Malwi napisał(a):w czasie sesji??
a co to jakiś wyjątkowy czas??? sesja jak każdy inny dzień... z tym, że zamiast spać do południa idziesz na jakiśtam egzamin

Malwi napisał(a):w czasie sesji??

Abek napisał(a):ale luz nawet nie poczuje
Abek napisał(a):Co Malwi lepiej łyka?

tzn. jak będę jeszcze przed oblewaniem/zalewaniem!
zdecydowanie to wyjątkowy czas! Studenci są trzeźwi!!![SCH]Marcin napisał(a):a co to jakiś wyjątkowy czas???
a co chciałbyś poczuć??Abek napisał(a): luz nawet nie poczuje
no właśnie!!! o czym mowa??KR-Ociec napisał(a):Panowie z tym łykaniem, to mawa o obiedzie (bo dziś nie jadłem) czy o drinkach - bo mam ochotę
Sokol proszę nawet mnie nie denerwuj!! Zima w Pl mogłaby już pójść... daleko!Sokol napisał(a):Malwi duzo slonca masz na florydzie teraz temperatura kolo 27 stopni
Sesja mnie kiedyś do grobu wpędzi 
ach, no takAbek napisał(a):Malwi, kiedyś mi napisałaś, że nawet nie poczuje jak mnie zgładzisz

taaaaak, nawet już wiem za czym będę tęsknić!!! Hucznym oblewaniem każdego zdanego egzaminu!Abek napisał(a):Sesja sesją kiedyś zatęsknisz

zamierzam też tak uczynić! Zapomniałeś dodać Zapić!! taaak po 4 dniach nauki mam ochotę na zimnego, słodkiego drinka z palemkąAbek napisał(a):Zawsze możesz wyjść z złożenia ZZZ. Zakuć Zdać Zapomnieć
Abek ale narobiłeś mi smaka... ale to jutro, jeszcze tylko ok. 18h i będę świętować (mam nadziejęAbek napisał(a): Mohito zawsze wszędzie i w dużych ilościach ale niekoniecznie z wiadra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości