Motomikołaje

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Motomikołaje

Postprzez zolwik » poniedziałek, 23 listopada 2009, 18:01

Jakoś tu cisza na ,Czyżby nikt nie leciał na tak ogromną imprezę organizowaną w całej Polsce (można to również traktować jak zamknięcie sezonu)
To ludzie z Pomorza tu a z po za również mile widziani . Co tu dużo pisać i namawiać zapuszczać brodę i na koń .
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez dosiek77 » poniedziałek, 23 listopada 2009, 18:59

Zawsze na niej jestem. Oczywiście 6go też będę :D
dosiek77

Postprzez miki1406 » wtorek, 24 listopada 2009, 08:18

Ja tam mam cały rok tak... W końcu jestem Mikołaj i śmigam na motocyklu więc... ;)
miki1406

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 25 listopada 2009, 14:18

Rok temu bylem w Warszawie jako jedyny na jajku.W tym roku również się wybieram.Nic mnie nie zatrzyma...chyba ze napierdoli śniegu na ulice :diabel:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » środa, 25 listopada 2009, 14:37

Albo znowu ci coś spuchnie :P
Obrazek
Nyuno

Postprzez firefox » środa, 25 listopada 2009, 15:18

I ja sie pewnie pojawie w Wawie :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 25 listopada 2009, 16:29

Nyuno, Sam jestes spuchnięty grubasie :mrgreen:

http://www.scigacz.pl/Motomikolaje,2009 ... 11236.html

Motomikołaje 2009 - Warszawa

2009.11.25 Piotr Jędrzejak

Warszawska Parada Motocyklowych Mikołajów, tak jak w innych miastach, odbędzie się 6. grudnia. Motocykliści odwiedzą cztery domy dziecka, poruszając się wielką, czerwoną grupą Motomikołajów po ulicach Warszawy. Zbiórka odbędzie się na placu Bankowym, później motocykliści obowiązkowo meldują się pod kolumną Zygmunta, tak by przechodnie spacerujący tego dnia też mieli coś od Motomikołajów. Następnie wszyscy pojadą w trasę do domów dziecka.

Zbiórka na Placu Bankowym jest przewidziana 6. grudnia na godzinę 11:00, a później:
11:40-12:00 - przejazd z Pl. Bankowego na Plac Zamkowy
12:00-12:40 - rozdawanie cukierków, wspólne zdjęcia na Pl. Zamkowym
12:40-13:00 - przejazd z Pl. Zamkowego do Domu Dziecka nr 12 im. dr Janusza Korczaka na ul. Jaktorowską 6.
13:00-13:40 - zabawa z dziećmi
13:40-14:00 - przejazd z Domu Dziecka nr 12 im. dr Janusza Korczaka do Domu Dziecka nr 12 im. Jana Brzechwy na ul. Tarczyńską 27.
14:00-14:40 - czas dla dzieci
14:40-15:00 - przejazd z Domu Dziecka nr 12 im. Jana Brzechwy do Domu Dziecka nr 9 im. Lidii i Adama Ciołkoszów na ul. Korotyńskiego 13
15:00-15:40 - czas dla dzieci
15:40-16:00 - przejazd z Domu Dziecka nr 9 im. Lidii i Adama Ciołkoszów do Domu Dziecka nr 3 im. Dziecka Warszawy na ul. Dalibora 1.
16:00-18:00 - zabawy z dziećmi

Najbardziej pożądane prezenty w domach dziecka to nie koniecznie cukierki, ale środki czystości, kosmetyki, artykuły szkolne czy odzież. Oczywiście ogromną atrakcją dla dzieciaków będą również motocykle.

Do akcji Motomikołaje zaproszeni są Ci, którzy identyfikują się z ideą pomocy dzieciom. Przez pogodę, która może nie dopisać, rozważając uczestnictwo trzeba wziąć pod uwagę stan naszego zdrowia oraz ciepłą odzież motocyklową. Każdy Motomikołaj musi mieć kompletny strój Św. Mikołaja, a w trakcie przejazdu musi przestrzegać PoRD oraz poleceń prowadzącego oraz jego pomocników.

Więcej informacji o prezentach, trasie, czy planach na 6. grudnia można znaleźć na forum motocyklowych mikołajów oraz na stronie Motomikołajki, która lada chwila zostanie oddana do waszego użytku.

