KR-Ociec napisał(a):Podobno u motocyklisty wiatr we włosach to tylko wtedy, kiedy rozporek zapomniał zasunąć![]()
, czyż nie ???

bo już myślałam, że to taki żart miał być...Abek napisał(a):Malwi, miejscami włosy w odwrocieaczkolwiek księżyca (z racji świecenie światłem odbitym) jeszcze nie przypominam...
Biedroniowi chodziło o to, że nie ma rozporka... (dziwnie to brzmi... ale ja się już trochę "najarałam" tekścikami naukowymi...Abek napisał(a):biedron, jeszcze Ci "łoniaki: nie wyrosły?
ojj no sory "i" mi wskoczyło jakoś automatycznieAbek napisał(a):Biedroniowi? Ja nie wiem czy Ty go teraz nie obraziłaś
no tak ja zapomniałam, ale Ty pamiętałeś, żeby to dodaćTymon napisał(a):Malwi napisał(a):poukładana jestem
Zapomniałaś dodać że jeszcze taka skromna
ja? nie, nigdy w życiu! chciałeś podnieść sobie ciśnienie! (No przecież nie napiszę, żebyś zrobił kolację, otworzył wino i żonę zaprosił do łóżka...)Abek napisał(a):Brzuszki? pompki? Zabić mnie chce...

"mózg zjarały" to znaczy, że mi mózg zjarały i mi gorzej. W rozmowach z ludźmi wychodzą dziwne kwestieAbek napisał(a):Co kryje się pod stwierdzeniem "mózg zjarały"?
ale tam ja stoję... ^^Abek napisał(a):Ciekawość to pierwszy stopień do piekła więc ja chętnie się cofnę do początku mojej drogi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości