Rozpoczęcie sezonu 2009 Warszawa - Bemowo

TYLKO: informacje, umawianie się, propozycje...
Do relacji z wypraw itp. jest Dział FOTORELACJE

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:05

Spoko tylko daj mi jakis czas zeby dojechac w miejsce spotkania :mrgreen: (nie koniecznie Bemowo-bo tam mozna wspolnie dojechac) Czyli jutro do 10 bede spal 8) Nr telefonu jak cos posiadasz to sie zdzwonimy lub zsmsujemy :P

Szybowanie to dobry termin do mojego latania bo finanse mam na Majówke i coś koło 3/4 zbiornika :D
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez Nyuno » piątek, 24 kwietnia 2009, 09:43

Spoko - wyślę smsa jak do szkoły dojadę.
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » piątek, 24 kwietnia 2009, 19:47

To z mojej strony powiem co ustalone odnosnie popoludnia:

- bede na Bemowie ok. 11.00
- lapiemy sie na kom. jak bedziecie
- ok. 15.00 Fire dojedzie i byc moze Tes
- po 15.00 lecimy do Brwinowa w skladzie (Fire, Tasman, Nyuno i Nyunia, Tes i zona)
- jesli ktos chetny sie dolaczyc do grilla zapraszam
- Lecimy w ta sama strone (przez Pruszkow) mozemy leciec razem z osobami co na slub Tomka
- a i gdzies po drodze po kielbache trza zajechac ;)
TasmaN

Postprzez TasmaN » piątek, 24 kwietnia 2009, 19:52

Nyuno napisał(a): TasmaN - jak mniemam, żona nigdzie nie wyjechała i będzie w sobotę z nami?

Bedzie, bedzie :) I Tes tez zone zabiera, wiec spokojnie sobie poplotkuja :)
TasmaN

Postprzez Michal_ts » sobota, 25 kwietnia 2009, 00:10

Witam,

Gdzie dokładnie się spotykacie na Bemowie? Ja nie mam ochoty uczestniczyć w paradzie, ale forumowiczów chętnie bym poznał...
Michal_ts

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 25 kwietnia 2009, 10:16

Michał_ts jak gdzies zobaczysz grupe jajek i jednego z kierownikow w zoltej koszulce"KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA" to podbijaj :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Postprzez Galileo » sobota, 25 kwietnia 2009, 18:05

Siemka
Byłem na Benowie niestety nie widziałem was <beczy> więc jak by co na jakieś latanie po Wawie i okolicach się pisze :)
Co do parady to nie było tak źle jak pisaliście , faktycznie chłopaki palili gumę że nic nie było widać i skutery najeżdżały drogę ale ogółem pozytywne odczucia , tym bardziej jak mijało się z uśmiecham policjantów na skrzyżowaniach na czerwonym :P
Galileo

Postprzez Nyuno » sobota, 25 kwietnia 2009, 20:43

Chłopaki (i dziewczyny) serdecznie dziękuję za mile spędzony czas, w sympatycznej atmosferze z miłymi ludźmi, fajnie że miałem okazję poznać trochę osób.

TasmaN, dzięki za grilla, bardzo mile spędzony dzionek. Cieszę się, że można było poznać forumowiczów - użytkowników jajek :) Mam nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie było.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, z którymi dzisiaj się widziałem (mój robal też Was pozdrawia) :)
Obrazek
Nyuno

Postprzez TasmaN » sobota, 25 kwietnia 2009, 20:57

Ja rowniez Wam dziekuje za odwiedziny :) Zgadamy sie po moim powrocie na replay z... nowymi Neonami :D :D :D

Nyuno, widze ze spokojnie dojechaliscie to dobrze :)
Tes i Firefox - zameldujcie sie na forum ze tez dotarliscie spokojnie.

P.S.
Fot jutro wrzuce bo juz padam dzisiaj.
TasmaN

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 25 kwietnia 2009, 21:25

Nyuno, TasmaN, ZiGi,TES ,Darek??i później jakis Paweł(czarna 750)?? ;) Miło było was poznać,moge nie pamietac kogo tam jeszcze widzialem....a Łysolek, pogadalismy troche podczas jazdy odprowadzajac Tomka Kulika :mrgreen: Nr do Ciebie mam.... ;)

Mam nadzieje do nastepnego spotkania....przed Wielkanocą :mrgreen:
Na Mc'Donaldsie w Al.Krakowskiej głupi człowiek z obsługi Maca oblał mi prawa strone jajka...a ze brudne to wyglada teraz strasznie :oops:

Postprzez Nyuno » sobota, 25 kwietnia 2009, 21:27

Grzesiu, to po co do maca jechałeś? Źle Ci było z nami? :P
Ale jak to oblał, specjalnie?
Obrazek
Nyuno

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » sobota, 25 kwietnia 2009, 21:31

Nyuno, do McDonaldsa wstapilismy z Michałem wracając z Pruszkowa bo juz pekalismy z glodu :oops: Nie no na trawniku był wąż rozwinięty i sobie chlapał,to jełop tak go przestawił że oblał mi dokladnie prawa strone moto i cala kanape :evil: :/ :( :?

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 07:14

Dziekuje bardzo spotkanie, grilla i milo spedzony czas, zaluje ja i moja kobieta ze nie mogla uczestniczyc, ale wiadomo dlaczego. Mysle, ze na nestepny raz , ktory ja fundne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: przyjedzie samochodem zeby kobiet bylo wiecej :)

Jeszcze raz dziekuje, bo w pewnych momentach z zajebistych wielkich tub neonowych sie poplakalem ze smiechu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 26-04-09, 08:11 ]
Wrzucam to co obiecane :)

http://www.youtube.com/watch?v=tDgg8vZg1I8

http://www.youtube.com/watch?v=ZKE9HGW0OHE

http://www.youtube.com/watch?v=7Blu90A4izs

Szkoda ze nie zrobilismy filmu z neonow :) ale pewnie beda zdjecia :mrgreen: :mrgreen:

A tu macie cos od innych
http://www.youtube.com/results?search_t ... +2009&aq=f
Ostatnio edytowano niedziela, 26 kwietnia 2009, 07:26 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
firefox

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 26 kwietnia 2009, 08:43

firefox, Szkoda ze nie styknelismy sie na Bemowie....no ale caly sezon przed nami :) ;)

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 09:12

No niestety, ja bylem do 14:30 na kursie wiec nie moglem choc chcialem
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez ZiGi » niedziela, 26 kwietnia 2009, 15:00

PozytywnieZakreconyWariat napisał(a):i później jakis Paweł(czarna 750)??

Nie jakiś Paweł tylko Paweł_Jagoda :P

Ja Pawła spotkałem przypadkiem na ulicy w piątek, nie mogłem pozwolić sobie na nie zapytanie go czy jest może jednym z naszych forumowiczów, nie był więc zaproponowałem mu zarejestrowanie się, no i w ten sposób dołączył do GSXF.PL :D

B.T.W. No ale Grześ mi również miło było Ciebie poznać :D
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez TasmaN » niedziela, 26 kwietnia 2009, 22:02

i obiecane fotki :) a jutro jakos to uporzadkuje i do galerii wrzuce.

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
TasmaN

Postprzez firefox » niedziela, 26 kwietnia 2009, 22:26

Jeszcze raz dziekuje, nawet na kilku fotach jestem :) i nie wiedzialem ze moje odblaski z ubioru tak fajnie swieca ;)
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez Nyuno » niedziela, 26 kwietnia 2009, 23:05

I nawet ja tam zapozowałem na kilku sztukach :D
Obrazek
Nyuno

Poprzednia strona

Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...