Jakiej muzyki słuchacie?

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Jakiej muzyki słuchacie?

Postprzez Miki » wtorek, 26 maja 2009, 14:57

No generalnie jak w temacie, jakiej muzyki słuchacie, jakie są wasze ulubione zespoł, Kapele ;> ulubione kawałki, wszystko co związane z muzyką :?:
Miki

Postprzez firefox » wtorek, 26 maja 2009, 16:32

Moj to MIG i tytul co Ty mi dasz :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez dosiek77 » wtorek, 26 maja 2009, 18:20

Marillion
dosiek77

Postprzez socko » wtorek, 26 maja 2009, 20:35

EskaRock, AntyRadio i ogólnie te klimaty...
socko

Postprzez Nyuno » wtorek, 26 maja 2009, 21:31

Każdej. Dosłownie. Podczas szybkiej jazdy - klasycznej. I techno/electro/trance/house, co świetnie się z nią łączy (coś w stylu DJ Tiesto). I klasycznej. Barok np. I Vivaldi. I rap. Czarny i biały też. I punk. Jazz też. I metal - no wszystko :D Zależy tylko od humoru/sytuacji.
Obrazek
Nyuno

Postprzez guardian_angel » środa, 27 maja 2009, 06:44

Ja dobry, stary, ale jeszcze nie zardzewiały [glow=red]Hevy Metal[/glow] :gitara: :yeah: :diabel:
Iron Maiden, Black Sabbath, Metallica, Halloween, Running Wild, Judas Priest, Saxon i wiele, wiele innych dobrych zespołów.
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez TasmaN » środa, 27 maja 2009, 07:28

guardian_angel napisał(a):Ja dobry, stary, ale jeszcze nie zardzewiały [glow=red]Hevy Metal[/glow] :gitara: :yeah: :diabel:
Iron Maiden, Black Sabbath, Metallica, Halloween, Running Wild, Judas Priest, Saxon i wiele, wiele innych dobrych zespołów.

Och, Yeach :gitara: wchodze do gry... :yeah:

Umnie dodatkowo pelny przerkroj Rocka: polski stary kochany dobry rock az do southern rocka.
TasmaN

Postprzez bboy4 » środa, 27 maja 2009, 07:35

House Music , Break Beat , Break Dance i Rap :gitara:
bboy4

Postprzez Miki » środa, 27 maja 2009, 10:29

no proszę jaki rozstrzał, myślałem że tylko ja słucham elektronicznej muzyki, ale jest nas kilku widzę, ale oczywiście dobry rock to podstawa, :brawo:
Miki

Postprzez Nyuno » środa, 27 maja 2009, 10:44

I tak jak dobrze wypita ekipa, to wszyscy się przy disco polo i ruskim dance bawią :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez Miki » środa, 27 maja 2009, 10:46

Nyuno napisał(a):I tak jak dobrze wypita ekipa, to wszyscy się przy disco polo i ruskim dance bawią :D

żebyś wiedział, wtedy to najlepsza muzyka... :diabel:
Miki

Postprzez zolwik » środa, 27 maja 2009, 13:19

Nyuno napisał(a):Każdej. Dosłownie. Podczas szybkiej jazdy - klasycznej. I techno/electro/trance/house, co świetnie się z nią łączy (coś w stylu DJ Tiesto). I klasycznej. Barok np. I Vivaldi. I rap. Czarny i biały też. I punk. Jazz też. I metal - no wszystko :D Zależy tylko od humoru/sytuacji.

Popieram jw.,lecz na ten czas to na moto bez muzy bo krutkie trasy-miasto i oczy do okoła głowy .Po za tym dzwiek maszynki polubiłem :fuck2:
zolwik

Postprzez Miki » środa, 27 maja 2009, 13:25

zolwik napisał(a):Popieram jw.,lecz na ten czas to na moto bez muzy bo krutkie trasy-miasto i oczy do okoła głowy .Po za tym dzwiek maszynki polubiłem :fuck2:

mi nie chodzi jakiej muzyki słuchacie na moto, tylko w domowym zaciszu :)
Miki

Postprzez ZiGi » środa, 27 maja 2009, 14:32

Mi dobrze się przeciska przez Warszawę gdy słucham sobie Prodigy - Voodoo People. Ten kawałem zawsze nadaje mi dobry rytm do jazdy :D
No ale słucham ogólnie wszystkiego w zależności od nastroju, może być Rammstein (do jazdy lubię kawałem Das Model), może być trochę Hip-Hopu, Techno, House. Lubię też jeździć gdy gra DJ Tiësto, Armin Van Buuren. No ale tak jak wspomniałem wszystko w zależności od nastroju :diabel: :fire: :yeah: :wow:
Ostatnio edytowano czwartek, 28 maja 2009, 07:54 przez ZiGi, łącznie edytowano 1 raz
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez lukka » środa, 27 maja 2009, 15:51

To ja dołączam do metali :yeah: kiedyś tylko 666 choć z wiekiem złagodniałem i akceptuję również mniejsze zło 665... poza tym mam na koncie kilka lat w kapelce metalowej gdzie grywałem na gitarce :gitara:
lukka

Postprzez Bones » środa, 27 maja 2009, 16:28

wlasciwie to mogłbym skopiowac poprzedni post w całości ;);) mam jakos tak podobnie hehe ;)

A oprócz Metalu to jeszcze blues i klasyka którą ostatnio z wielką pasją przekładam na gitare ;)
Bones

Postprzez TasmaN » środa, 27 maja 2009, 18:02

lukka napisał(a):$o ja dołączam do metali :yeah: kiedyś tylko 666 choć z wiekiem złagodniałem i akceptuję również mniejsze zło 665... poza tym mam na koncie kilka lat w kapelce metalowej gdzie grywałem na gitarce :gitara:

W jakiej kapelce grales?

Lukka, a z Pyorhoea kojarzysz Andy Blakka albo Cype z Hate'a ?
TasmaN

Postprzez lukka » środa, 27 maja 2009, 20:50

To są młodzieńcy. Ja pogrywałem w latach 1992-1997 kapelka - State of Mind znana tylko lokalnie: na koncie jedno promo demo "Dance with the Murderer" oraz 1 numer w składance wyd. przez Psy Wojny Records - kiedyś nawet można to było kupić w Media Markt - stare dzieje.. ale kolega :diabel: dalej czuwa ;)
lukka

Postprzez crunch » czwartek, 28 maja 2009, 11:17

Rammstein
crunch

Postprzez pinio » czwartek, 28 maja 2009, 13:39

Hej
ja słucham:
skaner
boys
milano
shazza
messugah
dillinger escape the plan

a to nasze małe demko , ma około 3 lata,
http://www.youtube.com/watch?v=sbEAUuGigMc

wiele się zmieniło, sprzętowo, no i trochę numerów więcej...
Pi
pinio

Następna strona

Powrót do HYDEPARK