flaszka jest za post nie na temat - sie klania czytanie ze zrozumieniem
KR-Ociec napisał(a):WARNA / BANA dla moro99, - bo NIE JEST w TEMACIE !!!
Dawaj FLASZKĘ !

OPADNĄ KR-Ociec napisał(a): OPADNĄ![]()
![]()
emocje

[SCH]Marcin napisał(a):a jak kto nie wie to znaczy, że za młody
Abek napisał(a): na forum aktywna jest tylko jedna "duszyczka"
a są tu takie?KR-Ociec napisał(a):Więc "niewiedzące" FORUMOWICZKI - d o u c z y m y !!!!![]()
![]()
chwile mnie nie było, a tu jakieś orgie się odprawiają! BEZE MNIE!!!!!KR-Ociec napisał(a):"Abek" - zejdź ze mnie

kto? kto? no powiedz kto?Abek napisał(a):A na forum aktywna jest tylko jedna "duszyczka" która by chętnie (chyba) skorzystała z korepetycji

hmm... obietnica czy groźba?Abek napisał(a):Wiosna już prawie za oknem więc i zaczną się wycieczki, nie tylko te osobiste
nie wiedzą albowiem co tracą...KR-Ociec napisał(a):Bo inne mają "cenzurę" od swych menów i siedzą cicho jak myszki pod miotłą![]()

ja się tam nie bojęKR-Ociec napisał(a):Boją się rozzłościć PANA I WŁADCĘ![]()

mmm cóż to za komplement mi się dzisiaj trafił...KR-Ociec napisał(a):BESTYJKA z Ciebie jest na pewno,

nie wyczułam 100% pewnościKR-Ociec napisał(a):I na pewno PIĘKNA![]()
![]()

jakaś brednia, a gdzie to hasło "liczy się wewnętrzne piękno" i nie, nie chodzi mi o wątrobęTymon napisał(a):Bo faceci są wzrokowcami i muszą ocenić organoleptycznie

czy grożę czy obiecuję efekt zawsze jest taki samAbek napisał(a):Grozisz czy obiecujesz? Haha. Jeżeli obiecujesz to już się cieszę a jeżeli grozisz to cieszę się jeszcze bardziej

a na skype może być? ewentualnie przez telefon prawie to samo (przecież masz mój nr...Abek napisał(a):A kto jest taką duszyczką? poczekaj aż przyjadę to Ci szepnę na uszko![]()
)Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości