unio napisał(a):Chodzi bardziej o podejście straży miejskiej i polowanie na łanie z obcą rejestracją .
Zapomniałeś o najgorszych z najgorszych wszystkie numery które zaczynaja się na B np; BI , BIA, na tych to uważaj zwani potocznie Śledziami .
unio napisał(a):Tak ale mozesz np. wjechac gdzieś przypadkowo pod zakaz i to nie z winy tego że nie przestrzegasz znaków tylko z tego że nie znasz miasta a koncentrujesz się na wszystkim dookoła i znak akurat nie jest na Twoim polu widzenia. (...)

Zapomniałeś o najgorszych z najgorszych wszystkie numery które zaczynaja się na B np; BI , BIA, na tych to uważaj zwani potocznie Śledziami .

Gof napisał(a):Jak tak czytam rava to mam wrażenie że w zupełnie innej Warszawie żyjemy.

no i jak tu dyskutować skoro nie wiadomo o czym.ADHD napisał(a):RAV brakuje mi słów , nawet tego nie komentuje

RAV napisał(a):napisałem trzy akapity dotyczące poruszanych w tym wątku tematów, Ty napisałeś jedno zdanie z którego kompletnie nic nie wynika.
kompletnie nie wiem czy chodzi Ci o sytuacje opisane przeze mnie na drogach, czy o ironii dotyczącej "dowolności w interpretacji przepisów" czy też odnośnie tego co napisałem o "możliwych do odwiedzenia atrakcjach" Warszawy, a może jednak o tym że w grupie będzie raźniej coś pozwiedzać ? no nie wiem.
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość