Preferencje naszego kolegi zolkosia

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Budzik » czwartek, 7 października 2010, 21:52

TasmaN napisał(a):
bostea napisał(a): razem z TasmaN'em popilnuję maszyn

oj, bardzo chetnie :oops:

tylko chodzi o bosteae czy o maszyny :P uwazaj bo paulina jeszce forum przeczyta i bedziesz mial sajgonw domu xd
Budzik

Postprzez zolkos » czwartek, 7 października 2010, 22:09

Tasman nie odpisuje moze juz dostal sciera po pysku i dymy ma na chacie :D
zolkos

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 05:32

zolkos, Ty mnie do tego nie mieszaj, to że Ty masz jakies fetysze i innego tego typu sprawy to Twoja spraw. Ja Cie wspieram bo jestem tolerancyjny i bede walczyl zeby tolerancja byla na tym forum :)

A tak przy okazju to w jaki sposob do niej zachodzisz?Na pieska :roll: Jestes na dole czy na gorze? :shock:
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Bones » piątek, 8 października 2010, 05:49

firefox, myślę że jakby choć raz znalazł się "pod spodem" to modlitwa z pierwszego posta była by bardzo na miejscu ;)
Bones

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 06:04

On wlasnie wszystkie posty pisal bedac pod spodem :) Dlatego tak pitolil :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Bones » piątek, 8 października 2010, 06:31

Bokser potrafi uderzyć z siłą około 400 kg i prędkością dochodzącą do 50km/h (źródło - internet, pewnie to nieprawda, ale na razie zakładamy że tak). Zwykły nietrenujący człowiek uderza z siłą około dziesięciokrotnie mniejszą. Skoro zolkos jest w stanie normalnie funkcjonować, a do tego pisać posty mając na sobie ciężar 500 kg, to ja bym do niego nie podskakiwał na Twoim miejscu hehe ;) Bo w razie sola może nawet nie odczuć Twoich uderzeń, a już nie wspominam o dźwigniach czy próbie uduszenia które nie mają prawa być skuteczne :diabel: :diabel: :diabel:
Bones

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 08:47

Bzdura jakas, staly ciezar jest mniej bolesny niz nagle uderzenie czyli ciezar X predkosc o ktorej piszesz :)

Przyklad:

Poloz na sobie zelasko, pewnie nie bardzo CIe zaboli (chyba ze gorace) a poznej daj komus to zelasko (np mnie) i niech ten ktos Cie rypnie z calej sily tym zelaskiem, odczujesz???

Takze, to co pisze i w jaki sposob pisze sugeruje, ze jego stan zdrowia jest conajmniej mizerny i my jako koledzy z forum, powinnysmy sie zebrac z 10-15 osob i podniesc z niego wieloryba zanim naprawde cos sie stanie :) :diabel:
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez zolkos » piątek, 8 października 2010, 09:08

chlopaki sie nie macie czego bac ja mam maske ltenowa wiec sie nie udusze chyba ze smoczca upierdoli mi weźa :P albo tlen w butli sie skonczy :D po za tym wytrenuje sie na koxa bo nie latwo sie wygrzebać z pod spodu :P a jak ja mam wejsc na nia to musze drabine brac lub line i kotwy wbijac :D a Fire mi zazdrosci to widac ale jak chcesz zapoznam Cie z jej big mamcia :D
zolkos

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 09:12

zolkos napisał(a):chlopaki sie nie macie czego bac ja mam maske ltenowa wiec sie nie udusze chyba ze smoczca upierdoli mi weźa :P albo tlen w butli sie skonczy :D

A jak baczka wczorajszym obiadek walnie :P :fuck2: :diabel: :diabel: :diabel: :brawo: :fuck2: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I mnie w to nie mieszaj, sam sie wkopales, sam sie wykop, ja tylko chce pomoc Tobie sie wydostac z jaskini :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez TasmaN » piątek, 8 października 2010, 09:23

a doklaniej, wzor na sile to jest F=m * a , czyli masa x przyspieszenie... fizycy :P
TasmaN