Kontakt:
mail: info@motomikolajki.pl
Dominika Gała, tel: 505 554 107
Jakub Jastrzębski, tel: 660 710 011
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Łysolek » czwartek, 3 grudnia 2009, 16:36

działa już strona na której macie wszelakie info http://www.moto-mikolajki.pl
pozdrawiam i do zobaczenia
Łysolek

Postprzez zolwik » czwartek, 3 grudnia 2009, 19:27

Łysolek, nie żebym się czepiał :P
Ale rażący błąd w teście, nie mogłem się powstrzymać.
".....aby wsiść na motocykl......"
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez GandalfB » sobota, 5 grudnia 2009, 20:04

Ja się melduję i będę jutro na Bankowym z tym tylko, że nie mam stroju mikołaja. Ale myślę, że nie jest to jakimś wielkim problemem. W końcu liczą się intencje. :-)
GSX 750 F, '01r.
GandalfB

Postprzez firefox » sobota, 5 grudnia 2009, 20:50

Ja tez nie mam stroju...
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 5 grudnia 2009, 21:40

Generalnie,chyba wymogiem jest strój.Wpasc zawsze mozecie,mysle ze ktos tam przymknie oko ;)

Do zobaczenia jutro! :roll:

Po imprezie

Postprzez GandalfB » niedziela, 6 grudnia 2009, 21:29

No i po imprezie. Naliczyłem bodaj 3 sztuki z naszego forum. Słabiutko, oj słabiutko! I oczywiście na pl. Bankowym, a potem na Zamkowym było mnóstwo osób ale już w ostatnim DD na ul. Dalibora została nas dosłownie garstka, może ze 30 luda. A tam z kolei było chyba najfajniej.
GSX 750 F, '01r.
GandalfB

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 7 grudnia 2009, 11:34

GandalfB, moze dlatego ze tamten dom dziecka byl i jest pod"motocyklowym patronatem"od dawna :) Fajnie bylo zobaczyc 4 jajka z czego(jedno nie z forum)-namowilem goscia...ciekawe czy zapamieta ;)

Nadal nie wiem kto byl na niebieskim jajku z kufrem :D

Postprzez zolwik » poniedziałek, 7 grudnia 2009, 13:28

No to też byłem było super pierwszy raz jechałem w takiej kolumnie i widziałem ponad 2300szt. sprzętu .
Dopiero doszłem do siebie wczoraj padłem na pysk.
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez firefox » poniedziałek, 7 grudnia 2009, 13:30

Wrzuccie jakiego foty, ja nie moglem wpasc :(
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » poniedziałek, 7 grudnia 2009, 18:14

http://www.bikers.pl/aktualnosci,0,81,7 ... eciom.html

http://www.motogen.pl/galeria/imprezy-e ... rt140.html

http://www.youtube.com/watch?v=u7_lrkBbVO8

http://picasaweb.google.pl/opecyna/Moto ... 2w5JvwvQE#

http://picasaweb.google.pl/Lipski85/MotoMikoAje#

http://picasaweb.google.pl/Wookash89/MikoAje09#

Tego będzie jeszcze więcej.....skromna ilosc motocykli w porownaniu do Trójmiasta.Daliśmy jednak rade,jak w zeszłym roku. 4 domy dziecka odwiedzone...na starowce dalismy radosc ludziom i maluchom.Mega pozotyw :)

Postprzez ZiGi » wtorek, 8 grudnia 2009, 08:28

No i na filmiku na YT załapałeś się jak widzę no i GandalfB a kolegi co leciał z plecaczkiem to nie poznaje.

No ale tego kolegę to wszyscy chyba poznają :P

Obrazek

A tego tym bardziej :P

Obrazek
Ostatnio edytowano wtorek, 8 grudnia 2009, 08:41 przez ZiGi, łącznie edytowano 2 razy
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 8 grudnia 2009, 17:36

Obrazek

Tutaj Mikołaje i ich jaja ;)

Zigi,tego kolegi co był z plecakiem też nie znam.Zaprosiłem,może dołączy :)

Obrazek

Tego kolegi też nie kojarzę z forum,lata jajkiem takim jak Ralfi,tyle że z kufrem :)

Postprzez ZiGi » wtorek, 8 grudnia 2009, 21:22

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):
Obrazek

Tego kolegi też nie kojarzę z forum,lata jajkiem takim jak Ralfi,tyle że z kufrem :)

Jak ten kolega ma w okół lamp srebrne listwy to pewnie jest to Robert ze Straży Pożarnej w Raszynie. Tak profilem to wydaje mi się że to jest on, w te wakacje poleciał do Chorwacji tym niebieskim jajkiem ze swoim synem. Poznałem go w czerwcu, jak jeszcze z Greedo pracowałem w jego warsztacie.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Następna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...