Komentarze na widok motocyklistów...z życia wzięte

Hulaj dusza Piekła nie ma ;)

Postprzez Gof » niedziela, 14 marca 2010, 23:36

Zmagałeś na prostej czy na winklach? Niezły wstyd musi być jak masz np. litra i cię na winklach 250ki objeżdżają bo się złożyć nie boją :)
Ostatnio edytowano niedziela, 14 marca 2010, 23:37 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez miki1406 » poniedziałek, 15 marca 2010, 08:26

Bochen napisał(a):Owszem, choć częściej te niesportowe, lub pseudosportowe. Podjedzie jakaś łysa pała w 20letnim bmw z instalacją gazową i głośnym tłumikiem, chałasuje i smrodzi na światłach. Nie to żebym się ścigał z takim, ale musiałbym się naprawde bardzo starać, żeby ruszać wolniej niż on.

ufff... dobrze, że moje jest 19letnie :P

Mój szlagiertowy tekst...

Robimy z młody prowizoryczny szlif jakiegoś cylka w 50ce do testów... papierkiem na wode :lol: Podchodzi Ukrainiec - pracownik podwórkowy młodego szefa, budujący Z ŻONĄ zagrode dla psiora... Ogląda patrzy... "Pany to nie tok... Gdzie je karbutator??" Chwila konsternacji, młody mnie przez śmiech pyta - "Ty a co to k**** jest karbutator?? hahaha" Przypomniała mi się włoska literatura i tam na gaźnik było coś w ten deseń. Chwilka mineła Ukrainiec patrzy na wszechobecne RS, NSR i gdzie niegdzie CBR i wali tekst "Jo mioł pińć takich, dwa z koszym" :P
miki1406

Postprzez firefox » poniedziałek, 15 marca 2010, 08:32

gof napisał(a):Zmagałeś na prostej czy na winklach? Niezły wstyd musi być jak masz np. litra i cię na winklach 250ki objeżdżają bo się złożyć nie boją :)

Dlaa mnie to nie wstyd, jezdze dla siebie a nie dla kogos i wedlug wlasnego uznania :)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Rabinger » poniedziałek, 15 marca 2010, 08:50

jajko to turystyk a nie maszyna wyścigowa :)
to że może nie oznacza że trzeba jechać jak szalowy
Rabinger

Postprzez Gof » poniedziałek, 15 marca 2010, 09:47

firefox napisał(a):Dlaa mnie to nie wstyd, jezdze dla siebie a nie dla kogos i wedlug wlasnego uznania :)

Ale wstyd jak się z kimś ścigasz i cię objeżdża na winklach słabszą maszyną :) Ogólnie dobry zawodnik słabszą maszyną pojedzie lepiej niż słabszy mocną...

A z drugiej strony kiedyś na prostej wyprzedził mnie skuterek ...bo nie spieszyło mi się, leciałem sobie 40km/h podziwiając krajobraz.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 15 marca 2010, 09:48 przez Gof, łącznie edytowano 1 raz
Gof

Postprzez guardian_angel » poniedziałek, 15 marca 2010, 10:10

gof napisał(a):A z drugiej strony kiedyś na prostej wyprzedził mnie skuterek

To pewnie temu kolesiowi podniósł się level + 100 do "penis lenght" i + 100 do "testosteron" skoro 50 cc wzioł 600 cc.
FORUMOWICZU - WŁĄCZ MYŚLENIE !!!
guardian_angel

Postprzez Gof » poniedziałek, 15 marca 2010, 10:39

Niech podnosi, mam gest ;)
Gof

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 15 marca 2010, 20:58

Byłas600f napisał(a):Opowiadając o tym ile on WueSeK nie miał,

to mnie zawsze rozwala :D :D Taki gosc :D
TasmaN

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 15 marca 2010, 21:02

firefox napisał(a):Dlaa mnie to nie wstyd, jezdze dla siebie a nie dla kogos i wedlug wlasnego uznania :)

mhm.. 6000 rpm, 220 kmh :brawo:
TasmaN

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 16 marca 2010, 20:06

Kiedyś jadąc do domu na Górczewskiej(skrzyżowanie z Olbrachta)przechodził na pasach dziadek.Przebiłem się na Pole Position,wrzuciłem luz(N) i stoję aż się światła zmienia.Podchodzi do mnie i tak ni z gruchy"To Ty tak tutaj po nocy hałasujesz?Spać się nie da".Co ja mogłem?Milczałem...a na odchodne dostalem"a żebyś zginął dawco" :fuck:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Byniu » wtorek, 16 marca 2010, 22:54

he he to Ci się oberwało Pozytywny
raz jadąc se po okolicznej prostej zwolniłem bo coś się ciągnie przede mną .w lusterku widzę jakaś sport fura się zbliża :x ,poczekałem ominąłem i jadę a kolo mi na ogonie siedzi ,więc wiele nie myśląc odkręciłem .Zerknąłem na blat a tam 2.10,- :o i odpuszczam ,kolo mnie wyprzedził i mi macha by stanąć :mrgreen:
Była to Corvette i spoko koleś :mrgreen: pogadaliśmy i pojechaliśmy dalej każdy w swoja stronę...
No risk no fun
Byniu

Postprzez Kwi@tek » środa, 17 marca 2010, 17:01

to na miłego człowieka trafiłeś :D , do mnie kiedyś na cargo, jak wirażową objeżdżaliśmy, wieczorem facet z parasolką wystartował z przystanku i krzyczał łobuzy :mrgreen: , ale zdażyłem uciec na szczeście 8) , potem się zastanawialiśmy co mu przeszkadzało i wyszło że chyba za dużo decybeli przyjął na uszy :lol:
Kwi@tek

Postprzez Aga2009 » środa, 17 marca 2010, 19:04

odkąd dwie małolaty wdzięczyły sie do mnie, gdy zatrzymałam sie przed przejściem dla pieszych....postanowiłam zmienic strój z czarnego na różowy...

ale to nie koniec ciekawych interpretacji kobiet.... moja przyjaciółka chcąc obieścic szerszemu gronu, ze kupiłam moto, zakomunikowała: Aga ma super motocykl marki Samsung ;)
Aga2009

Postprzez Pit » środa, 17 marca 2010, 19:49

To tak apropos mojej historii o wypadzie ze znajomymi w bieszczady i parkowaniu na zakazie w celu zrobienia zdjęcia ... spisuje nas straż parku i jeden ze strażników mówi
"moja żona pracuje w szpitalu i na takich jak wy mówi DAWCY"
ps a byłem ze znajomymi na TDM-kach i Hondzie Paneuropean typowe ścigi hehe :fuck2:
Ostatnio edytowano środa, 17 marca 2010, 19:50 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Pit

Postprzez Bones » środa, 31 marca 2010, 05:42

Najczęstsze komentarze to "przewieź mnie" od napalonych nastolatek, "ile pójdzie" od dzieci i "daj się przejechać" od miejscowych żuli hehe... ;)
Bones

Poprzednia strona

Powrót do HYDEPARK