imbryk - prośba o ocenę

Linki, uwagi, spostrzeżenia, porady

imbryk - prośba o ocenę

Postprzez kojak83 » piątek, 4 maja 2012, 11:29

W końcu znalazłem ogłoszenie godne uwagi z mojej okolicy więc prośba o ocenę :P

http://moto.allegro.pl/sliczne-suzuki-gsx-600f-i2322936396.html

Troszkę stary ten imbryczek ale jeśli będzie w dobrym stanie to wezmę a tymczasem prośba o ocenę stanu na podstawie zdjęć :)
kojak83

Postprzez zolwik » piątek, 4 maja 2012, 11:45

-nieori tył kierunki
-Brak podświetlenia blachy (w 80% nie ma)
-Jedno lusterko malowane
-przebieg to też śmieszny :/
-brak kasownika do przebiegu
-Gumy jakieś kanciaste

Zbyt dalekie foty by coś powiedzieć o napędzie , gumach i stanie bezwypadkowym
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez kojak83 » piątek, 4 maja 2012, 14:12

Z tym oświetleniem tablicy to on mi pewnie przeglądu nie przejdzie i będę musiał kombinować z przeciąganiem kabli itp?
W ogóle to mi się wydaje, że coś się działo z prawej strony bo na jednej fotce wygląda jakby był porysowany (albo światło się odbija) i dlatego pewnie to lusterko malowane. Na przebiegi to ja w ogóle nie patrzę bo w końcu mieszkam w Polsce :P A poza tym to pewnie sam właściciel nie wie jaka cyfra się kryje przed "34100" :) Co do gumy to już wcześniej zauważyłem i jestem gotów wymienić na nówkę bo generalnie na zakup moto wraz z zabiegami serwisowymi przeznaczam 6-7 tys. Dzięki za info, poczekam aż jeszcze ktoś się wypowie i może zadzwonię do gościa aczkolwiek zależy mi na moto w stanie 100% fabrycznym bez przeróbek więc jeszcze to przemyślę.
Ostatnio edytowano piątek, 4 maja 2012, 14:14 przez kojak83, łącznie edytowano 1 raz
kojak83

Postprzez zolwik » piątek, 4 maja 2012, 19:41

kojak83 napisał(a):Z tym oświetleniem tablicy to on mi pewnie przeglądu nie przejdzie i będę musiał kombinować z przeciąganiem kabli itp?

Na zwykłych badaniach to nawet nie zauważą , ale jak Misie zabiorą bo zauważą wieczorem to już lipa . Przeciągać kabli nie trzeba bo pewnie tam są pod siedziskiem,a jak nie to od pozycji tył podłączysz.
JA TU TYLKO SPRZĄTAM !!!
zolwik

Postprzez KR-Ociec » piątek, 4 maja 2012, 21:09

Brak gum na setach i lewarku hebla nożnego świadczy o częstym lataniu więc przebieg to fikcja; obtarcie na prawej osłonie (powiększ foto :) ) - gdzieś przytarł; brak (?) plastikowego łącznika/wzmocnienia czołowego , dolnego do pługa (zastąpione siatką czy blachą dziurawką)
Sens życia jest prosty : albo jest CZARNY albo BIAŁY ! - nic pośrodku !!!
--------------------------------------------
(KR-Ociec tel.: 509-867-657 )
Mój "imbrol" : http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/GSX-750F/131974
KR-Ociec

Powrót do Oceniamy sprzęty z ALLEGRO, OTOMOTO