woznyman napisał(a):Czemu ja taki bezbarwny jestem?
woznyman napisał(a):Luk! Chopie! Kiedy chcecie wyjeżdżać? Pt czy sob?
Musicie wziąć na mnie poprawkę, żebyście mnie nie zgubili...
Ktoś mnie przygarnie?

a kto jedzie ze śląska oprócz Ciebie i Rumcajsa?woznyman napisał(a):Do moich funfli ze Śląska ale ale nie zakumali
karimaty nie trzeba bo biorę materac 
[SCH]Marcin napisał(a):a kto jedzie ze śląska oprócz Ciebie i Rumcajsa?woznyman napisał(a):Do moich funfli ze Śląska ale ale nie zakumali
JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

[SCH]Marcin napisał(a):trzeba tylko zabrać swój śpiwór bo do mojego nie wpuszczam
i mówiła bierz mnie tu i teraz JenJer napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):trzeba tylko zabrać swój śpiwór bo do mojego nie wpuszczam
no chyba, że to będzie niebieskooka brunetka z dużym biustem![]()
i mówiła bierz mnie tu i teraz
![]()

JenJer napisał(a):[SCH]Marcin napisał(a):trzeba tylko zabrać swój śpiwór bo do mojego nie wpuszczam
no chyba, że to będzie niebieskooka brunetka z dużym biustem![]()
i mówiła bierz mnie tu i teraz
![]()

RAV napisał(a):"Niebieskooka" będzie od piątku
Abek napisał(a):Aż mnie ściska ze mnie nie będzie. Mam w firmie szkolenie które zdaniem wszystkich świętych u mnie jest "ważne potrzebne i bardzo drogie". Generalnie jak powiedziałem ze mam inne równie ważne plany na ten weekend to się dowiedziałem że decyzja należy do mnie ale i ze nie ma ludzi niezastąpionych. Ot taka sugestia moich szefów k**** jego mać. Może uda mi się dojechać do Was w niedziele chociaż się przywitać i chwile padać. Wyszło jak wyszło
ale tak czy inaczej należy Ci się 

JenJer napisał(a):Ragor zdrajca nie ma jajca

[SCH]Marcin napisał(a):a kto jedzie ze śląska oprócz Ciebie i Rumcajsa?woznyman napisał(a):Do moich funfli ze Śląska ale ale nie zakumali
! ! ! P R Z Y P O M N I E N I E ! ! !
miejsce spotkania
gdyby ktoś nie mógł trafić to udać się na tamęstamtąd będzie najłatwiej pokierować telefonicznie lub w ostateczności blisko wyjechać - jak to miało miejsce w zeszłym roku
w razie czego można dzwonić do mnie: 697-125-048
w piątek napalimy grilla więc każdy chętny niech zabierze sobie jakąś kiełbasinę i browarka, żeby już nigdzie nie łazić za tym
na sobotnie ognisko zrobimy ściepę i zakupimy wszystko po drodze - również jak to miało miejsce poprzednimi razami
tym razem nie zaplanowałem żadnej konkretnej trasy, aczkolwiek mam kilka pomysłów co można zobaczyć w pobliżu, ale wszystko się okaże na miejscu, czy będziemy jeździć czy co... no właśnie czy co?
jeśli chodzi o namioty: ja mam tylko namiot 3-osobowy i pomyślałem, że w sumie mogę jedną osobę przygarnąć do niego (trzeba tylko zabrać swój śpiwór bo do mojego nie wpuszczamkarimaty nie trzeba bo biorę materac
) - zawsze to zostanie na 4-pak browca
jak ktoś chce mniej wieźć na moto to pisać

woznyman napisał(a):To ja się piszę na współspacza, jak wakat jeszcze wolny

[SCH]Marcin napisał(a):woznyman napisał(a):To ja się piszę na współspacza, jak wakat jeszcze wolny
załatwionew takim razie nie ma już miejsc w moim namiocie
woznyman, mam nadzieję, że nie chrapiesz zbyt głośno

[SCH]Marcin napisał(a):woznyman napisał(a):To ja się piszę na współspacza, jak wakat jeszcze wolny
załatwionew takim razie nie ma już miejsc w moim namiocie
woznyman, mam nadzieję, że nie chrapiesz zbyt głośno

a poza tym mój ci on, mój

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość