aż taka wiekowa nie jestemGregor napisał(a):W tym wieku nie wypada się już czerwienić
Malwi napisał(a):aż taka wiekowa nie jestem
KR-Ociec napisał(a):Gregor - rób "dłuższe skróty"
Malwi napisał(a):na to chyba nigdy nie jest się za starym

podoba mi się to słowo, chyba tego mi brakowałoGregor napisał(a):Po namysle chyba przyznam Ci rację.Albo nie słowo "stara" zamienię na "doświadczona"![]()
KR-Ociec napisał(a):- powiedz kobiecie, że NIE JEST PIĘKNA I MŁODA = nawet w piekle Cię zlinczuje

KR-Ociec napisał(a):- powiedz kobiecie, że nie jest inteligentna - zrozumie;
noo troszkę się czerwienięAbek napisał(a):Malwi, czerwienisz się? Po czymś takim? Hmmm
mnie w sumie też, ale ciiiiAbek napisał(a):KR-Ociec, na studiowanie kamasutry szkoda mi było czasu za to na "zajęcia praktyczne" nigdy nie trzeba było mnie namawiaćhmm nadal nie trzeba
praktyka mnie zawsze bardziej "pociągała" niż teoriaAbek napisał(a):Malwi, to ja sobie to bardzo dobrze zapamiętam i wykorzystam przeciwko Tobie w najciekawszej części jakiegos spotkania.
hmm plecak mówisz... wolałabym na swoim moto, aleeeeee jak mam mieć podwózkę zapewnioną, to kto to wieAbek napisał(a):Malwi jedziesz na plecak?
chciałabymAbek napisał(a):Ja wiem, że wcześniej już będę siedział "w siodle" ale w wymienionych wyżej terminach będzie okazja się spotkać w Częstochowie, a z tego co wiem to też się wybierasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość