PATRZ W LUSTERKA

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

PATRZ W LUSTERKA

Postprzez ZiGi » piątek, 5 czerwca 2009, 09:25

No to przykładzik jak łatwo można sobie popsuć motocykl, bo puszkarz nie spojrzał w lusterko.
accident moto
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 5 czerwca 2009, 10:09

ZiGi, a mi się mimo wszystko wydaje ze motocyklista był w martwym punkcie lusterka kierowcy Seata,a on tez zabierał się do wyprzedzania. Więc wina jest po obydwu stronach :)
Już nie róbcie z motocyklistów takich "świętych krów" bo mnie to irytuje :evil:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez bocian » piątek, 5 czerwca 2009, 11:27

odnosząc się do tej sytuacji wg. mnie zdecydowanie wina Leona. Suczka zabierała się do wyprzedzania od niecałej minuty. Leoniak powinien wcześniej zauważyć motocyklistę za sobą, a wiadomo; motorek szybciej się zbierze niż Seacik.

Z drugiej strony, coś mi się wydaje jakby leon specjalnie zjechał na bok. Luknijcie kiedy on zaczyna manewr wyprzedzania. Coś mi tu śmierdzi. Wy też tak wyprzedzacie samochodami, a mianowicie raptowny zjazd na drugi pas i rura :)? ja to raczej staram się delikatnie :]/
bocian

Postprzez firefox » piątek, 5 czerwca 2009, 12:07

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):Już nie róbcie z motocyklistów takich "świętych krów" bo mnie to irytuje :evil:

Otoz to, potwierdzam. A co do sytuacji to pierwszenstwo ma ten co zasygnalizuje manewr.
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » piątek, 5 czerwca 2009, 12:56

Czyli motocyklista.
Obrazek
Nyuno

Postprzez tupek » piątek, 5 czerwca 2009, 17:03

Motocyklista czy nie, ale maszyna rozbita. Zepchniety z drogi przy 113km/h.
Dlatego jestem zdania , ze motocyklista tym bardziej musi myslec za dwoje.
tupek

Powrót do HYDEPARK