Suzuki GSX 600 F 1990 rok

Linki, uwagi, spostrzeżenia, porady

Suzuki GSX 600 F 1990 rok

Postprzez cynio » piątek, 26 lipca 2013, 16:10

Witajcie dawno mnie nie było na forum hhhmmmm sezon urlopowy. Potrzeba mi pomocy przy ocenie motocykla. Jako że już dawno temu sprzedałem swoje jajko postanowiłem znów zakupić suzi lecz starsze 1990 roku. Bardzo proszę o spostrzeżenia. Rozmawiałem dziś z właścicielem dodatkowo do zrobienia są gaźniki oprócz regulacji przelewa się i zapach paliwa. Zobaczę jak będzie reszta podzespołów ale moje pytanie czy waszym zdaniem warto czy nie. Cena 2000zł do zrobienia gaźniki. Zębatki łańcuch nowe, świece i olej w silniku i w lagach. Będę wdzięczny za opinie jutro jadę popołudniu oglądać. Pozdrawiam
Tutaj link:

http://allegro.pl/suzuki-gsx600f-i3421052872.html

[ Dodano: 26-07-13, 18:52 ]
zapomnialem dodać podobno czasami wyskakuje 2-gi bieg
cynio

Postprzez cynio » niedziela, 28 lipca 2013, 20:35

Koledzy bardzo dziękuję wam za opinię i pomoc. Wasze opinie były bardzo cennne lecz szkoda że żadnej nie było pozdrawiam
cynio

Postprzez ziomek4000 » niedziela, 28 lipca 2013, 21:05

no cóż weekend był a widzę że wrzuciłem temat w piątek po południu. oglądałeś na żywo? kupiłeś?

jeśli jeszcze potrzeba to widać że był lakierowany i z tyłu są założone przednie kierunki (na tył dawali krótkie)
Powyższy post przedstawia pogląd użytkownika w danej chwili i nie może byś wykorzystany przeciwko niemu w innym terminie oraz w innej sprawie.
ziomek4000

Postprzez Budzik » niedziela, 28 lipca 2013, 21:13

ze zdjec to oprocz tego ze byl malowany to nieduzo da sie powiedziec bo sa malutkie, wiecej z opisu ktory nam dales. nie wiem czy bym w to wchodzil, 2k to moze nie duzo, ale na wstepie masz do wymiany skrzynie i do zregenerowania gazniki, w najlepszym wypadku do ustawienia i synchronizacji.

PS. jak ktos sprzedaje moto bo wyskakuje 2jka to raczej nie byl delikatnie jezdzony, dodatkowo plaska opona z tylu, wg mnie ktos uczyl sie na tym gumowac i troche przykatowywal go. zaczela wyskakiwac 2jka wiec jezdzili dopuki sie dalo - gazniki sie posypaly skrzynia tez, gume dopalili i daja 2ga. bo 'Moto w dobrym stanie' a zaraz "wiadomo jak to w wiekowym motocyklu jest coś do zrobienia'. Motocykl to nie samochod zeby w wiekowym bylo os do zrobinia, po prostu albo jest zadbany i ewentualnie wymiany czesci ekspoatacyjnych albo jest do roboty
Na granicy przyczepności uciekamy codzienności
Budzik

Powrót do Oceniamy sprzęty z ALLEGRO, OTOMOTO