25.04 czwartek godz. 20 warszawa wspólne latanie

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

25.04 czwartek godz. 20 warszawa wspólne latanie

Postprzez wasatyperez » środa, 24 kwietnia 2013, 00:44

Pomyślałem, że w czwartek o godz 20 moglibyśmy się ustawić w centrum i polatać trochę po warszawie, moglibyśmy się przede wszystkim poznać, pooglądać maszyny i powymieniać na ich temat poglądy, poza tym jak pamiętam z czasów gdy miałem sensowny samochód w czwartki na cargo odbywają się jakieś większe spoty i może to byłby pierwszy punkt naszej trasy. słyszałem co prawda, że teraz to jakieś buractwo się tam zjeżdża ale zawsze można tam polecieć, zapalić ,,fajkę,, i zwinąć się gdzie indziej.. pogoda o tej porze ostatnio jest doskonała bo w ciągu dnia to mi za gorąco. nie chcę wysłuchiwać żadnych batalii, opinii czy spinek na ten temat, po prostu stwierdzam że lepiej sobie w kilka osób pośmigać wieczorem po wawie niż siedzieć w domu ;) jeśli ktoś jest chętny to serdecznie zapraszam o godz 20 np na tym parkingu na przeciwko MDM na placu Konstytucji.. :gitara: ja będę na pewno.. puknę rolkę, poczekam 30 minut i lecę sam.. pozdro
Ostatnio edytowano środa, 24 kwietnia 2013, 00:47 przez wasatyperez, łącznie edytowano 1 raz
www.universal-sklep.com

Komputery i peryferia, AGD, RTV i wiele innych pierdół :D
wasatyperez

Postprzez Budzik » środa, 24 kwietnia 2013, 07:49

wasatyperez, co do cargo to od pol roku jest nieczynne :P pomysl dobry, ale ja odpadam o 19 mam spotkanie z klientem
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Postprzez lenar » środa, 24 kwietnia 2013, 15:34

ehh po ja dopiero po weekendzie moge..
Potrzebujesz części? dzwoń 792 234 987
lenar

Postprzez moro99 » środa, 24 kwietnia 2013, 16:53

wasatyperez, jesli dojdzie do spotkania to proponuje omijac centrum bo rolkarze beda wychodzili ok 20 z okolic pomnika kopernika :)

Ja odpadam z latania bo obstawiam ta impreze :)

mapa na 25.04 http://nightskating.waw.pl/terminy/

Trasa: Krakowskie Przedmieście – Królewska – Plac Grzybowski – Twarda – Emilii Plater – Al. Jerozolimskie – most Poniatowskiego – Al. Zieleniecka – Targowa – Zamoyskiego – Al. Solidarności – Szwedzka – Starzyńskiego – most Gdański – Słomińskiego – Al. Jana Pawła II – Al. Solidarności – Plac Bankowy – Marszałkowska – Królewska – Krakowskie Przedmieście
Ostatnio edytowano środa, 24 kwietnia 2013, 16:55 przez moro99, łącznie edytowano 2 razy
moro99

Postprzez AJUŚ » środa, 24 kwietnia 2013, 22:13

niestety jutro na 20 do pracy idę:(
Obrazek
AJUŚ

Postprzez Gof » czwartek, 25 kwietnia 2013, 07:11

Akurat czwartki to dla mnie najgorszy termin bo mam cały dzień rozwalony i wracam do domu dopiero ok. 19 zwalony jak koń po westernie :(
Gof

Postprzez wasatyperez » czwartek, 25 kwietnia 2013, 17:30

Dobra to akcja odwołana :( ale trzeeba na przyszlosc cos pomyslec.
www.universal-sklep.com

Komputery i peryferia, AGD, RTV i wiele innych pierdół :D
wasatyperez

Postprzez ogórek » czwartek, 25 kwietnia 2013, 17:58

wasatyperez w tygodniu mało kto może latać, człowiek zjechany po robocie itp.przeważnie ustawki były w wikendy ,wtedy każdy kombinuje żeby tylko się wyrwać z domu i pośmigać. :P
Nie marnujcie ani chwili, kupcie SUZI róbcie whellie!
ogórek
Klubowicz
Klubowicz

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...