forumowy opłatek

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez TasmaN » sobota, 22 grudnia 2012, 04:50

RAV napisał(a):ale ja nie zorganizuję tego spotkania. Dlaczego ? bo zrobiłem poprzednie i jak zobaczyłem rachunek do zapłaty, stwierdziłem że na kolejną organizację to mnie nie stać. Choć nie podałem Budzikowi powodu, zrozumiał że nie będę organizatorem kolejnego takiego spotkania

Rav, tu mam pytanie i prosbe...

Pytanie: dlaczego w takim razie nie poruszales tej sprawy publicznie? Budzik wie(chociaz go nie bylo), Ty wiesz... i nic wiecej z tego nie wynika :/
Troche to wyglada tak ze jeden poskarzyl sie drugiemu a potem obaj wkurwieni przyszli na forum ;) ;) :D

Prosba: poniewaz nie bylem na poprzednim spotkaniu od poczatku, nie wiem co sie dokladnie stalo i na koniec nie chcieliscie mi powiedziec ;p Wyjasnijmy to jutro i dojdzmy do porozumienia.
TasmaN

Postprzez RAV » sobota, 22 grudnia 2012, 10:09

TasmaN napisał(a):
RAV napisał(a):ale ja nie zorganizuję tego spotkania. Dlaczego ? bo zrobiłem poprzednie i jak zobaczyłem rachunek do zapłaty, stwierdziłem że na kolejną organizację to mnie nie stać. Choć nie podałem Budzikowi powodu, zrozumiał że nie będę organizatorem kolejnego takiego spotkania

Rav, tu mam pytanie i prosbe...

Pytanie: dlaczego w takim razie nie poruszales tej sprawy publicznie? Budzik wie(chociaz go nie bylo), Ty wiesz... i nic wiecej z tego nie wynika :/
Troche to wyglada tak ze jeden poskarzyl sie drugiemu a potem obaj wkurwieni przyszli na forum ;) ;) :D

Prosba: poniewaz nie bylem na poprzednim spotkaniu od poczatku, nie wiem co sie dokladnie stalo i na koniec nie chcieliscie mi powiedziec ;p Wyjasnijmy to jutro i dojdzmy do porozumienia.

czytaj wolniej :P

TasmaN napisał(a):Pytanie: dlaczego w takim razie nie poruszales tej sprawy publicznie? Budzik wie

RAV napisał(a):nie podałem Budzikowi powodu

dopiero tutaj, kilka postów wyżej to napisałem. Nie roztrząsam takich spraw na forum. Dlaczego ? nie wiem. Bo tak mam :P taka psycha :D
RAV
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez DeElcano » sobota, 22 grudnia 2012, 10:21

DeElcano napisał(a):Zabieracie się do spotkań i zlotów jak pies do jeża, wszystko wam zorganizować, postawić pod nos i jeszcze sponsora załatwić, żadnych wspólnych konkretnych ustaleń.

Miałem na myśli wszystkich, administracje i innych użytkowników, jest tylko parę osób które chcą cokolwiek zrobić, reszta krytykuje ale nic konkretnego nie zaproponuje.

[ Dodano: 22-12-12, 10:32 ]
Tasman napisał(a):Wiesz co... nie obraz sie ale dla mnie to co napisales (w tym poscie i wczesniej) jest zenujace i osobiscie we mnie uderza.
Wiedz jesli chcesz ze tylko i wylacznie wlasnymi pazurami i przez kurewską mękę, wydrapalem sie niemalze z tamtego swiata, do ktorego bilet zafundowala mi wlasnie ta substancja, ktora jak widac dla Ciebie jest taka cool. I nie zycze Ci ani jednego dnia w katordze takiej, ktora zapewne uswiadomilaby Ci ze czlowiek niepijacy moze byc takim samym kolega, przyjacielem i osoba godna zaufania jak inni.

Tasman, myśle że za bardzo to wziąłeś do siebie, ja nie muszę znać Twoich prywatnych problemów, może powinienem przy tym postawić buźki, uśmieszki i inne pierdoły bo widać strasznie negatywnie i niezrozumiale zostało to odebrane.
Ostatnio edytowano sobota, 22 grudnia 2012, 11:43 przez DeElcano, łącznie edytowano 1 raz
DeElcano

Postprzez TasmaN » sobota, 22 grudnia 2012, 17:46

wiecie co... zakladam dzis kompletne skory na moto jak bede jechal na spotkanie. Zimno jak ch... :/
TasmaN

Postprzez ziomek4000 » sobota, 22 grudnia 2012, 17:53

jak nie ma lodu na drodze to wsiadaj na moto i przyjedź :)
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez TasmaN » sobota, 22 grudnia 2012, 17:56

ziomek4000 napisał(a):jak nie ma lodu na drodze to wsiadaj na moto i przyjedź :)

nie nie, w skorach autobusem ;D moto rozkrecone w piwnicy :/
TasmaN

Postprzez Abek » sobota, 22 grudnia 2012, 18:06

TasmaN, no to się będą dziwnie na Ciebie patrzyć :)
Abek

Postprzez TasmaN » sobota, 22 grudnia 2012, 18:21

Abek napisał(a):TasmaN, no to się będą dziwnie na Ciebie patrzyć :)

to zasune blende w kasku i ch.... ;) ;) :D
TasmaN

Postprzez moro99 » sobota, 22 grudnia 2012, 18:23

TasmaN, Ty sie juz zbieraj jak na 20 masz byc :P
moro99

Postprzez moro99 » sobota, 22 grudnia 2012, 18:23

TasmaN, Ty sie juz zbieraj jak na 20 masz byc :P
moro99

Postprzez TasmaN » sobota, 22 grudnia 2012, 18:24

DeElcano napisał(a):Tasman, myśle że za bardzo to wziąłeś do siebie, ja nie muszę znać Twoich prywatnych problemów, może powinienem przy tym postawić buźki, uśmieszki i inne pierdoły bo widać strasznie negatywnie i niezrozumiale zostało to odebrane.

Uznajmy po prostu temat za wyjasniony.
TasmaN

Postprzez Nyuno » sobota, 22 grudnia 2012, 18:58

RAV napisał(a):to się musicie we trzech spotkać
E tam, zupełnie nie rozumiem po co mielibyśmy się ograniczać tylko do tej trójki :) Jeszcze jakby to były jakieś ciekawe i barwne osoby... a my jesteśmy tylko szorstkimi, szaro-burymi, monotonnymi i butnymi marudami :)
Ostatnio edytowano sobota, 22 grudnia 2012, 18:58 przez Nyuno, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Nyuno

Postprzez Gof » sobota, 22 grudnia 2012, 19:34

Obrazek

Zapowiada sie ciekawie :)
Gof

Postprzez Gof » sobota, 22 grudnia 2012, 19:44

Jakby ktos mial zabladzic to jestesmy w takiej chinskiej/pekinskiej restauracji naprzeciwko senatorka, po drugiej stronie senatorskiej.
Gof

Postprzez Abek » sobota, 22 grudnia 2012, 20:17

To wypijcie za moje zdrowie :) ja wysyłam wirtualny opłatek dla każdego.
Abek

Postprzez cookieman » sobota, 22 grudnia 2012, 20:58

szkoda ze mi na maila nikt nie dal znac nie jestem codziennie na forum i nie wiedzialem a chetnie bym wpadl
cookieman

Postprzez Gof » sobota, 22 grudnia 2012, 21:09

Wpadaj :) Jestesmy tu:

Obrazek
Ostatnio edytowano sobota, 22 grudnia 2012, 21:10 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez Abek » sobota, 22 grudnia 2012, 21:22

Żona zadzwoni:
- Gdzie Ty jestes????
- No jak to gdzie... w Pekinie

:D
Abek

Postprzez ziomek4000 » sobota, 22 grudnia 2012, 23:01

widzę że mimo problemów spotkało się kilka osób. napawa mnie to optymizmem. no i czekam na jakieś fotki ze spotkania. przywróćmy to forum do życia. niech się tu dzieje.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez Gof » niedziela, 23 grudnia 2012, 01:52

ziomek4000 napisał(a):widzę że mimo problemów spotkało się kilka osób. napawa mnie to optymizmem. no i czekam na jakieś fotki ze spotkania. przywróćmy to forum do życia. niech się tu dzieje.

Było trochę osób bo naliczyłem 11 :) Było zajebiście - wiedziałem że jedno spotkanie będzie warte więcej niż wiele stron pierdolenia na forum :)

Foty (moje) wyszły słabo - ciemno, komórką:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cookie, ty w ogóle pamiętasz jak dostałeś się do domu? :D

Dzięki za spotkanie!
Gof

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...