na zlot czarownic ;)
i dostaniesz nową ksywkę :P
diabLica

Postprzez Nyuno » wtorek, 19 maja 2009, 11:03

Niestety Nyuna jest już zajęte przez moją Nyunę, ale jak macie podwiązkę to mogę założyć :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez diabLica » wtorek, 19 maja 2009, 11:07

Nyuno napisał(a):Niestety Nyuna jest już zajęte przez moją Nyunę, ale jak macie podwiązkę to mogę założyć :D

OK!
diabLica

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...