ech stęskniłam się za tymi dwuznacznymi postamiKR-Ociec napisał(a):Albo "SIĘ / SIEBIE" - jak Wam się znudzi "siedzenie na tyłku"![]()
![]()
mój właśnie już nie chce ze mną gadaćAbek napisał(a): Portfel tylko się tego boi xD
ech stęskniłam się za tymi dwuznacznymi postamiKR-Ociec napisał(a):Albo "SIĘ / SIEBIE" - jak Wam się znudzi "siedzenie na tyłku"![]()
![]()
mój właśnie już nie chce ze mną gadaćAbek napisał(a): Portfel tylko się tego boi xD
Abek napisał(a):KR-Ociec, zgadzam sięi ważne, żeby po ostrej jeździe nic nigdzie niepotrzebnie nie ciekło
A jak już jest PO to wtedy czas na delikatne muskanie manetki i nabieranie prędkości po raz kolejnyAż do końca baku...
a skąd pewność, że przybieram kolor purpury?? w którym miejscu?Abek napisał(a):KR-Ociec, odnoszę nieodparte wrażenie, że ilość osób śledzących ten temat wzrasta wprost proporcjonalnie do zawiłości naszych gdybań i purpury na twarzy Malwi
jeszcze na swoich prywatnych pośladkachKR-Ociec napisał(a):"Malwi" :
"...ja się tak obijam i siedzę na tyłku."
A na czyim?![]()

Malwi napisał(a):Abek napisał/a: KR-Ociec, odnoszę nieodparte wrażenie, że ilość osób śledzących ten temat wzrasta wprost proporcjonalnie do zawiłości naszych gdybań i purpury na twarzy Malwi a skąd pewność, że przybieram kolor purpury?? w którym miejscu?
a mnie chodziło o to, w którym miejscu to wyczytałeś, że przybieram kolor purpury...Abek napisał(a):Eeee ja napisałem, że na twarzy haha.

echAbek napisał(a):No ale jak się czerwienisz w innym miejscu to jest to bardzo ciekawe

to ja naiwnie szukam faceta, który będzie szukał szybkiego motocykla i pięknej kobiety (czytaj MNIE!!!!!!!)KR-Ociec napisał(a):Z tego wnioskuję, że "Malwi" szuka długodystansowca - toć kobieto, nie wiesz, że każdy facet kocha piękne Motocykle i SZYBKIE kobiety ???![]()
![]()

sam nie weźmie, a drugiemu nie da. Takich nie brakujeAbek napisał(a):Malwi napisał(a):to ja naiwnie szukam faceta, który będzie szukał szybkiego motocykla i pięknej kobiety (czytaj MNIE!!!!!!!)
O naiwnościłatwiej Ci będzie znależć faceta, który jest jak pies

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości