może i długa, nie podważam tego, ale za to jaka przyjemna... ^^KR-Ociec napisał(a):Oooojjj .... jeszcze głuuuga edukacja przed Tobą, curuchna, Ojjj, dłuuuga ...![]()

może i długa, nie podważam tego, ale za to jaka przyjemna... ^^KR-Ociec napisał(a):Oooojjj .... jeszcze głuuuga edukacja przed Tobą, curuchna, Ojjj, dłuuuga ...![]()

- Examy zaliczone = czas na życiową edukację 
ale jakie Ty chcesz wyjście?Abek napisał(a):Przepraszam gdzie jest wyjście?
mówisz potrenować...Abek napisał(a):Malwi najpierw trzeba potrenować, żeby wszystko szło dobrze
ale nauczyć może wieleAbek napisał(a):To tak jak w szkole, jeden nauczyciel nie przekaże wszystkiego

no tak malować ściany i przybijać gwoździe sama się nauczyłam... śrubokręt też mi nie jest obcyAbek napisał(a): Jak coś (ktoś) jest od wszystkiego to jest do niczego

od ponad roku mieszkam sama, więc chcąc bądź nie, musiałam się tego nauczyćTymon napisał(a):Nigdy nie wiadomo co w życiu się przyda

taaaak?? pierwsze słyszę! tzn czytam!Abek napisał(a):Się mi teraz przypomniała taka rymowanka, której nie ośmielę sie zacytowac gdyż ponieważ jestem ostatnio na cenzurowanym u Malwi,
cytowaćAbek napisał(a):To co cytować?
a muszę obiecywać?Abek napisał(a):ale musisz obiecać, że będę cały zdrowy i w ogóle

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości