Spotkanie Warszawiokow

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:12

Po 28-mym? Weekend, czy w tygodniu?

ZiGi, jak będziesz znał godzinę, to daj znać :D
Ostatnio edytowano poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:12 przez Nyuno, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 20 kwietnia 2009, 21:20

Proponuje aby spotkac sie na Bemowie w sobote kto ma ochote...

Wiem ze czesc z Was wybiera sie do Tomka na slub ale to chyba popoludniu jest....

Jesli planujecie spotkanie gdzies poza Wawa i przy okazji polatanie po okolicach to ja z przyczyn wiadomych odpadam.

Ja bede na Bemowie ok. 11.00 wiec kto z Was tez planuje to proponuje wpisywac sie w temacie o Otwarciu Sezonu: http://www.gsxf.pl/viewtopic.php?t=133

P.S.
Posty z tamtego watku kasuje, zostaje tylko lista chetnych. Jesli beda osoby ktore chca sie ustawic na slub Tomka to dajcie nowy temat.
TasmaN

Postprzez Łysolek » wtorek, 21 kwietnia 2009, 06:07

Ślub odbędzie się 25 kwietnia 2009 roku w Urzędzie Stanu Cywilnego w Pruszkowie przy Pl. Jana Pawła II/1 o godzinie 16:00. , spotykamy się przed USC o 15.30 ;)
Łysolek

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 21 kwietnia 2009, 07:55

To jak z tym wspolnym spotkaniem?? :P O ktorej i gdzie w sobote? 8)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Rychu » wtorek, 21 kwietnia 2009, 08:20

Ja z Wiolcia chetnie sie spotkamy tylko, ze widze, ze macie napiety grafik. Poza tym ja mam szkole w wknd i w sobote siedze do 18 z minutami;/ a po slubie jakis plan jest? Rozumiem, ze wszyscy jego podopieczni nie zostaja na weselu?

POzdro 600
www.car4events.pl - Zapraszam !!!
Rychu

Postprzez TasmaN » wtorek, 21 kwietnia 2009, 08:24

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):To jak z tym wspolnym spotkaniem?? :P O ktorej i gdzie w sobote? 8)

No dalem linka to inego tematu kilka postow wyzej :?
TasmaN

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » wtorek, 21 kwietnia 2009, 09:01

TasmaN napisał(a):
PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):To jak z tym wspolnym spotkaniem?? :P O ktorej i gdzie w sobote? 8)

No dalem linka to inego tematu kilka postow wyzej :?

Tasman widziałem temat,ale nie bardzo chce mi sie na Bemowo jechac(wole majowe EXTREMEMOTO)bo "Bemowskie Otwarcie Sezonu" jest straszliwa lipa.... :? :/ Co nie oznacza ze nie moge podjechac(ale wjezdzal na teren nie bede) ;)
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 11:15

Panowie, sporo jest tych osob z forum, zdaje sobie sprawe ze ie wszyscy zagladaja na forum ale proponuje zrobic cos takiego:

1) Tasior albo Zigi zrobcie na bazie w panelu hostingowym lub w konfiguracji forum w zakladce SQL wybrac opcje mysql i odpalic zapytanie:

select username, user_from, user_email from phpbb_users where user_from like '%warszawa%'

Aha linijka from phpbb_users where trzeba odpowiednio zmodyfikowac jesli podczas instalacji nadano inny indeks nazw tabel, domniemam, ze bedzie domyslna czyli phpbb_ i nazwa tabeli

2) bede wszystkie osoby z wawy wraz z mailami bo przeciez kazdy musial podac maila i wyslac do tych osoby wiadomosc. Mysle, ze to bedzie skuteczniejszy sposob dostania sie do tych osob.

Moze uda nam sie zoorganizowac cos wiekszego

PS.

Zeby wyslac masowego maila do odpowiedniej grupy ludzi mozna albo recznie majac maila, albo utworzyc nowa grupe np o nazwie warszawiacy, ktora na dzialanie forukm nie bedzie miala wpluwy a podczas wysylania masowo korespondencji z panelu wyslecie tylko do osob z tej grupy.
Ostatnio edytowano niedziela, 26 kwietnia 2009, 11:29 przez firefox, łącznie edytowano 2 razy
firefox

Postprzez Miki » niedziela, 26 kwietnia 2009, 11:29

a czego znowu organizujecie tylko w wa-wie i dla warszawiaków :?: może coś większego dla szerszego grona :?: podać termin i zebrać się większą częścią forum, i nie koniecznie w warszawie, TasmaN coś wspominał o jakimś miejscu kiedyś, co by się można w majówke spotkać :?: może czas pomyśleć o większym spocie GSXF :?:
Miki

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 26 kwietnia 2009, 14:26

Jeśli na Majówkę to ja odpadam.. :( :/ :?

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 14:36

Jestem jak najbardziej za wiekszym, ale to temat spotkania Warszawiakow :) :mrgreen: :mrgreen:

Tasman mial przedstawic ankiete z miejscami i terminami, czekamy. :P :D :mrgreen:
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez ZiGi » niedziela, 26 kwietnia 2009, 15:37

firefox napisał(a):Jestem jak najbardziej za wiekszym, ale to temat spotkania Warszawiakow :) :mrgreen: :mrgreen:

Nie no nie róbmy rozłamów, wiadomo łatwiej jest spotkać się będzie nam w warszawie z racji tego, że tu lub w pobliżu mieszkamy, ale przecież ludziska z poza Wawy też są mile widziani.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 17:06

Chyba zostalem zle zrozumiany.

Miki, zapraszamy Ciebie i kazdego innego zainteresowanego udzialem w spotkaniu "warszawiakow" bo chodzi glownie o miejsce spotkania

Zigi, napisalem tak bo Mikiemu chodzi o spotkanie ogolne dla wszystkich i poza wawa, wiec to nie rozlam.
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » niedziela, 26 kwietnia 2009, 21:33

Widzisz Miki - niestety nie jest łatwo zebrać większą ilość osób. Zawsze komuś coś wypadnie. My jesteśmy otwarci - nie trzeba tylko dla warszawiaków i tylko w Warszawie, ale powiem Ci tak: jest tutaj masa ludzi na forum zarejestrowana, spora ich część jest z Warszawy, a i tak raptem 5 osób na spoty się zbiera. Dzisiaj latałem z Tesem i Firefoxem, polecieliśmy wieczorem do TasmaNa. Reszta ludzi chciała odpocząć, ew. z przyczyn technicznych nie mogła.

Sam z chęcią chciałbym zobaczyć spot tak ze 25 jajek :D
Obrazek
Nyuno

Postprzez ZiGi » niedziela, 26 kwietnia 2009, 21:35

Nyuno napisał(a):Sam z chęcią chciałbym zobaczyć spot tak ze 25 jajek :D

Też chętnie ukoiłbym obolałe oczy takim widokiem :)
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Miki » niedziela, 26 kwietnia 2009, 21:36

no tak, zgadzam się, czyli dalej jest to moja sfera marzeń. Noc cóż. :roll:
Miki

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 22:16

Ja mysle, ze jest to marzenie wiekszosci osob z tego forum
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 26 kwietnia 2009, 22:52

ZiGi napisał(a):
Nyuno napisał(a):Sam z chęcią chciałbym zobaczyć spot tak ze 25 jajek :D

Też chętnie ukoiłbym obolałe oczy takim widokiem :)

ZiGi i Nyuno to idzcie do marketu i kupcie cale opakowanie jajek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Postprzez firefox » piątek, 26 czerwca 2009, 16:49

Moze cos skrecimy Warszawskiego, wkoncu sporo nas jest i jakby nie bylo wiele osob jest aktywnych? I spot warszawski sie udal, odbyl sie w Arkadii, wiec moze warto pomyslec o kolejnym ?
Chodzi Ci o cos, [you]??
firefox

Postprzez Nyuno » sobota, 27 czerwca 2009, 10:25

Poczekajcie 2 tygodnie, bo wtedy moto odbieram :)
Obrazek
Nyuno

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...