Postprzez zolkos » piątek, 8 października 2010, 09:23

no dobra doceniam twoje starania ale przynajmniej w zimie nie zmarzne to moze dzialaj z akcja uwolnic orke jak bedzie cieplo?? :D no dobra gadu gadu o mnie ale mam swiadkow ze jestes homo i zbierasz te penta pod poduszka i nawet nie zaprzeczyles wiec ja cie zapoznam z jej braciszkiem :D albo tatusiem :P
zolkos

Postprzez bostea » piątek, 8 października 2010, 09:24

Po przeczytaniu dalszej części i oblookaniu załaczników, muszę wprowadzić moderację do własnej wypowiedzi :mrgreen:

Było:
bostea napisał(a):razem z TasmaN'em popilnuję maszyn i nawet popcorn przyniosę!

Ma być:
razem z TasmaN'em GRZECZNIE popilnuję MOTOCYKLI i SUROWĄ MARCHEWKĘ przyniosę! :lol:
BoSte@
bostea
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Bones » piątek, 8 października 2010, 09:24

Bzdura jakas, staly ciezar jest mniej bolesny niz nagle uderzenie czyli ciezar X predkosc o ktorej piszesz

To 400 kg to jest właśnie wynik wagi razy prędkość. Bo tak jak Ty piszesz (czyli 400 razy 50) to bokser uderzał by z siłą 20 ton ;) Fakt, że źle to ująłem bo powinienem napisać 400kg przy prędkości dochodzącej do 50 km/h

Oczywiście pewnie masz racje że jest to jakaś bzdura (co zaznaczyłem na początku) :D Aczkolwiek mamy na treningach takiego manekina którym można zmierzyć uderzenie wiec na najbliższym to uczynię :)
Ostatnio edytowano piątek, 8 października 2010, 09:27 przez Bones, łącznie edytowano 2 razy
Bones

Postprzez zolkos » piątek, 8 października 2010, 09:24

na marginesie tak sie pracuje na necie?? ja tu ciezko sie ucze w szkole po 2 polakach i przez 2 matmami a ty pitolisz zamiast robic w pracy cos tam :P z kolegami :D

[ Dodano: 08-10-10, 10:28 ]
Fire jak bedziesz sie z mojej pieknej nabijac to ja jej to przekażę i bedziesz mial fajta z nia :D nie wiem czy bedzie taka delikatna dla ciebie jak dla mnie xD

Bostea to chyba Tasiorek powinien miec "marchewe" a nie Ty :D chyba ze o czyms nie wiem :D
zolkos

Postprzez Bones » piątek, 8 października 2010, 09:39

chlopaki sie nie macie czego bac ja mam maske ltenowa wiec sie nie udusze chyba ze smoczca upierdoli mi weźa albo tlen w butli sie skonczy

Wiesz, tlen tlenem ale my Cie po prostu podziwiamy że mając po rozłożeniu na klacie ciężar pewnie z 300 kg jesteś w stanie spokojnie i bez trudu oddychać ;)
Bones

Postprzez jrk » piątek, 8 października 2010, 11:48

Do roboty! Do nauki! Na moto! koniec pie****. przeczytałem cały watek to mi sie lunchu odechciało :zyg:
jrk

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 11:52

jrk napisał(a):Do roboty! Do nauki! Na moto! koniec pie****. przeczytałem cały watek to mi sie lunchu odechciało :zyg:

A Ty co sie wpierdal... miedzy wodke a zakaske :P
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez jrk » piątek, 8 października 2010, 12:50

firefox napisał(a):
jrk napisał(a):Do roboty! Do nauki! Na moto! koniec pie****. przeczytałem cały watek to mi sie lunchu odechciało :zyg:

A Ty co sie wpierdal... miedzy wodke a zakaske :P

a bo lubie wchodzić w srodek :D
Ostatnio edytowano piątek, 8 października 2010, 12:52 przez jrk, łącznie edytowano 1 raz
jrk

Postprzez firefox » piątek, 8 października 2010, 13:00

To wejdz miedzy kolege zolkosia a jego laske tzn tego wieloryba :diabel:
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez zolkos » piątek, 8 października 2010, 15:40

to ja wyjde bo wtedy gejoza zaleci :P i zobaczymy czy bedzie taki cwany nas poganiac :D
zolkos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HYDEPARK