"LEWA" w góre... czy to umiera????

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez unio » niedziela, 19 września 2010, 21:29

w sierpniu na E7 też miałem przypadek jak jechało dwóch miśków. Najpierw mówie nie będę im machał bo rozpoznałem że policja. Ja patrzę a oni ( ten który jechał pierwszy) sam podniósł łapkę więc im odmachałem. Chyba z innym patrolem mnie nie pomylili ;)
Ostatnio edytowano niedziela, 19 września 2010, 21:30 przez unio, łącznie edytowano 1 raz
unio

Postprzez TasmaN » niedziela, 19 września 2010, 21:52

Kiedys na TT (jeszcze na XJ) wyprzedzal mnie policjant na moto. Na budziku mial spokojnie ze 130. Wystawil reke, pozdrowil, pojechal... :/
TasmaN

Postprzez DiElektryk » niedziela, 19 września 2010, 22:37

TasmaN napisał(a):Kiedys na TT (jeszcze na XJ) wyprzedzal mnie policjant na moto. Na budziku mial spokojnie ze 130. Wystawil reke, pozdrowil, pojechal... :/

A co miał się wlec za Tobą - wszyscy wiedzą że XJty nie jeżdżą :P, przynajmniej pomachał żeby Ci smutno nie było :diabel:
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez Mars » niedziela, 19 września 2010, 23:42

DiElektryk napisał(a):A co miał się wlec za Tobą - wszyscy wiedzą że XJty nie jeżdżą , przynajmniej pomachał żeby Ci smutno nie było

Toś pojechał po bandzie :fuck2: .
Mars

Postprzez TasmaN » środa, 22 września 2010, 20:16

Budzik napisał(a):A wg mnie machaja prawdziwi motocykliscie, a ostatbio jestesmy śwaidkami ciraz wiekszej ilosci mlodych kierowcow motocykli a czesto tym osoba motocykle/skutrerki/duzeskutery sluza tylko do dojazdu do pracy i przejazdzki w weekend. nie prowadza kultu motocykla i nie jest to ich pasja sa tak jakby tylko slepymi uzytkownikami. jezdza tylko do przodu nie maja jakis wybitnych umeijejtnosci wielkiego dostwiadczenia, nie jezdza na zloty itp. nie sa zrzeszenie anie nie kozystaja z for

ano tu chcialem przekazac ze sie w 100 % z Budzikiem zgadzam :)
TasmaN

Postprzez firefox » czwartek, 23 września 2010, 07:37

DiElektryk napisał(a):A co miał się wlec za Tobą - wszyscy wiedzą że XJty nie jeżdżą :P, przynajmniej pomachał żeby Ci smutno nie było :diabel:

ale pojechal :) W sumie to on i na tym swoim bladym blado jezdzi, wiec moze to nie tylko kwestia XJ :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez DiElektryk » czwartek, 23 września 2010, 18:22

Nie no blady respect - sam bałbym sie dosiąść. Tylko bez szaleństw Panowie.
Alarmy, CB Radia, Centralne Zamki, Xenony i inne zabawki :D
KABOauto.pl
DiElektryk

Postprzez kubaski1989 » czwartek, 23 września 2010, 23:24

Ostro doginając na trasie gdzie są 2 pasy ruchu w jedną stronę i pas zieleni, czasami można nie zauważyć motocyklisty jadącego z przeciwka. Tak czy siak, łapę staram się unosić do góry, chyba że wymijamy się na zakręcie. Lewa w górę :mrgreen:
kubaski1989

Postprzez TasmaN » czwartek, 23 września 2010, 23:50

Dzis na trasie WAW- Nowy Dwor machnal mi skuterzysta... normalnie nie zdazylem odmachac... tak mnie zaskoczyl :/

DiElektryk napisał(a):Nie no blady respect - sam bałbym sie dosiąść.

To moze jutro bedziesz mial okazje... bede we Wrocku wieczorem... moze polatamy troche.
Odezwe sie na kom. jutro.
TasmaN

Postprzez Bones » piątek, 24 września 2010, 05:57

TasmaN napisał(a):Dzis na trasie WAW- Nowy Dwor machnal mi skuterzysta... normalnie nie zdazylem odmachac... tak mnie zaskoczyl :/

Jakbyś jechał zgodnie z przepisami to byś zdążył :diabel:
Bones

Postprzez GilotynaHTB » piątek, 24 września 2010, 08:17

ze skuterzystami też mi się zdarzyło machać :D
GilotynaHTB

Postprzez zolkos » piątek, 24 września 2010, 16:36

a ja jak kupiłem moto i od razu nim wracałem (a miałem 80 km do domku) to w miescie gdzie kupiłem, motocyklista mnie pozdrowił potem drugi na poczatku myslalem ze mnie myla z tamtym wlascicielem :) ale potem troche dalej skminiłem o co kaman a uczucie było nie do opisania jak Ci ktos macha a ja pierwszy raz taka kulturę zobaczyłem :)
mi machaja albo ja pierwszy i jest gitara... nawet jak w kolumnie jechaly 2 turystyki szlifierka czopek i jakis turystyk na samym koncu to kazdy odmachal :P
a jak z kolega jechalismy do innego miasta to po drodze lewa w góre w miescie i na CPN-ie zawracalismy to spotkałem tych samych motocyklistów to plecaczek z daleka mi machal :P ale jak to slicznie zrobila :D buziaka mi wyslala :D az mi sie suzi zagotowała :P

[ Dodano: 26-09-10, 15:28 ]
dzis jechałem do sławy i jechał czoperek z plecaczkiem :P jak mu machnełem widzialem jak sie ucieszył i tez pomachal :P
zolkos

Poprzednia strona

Powrót do HYDEPARK