sobota na szybko - zachodniopomorskie zakrety

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

sobota na szybko - zachodniopomorskie zakrety

Postprzez bielorz » piątek, 14 czerwca 2013, 16:34

Siema Może ktoś z zachodniopomorskiego ma ochotę jutro t.j. 15.06 śmignąć sobie trasę o dokładnie tę: http://moto-trasy.pl/najlepsza-trasa-w- ... locieniec/ samemu trochę nudno a poza tym to mój pierwszy sezon na moto wiec towarzystwo chętnie zapoznam ;) Ja chce wyjechać z Pyrzyc i śmignąć do drawska pomorskiego przez Stargard wiec gdyby ktoś chętny się przyłączyć to zapraszam :) 661873588 Rafał ;)
bielorz

Postprzez ziomek4000 » piątek, 14 czerwca 2013, 18:33

traska fajna. jeździłem tam 2 tygodnie temu. ale jechać 150km (lub więcej) w jedną stronę tylko po to żeby pośmigać po zakrętach to mi się nie widzi. wolałbym pojechać do Templina na tor.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez bielorz » piątek, 14 czerwca 2013, 18:35

A nie kojarze co to i gdzie to...no i ile się płaci za smiganie po torze?
bielorz

Postprzez ziomek4000 » piątek, 14 czerwca 2013, 18:41

Templin jest po Berlinem. ceny nie znam trzeba się zapytać chłopaków na haloszczecin bo już jeździli. bezpieczniej schodzić na kolano na torze niż na publicznej drodze.

ale jak już mowa o naszej lokalnej szwajcarii to traska fajna. dokładnie 122 zakręty. 2 tygodnie temu udało się przytrzeć slidery.
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...