ale ten udział to niby w czym miałby być... w sponsorowaniu moich wojaży??KR-Ociec napisał(a):Skoro nie "publika" to może "udziałowcy" ?![]()

KR-Ociec napisał(a):Noż, jasny karabin ! Złapać kobite za słowo toż łatwiej diabła za rogi !!!
ok, pod warunkiem, że będzie to uszyte specjalnie dla mnie i będzie to profesjonalne wdzianko na motoKR-Ociec napisał(a):"Malwi" - zasponsorujeny Ci: PRZYSPOSOBIENIE TWOJEGO WDZIANKA NA MOTO DO WERSJI MINI !!!![]()
oooooooo nie! moje ciuszki są bardzo fajne, uwielbiam je i w ogóle!KR-Ociec napisał(a):"Malwi" - nie doczytałaś! Pisałem TWOJEGO wdzianka, czyli:
dawaj kurteczkę i portasy pod nożyczki !!!
hehe ciekawe kto tu jeszcze zaglądaKR-Ociec napisał(a):Panowie - rozpuścimy wodze fantazji, jak ma "Malwi" wyglądać PO upiększeniu !!!![]()
to żeś poszalał z tym ubiorem...Cygi napisał(a):Noooo mysle ze Malwi ze tego co pisza chlopaki to pewnie jedzi w samych stringach i mokrej koszulceMoze ewentualnie w mokrej kamizelce odblaskowej
hehe nie wydaje mi się, jakoś specjalnie dużo wyświetleń ten wątek nie maAbek napisał(a):Malwi ja mysle ze znaczna czesc dorum sledzi temat z czystej ciekawosci hehe co z tego wyniknie...

Malwi napisał(a):hehe nie wydaje mi się, jakoś specjalnie dużo wyświetleń ten wątek nie ma

hehe bo to ja z KR-Ocicem i Abkiem nabijamy[SCH]Marcin napisał(a):no ma sporo więcej wyświetleń niż odpowiedziczyli ludziska się przyglądają na wasz jakby nie patrzeć czat

Malwi napisał(a):hehe bo to ja z KR-Ocicem i Abkiem nabijamy

ech też bym wolała... ale pisze i pisze i pisze i kurde skończyć nie mogę tego mgra[SCH]Marcin napisał(a):inni wolą nabijać kilometry na liczniku swego motoale co kto lubi
Malwi napisał(a):ech też bym wolała... ale pisze i pisze i pisze i kurde skończyć nie mogę tego mgra jak tak dalej pójdzie to z mojego mgra wyjdzie dr

no prawie jak[SCH]Marcin napisał(a):to ty piszesz mgra z forumologii
Malwi napisał(a):yyyy, ale że co się ma robić?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość