Rozpczęcie sezonu na Jasnej Górze

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez Loku » piątek, 10 kwietnia 2009, 21:08

Ok Panowie moja propozycja jest taka. Rozmawiałem z prezesem Tomaszem z Klubu w Piotrkowie kto chce może podłączyć sie bez problemu i jechać z nimi. Zbiórka pod lidlem o 8.00 najdalej o 8.30. Kto sie spóźni jedzie sam. Miejsce spotkania na miejscu jakie ja wyznaczyłem (bo jako jedyny jestem z czewy i znam miasto) to jest parking przy kościele lub sklepie na rogu Mirowskiej i zbiegu ulic Złotej i Srebnej. Na górke Przeprośną sie nie pchamy raz że dziury tam są jak kratery, dwa że tam jest tyle ludzi że zanim sie wyjedzie to moto zagotowane, no i górka jest zwykłym polem czyli błoto i piach. Mirowską zamykaja 9.45. Przed tą godziną należy pojawić sie na umówionym miejscu.
Sprawa druga to obiad - załatwiłem lokal w Olsztynie k/Częstochowy prowadzi go motocyklista wiec czuje gość temat. Sprawe tą przekazałem prezesowi Quo Vadisa (klub z Piotrkowa), doszliśmy do wniosku że na z forum jest nas na tyle mało że nie ma sensu żebym załatwiał coś osobnego dla nas jako forum ( ja do quo vadis nie należe i nigdy należeć nie bede bo nie lubie klubów motocyklowych mam tam tylko znajomych i teścia ;) ) . Więc kto chetny i pisze sie na obiad musi zdeklarować sie JUŻ- jak najszybciej bo Tomek ma wczwartek podać Krzysiowi (właścicel lokalu) przybliżoną ilość osób. Cena za obiad to koszt około 25 - 30 zł; dwa dania i małe piwko. Więc kto sie chce dołączyć to prosze robić konkretną deklaracje a co do kasy to najwyżej podam konto jak bedzie nas wiecej a jak mniej to sie inaczej dogadamy.
Loku

Postprzez lukka » środa, 15 kwietnia 2009, 11:02

W kwesti formalnej jedzie ktoś? Chętnie bym poleciał ;) Mogę dołączyć na trasie, np. W Piotrkowie lub w Rawie Maz. Jeśli nie ma więcej chętnych - Loku to ja się deklaruję i dolecę do Piotrkowa.. tylko podaj więcej info.
lukka

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 15 kwietnia 2009, 11:35

Dobra a grupa warszawska??O której zbiórka i konkretnie gdzie??Termin się zbliża.. :evil: a konkretów zero... :P
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Grupa Warszawska

Postprzez ZiGi » środa, 15 kwietnia 2009, 12:10

Co do grupy Warszawskiej to proponuję zbiórkę między 5:30-6:00 tak żeby 6:10 ruszyć.

Najlepiej (moim zdaniem) dla wszystkich z Wawy i okolic typu Brwinów, Piastów, Pruszków, Legionowo itp będzie spotkać się Tu ---> Nadarzyn ulica Kościelna
Będzie to wszystkim (mam nadzieję) po drodze.

Potem w Rawie Mazowieckiej możemy spotkać się z lukka i innymi chętnymi dolecieć do Rawy.
No i potem Tomaszów, Piotrków i Częstochowa ObrazekObrazek

No ale jeszcze pozostaje Obrazek o pogodę w niedzielę.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez firefox » środa, 15 kwietnia 2009, 14:09

z tego co widzialem w Wawie w niedziela ma byc okolo 15 stopni, nie wiem jak dalej ale wydaje sie byc spoko :)

Zigi, chyba wyprosiles :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Loku » środa, 15 kwietnia 2009, 15:19

lukka, napisałem CI na priva ale nie wiem czy sie wysłało także musisz zobaczyć.
Loku

Postprzez lukka » środa, 15 kwietnia 2009, 16:26

Cholpaki a co z pomyslem na wspolny obiadek w Olsztynie jak pisal Loku? Loku dostalem twoje msga i tak mysle ze jak jechac razem z ekipa to moze i obiadek razem? Co wy na to?
Moze bysmy sie odliczyli kto jedzie.
1. Lukka
2....
lukka

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 15 kwietnia 2009, 18:18

ZiGi,
To ja proponuje sie ustawic na 5:30 a wyjechac o 6:00 gdyz 30 minut jest chyba wystarczajaca iloscia czasu dla spiochow :P W razie czego trase znaja to moga gonic ;) a ta Kościelna to przy jakims Centrum Handlowym czy jak??

lukka,

Loku napisał że obiadek w Olsztynie k/Częstochowy....z tym że OLSZTYN(jesli o dobrym myśle jest na Mazurach a to zupełnie w inna mańkę :mrgreen: :lol: ) a koło Częstochowy może być OLKUSZ :? lub OLESNO ale to troche km jest 8)

Prosze o sprostowanie :P

Edyta:
Zamiast LOKU....napisalem LUKS :evil:
Ostatnio edytowano środa, 15 kwietnia 2009, 18:20 przez PozytywnieZakreconyWariat, łącznie edytowano 1 raz
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez lukka » środa, 15 kwietnia 2009, 18:27

Olsztyn k/ Cz-wy sa tam ruiny zamku i takie tam atrakcje. Jesli sie nie myle to kierunek Kielce

[ Dodano: 15-04-09, 20:52 ]
Aha z tym obiadem Loku napisal ze musimy sie deklarowac do jutra rano napozniej, takze nalezy sie sprezyc :!:
lukka

Postprzez ZiGi » środa, 15 kwietnia 2009, 21:21

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):ZiGi,
a ta Kościelna to przy jakims Centrum Handlowym czy jak??

lukka,
a koło Częstochowy może być OLKUSZ :? lub OLESNO ale to troche km jest 8)

A więc jeszcze raz napis Nadarzyn ulica Kościelna jest linkiem do mapy także kliknij i zobaczysz gdzie to jest :D możesz przejść na fotkę satelitarną to zobaczysz jak to mniej więcej wygląda.

A co do Olsztyna k/Częstochowy to jak najbardziej takowy jest i również możesz go znaleźć na Maps Google lub klikając Tutaj

Natomiast jeśli chodzi o wyruszenie z Nadarzyna to może być również o równej 6:00 nie widzę problemu.

A co do obiadu w Olsztynie to ja się piszę + moja połówka

czyli

1. Lukka
2. ZiGi
3. Pestka
4. ....
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » środa, 15 kwietnia 2009, 22:57

Dobra jak zwykle przeoczyłem ten drugi"Olsztyn" :mrgreen: My Bad :oops:

ZiGi, juz klikalem i patrzylem gdzie to jest tak "Pi razy oko"wiec mam nadzieje ze wraz z kolega jadacym na r6 sie nie pogubimy :P

Postprzez Loku » czwartek, 16 kwietnia 2009, 07:53

Chłopaki Olsztyn taki z ruinami zamku, mieszkam tam obecnie od kilku lat. Jest to 10 km od Częstochowy. ZiGi, licze was jako trójka na obiad, zaraz jade i podam gościowi liczbe osób od nas. Z Jasnej Góry do Olsztyna pojedziemy dość sporą grupą także nie martwcie sie ja was poprowadze. Przy okazji dodam mapke na wszelki wypadek oraz swój telefon bo rozumie że spotkamy sie dopiero w Czewie.
Loku

Postprzez ZiGi » czwartek, 16 kwietnia 2009, 10:58

Loku napisał(a):ZiGi, licze was jako trójka na obiad

Żebyśmy źle się nie zrozumieli, Pestka to moja połówka także ja i Pestka to daje dwie osoby :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez Loku » czwartek, 16 kwietnia 2009, 14:29

ZiGi, ok wszystko gra jest juz powiedziane że od nas dodatkowo trzy osoby beda a jeśli chodzi o kase to na miejscu przed mszą ale to ja wam powiem komu.

Mapki zamieszcze jutro po kolokwium .
Loku

Kto leci z Wawy

Postprzez ZiGi » piątek, 17 kwietnia 2009, 09:49

No dobra kto z Wawy i okolic leci z tej listy? Dobrze byłoby wiedzieć ile osób możemy się spodziewać.
Na pewno będzie leciał z nami jeszcze mój kumpel Ostry na swojej Honździrze CB750

1. TasmaN
2. Łysolek
3. diabLica
4. pinio
5. k1s1el
6. tes
7. firefox
8. bartekr88
9. wicia23
10. socko
11. ZiGi - ja lecę
12. -evil-
13. Mikolaj
14. Rychu
15. pegaz
16. GRZELU
17. ramirez_xj
18. dosiek77
19. santiago
20. PozytywnieZakreconyWariat
21. daro
22. artek
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

ZiGi

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 17 kwietnia 2009, 10:25

PozytywnieZakreconyWariat+Bankowo leci jeszcze ze mna znajomy na R6 :)
:P

Postprzez Rychu » piątek, 17 kwietnia 2009, 11:38

Oj chlopaki ja sie nie pisalem na wyjazd.. Niestety mam inne plany i nie dam rady.. Ale pomodlcie sie za mnie i za Wiolcie:) Szerokosci, przyczepnosci i z Bogiem!!! :)
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 17 kwietnia 2009, 18:58

Rychu,

Rychu nie pekaj ZiGi, dał tylko liste osób z Warszawy i okolic :P Zapytal tylko kto z tych osob bedzie jechal :mrgreen:

Postprzez Łysolek » piątek, 17 kwietnia 2009, 20:27

mnie i diabLicy też nie będzie
Łysolek

Postprzez kosa1022 » piątek, 17 kwietnia 2009, 21:00

Zigi się pytał kto leci a tu narazie wszyscy nie dają rady.
Ale mam nadzieje że z Łysolkiem,Diablicą i Rychem spotkamy się na Bemowie ;)
kosa1022

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...