ale zlot coś nie wypalił... hmmm a Krzyżtopór dalej aktualny? nooo nie wiem... ja tam się nie zamierzam w nic ubieraćKR-Ociec napisał(a):Malwi, juz my Ci z chlopakami wdzianko przysposobimy na najblizszym zlocie

Malwi napisał(a):ale zlot coś nie wypalił... hmmm a Krzyżtopór dalej aktualny? nooo nie wiem... ja tam się nie zamierzam w nic ubierać

w nic nie swojego[SCH]Marcin napisał(a):a że nie zamierzasz się w nic ubierać to chyba nawet lepiejnie trzeba będzie o jakichś dodatkowych atrakcjach na wieczór zlotowy myśleć

oooo nie co to to nie! ja się na to nie piszęAbek napisał(a):Zrobi się konkurs kto szybciej ubierze Malwi xD

Malwi napisał(a):Abek napisał/a:
Zrobi się konkurs kto szybciej ubierze Malwi xD
oooo nie co to to nie! ja się na to nie piszę

KR-Ociec napisał(a):Więc będzie bez ubierania - hulaj dusza, piekła nie ma !!!![]()
![]()
powiem tylko jedno... SAMCE!!Abek napisał(a):Malwi, to możesz cały czas gonic nie ubrana xD
a tak to będę musiała siedzieć na pośladkach, a to niesie za sobą wiele konsekwencji... a baaardzo nie chcę być gruba i dobrze byłoby, żeby było ślicznie

; Yyyy, yyyyyy..... w sensie: planowania trasy hehe zaplanowane (dłuższe) trasy mam od dłuższego czasu... problem leży w funduszach, a spodziewam się, że jak będą fundusze to nie będzie czasu i tak w koło MaciejuKR-Ociec napisał(a):Yyyy, yyyyyy..... w sensie: planowania trasy![]()
Abek napisał(a):Malwi, to możesz cały czas gonic nie ubrana xD mnie to nie przeszkadza:P
![]()
![]()
KR-Ociec napisał(a): Malwi, w sensie funduszy sprawę masz rozwiązaną, ponieważ:[/guote]Abek napisał(a):Malwi, to możesz cały czas gonic nie ubrana xD mnie to nie przeszkadza:P
![]()
![]()
cwaniaczek![]()
KR-Ociec napisał(a):A MINI nie jest tak droga jak całe wdzianko na Moto, więc ....![]()
![]()
[/guote]
Ech, ale to nie może być taka zwykła mini, tylko motocyklowa... z odpowiednimi rajtkodupkami, koniecznie, żeby się mogła spiąć z kurtką, bluzką czy czym tam jeszcze![]()
KR-Ociec napisał(a):Ale jak planujesz tylko w kółko z Maciejem, to podejrzewam, połowa z nas chętnie zmieni imię![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość