zolkos napisał(a):padake ? pfff nie jednego zaskoczyly osiagi mojej niunidzieki tym wiekszym gaznikom to ostatnio latalem z kolesiami jeden mial w V-ce litra a drugi 9-setke i dawalem rade za nimi to byli lekko zdziwieni
i prosze ja Ciebie nie obrażaj mojej suzi bo to już szczyt chamstwa
ja z Twojej sklejanej Hajki nie szydze
![]()
Dzieki Zary za upewnienie
zolkos napisał(a):napisałeś Fire "Ah weszla szpilahaha"
ty to lubisz wkladac gdzie popadnie
zolkos napisał(a):zależy co wkładać i co mieć wkładane i nie wspomne gdzie
zolkos napisał(a):widzisz i Ty sie mylisz xD widze ze nawet jak cos lekkim żartem napisze to Ty i tak zawsze chcesz pokazać ze jestes o wiele mądrzejszy od wszystkichno ale wiesz ze masz mnie za głupka to nie wiele zmienie
Cygi napisał(a):hmm...mineło 8 miesiecy od załozenia nowych opon michellin pilot road 2
120/70/17 i 150/70/17 i musze powiedziec ze nie załuje ani jednego grosiwa ktore wpompowałem w te laczki. Spisuja sie dzielnie moto wchodzi w zakrety jak trzeba po prostu trzyma sie drogi jak powinna. Wiec jezeli ktos sie zastanawia nad takimi oponkami i sie jescze waha- smiało mowie kupuj a zobaczysz ze nawet w deszczowe dni moto jedzie pewnie na tych oponkach. Naprawde nie przesadzam w komplementach (nie miałem mozliwosci wyprobowania innych markowych opon) ale po codziennym uzytkowaniu Suzie w roznych warunkach atmosferycznych moge stwierdzic ze warto jest zainwestowac w te opony.
Piter napisał(a):Witam , mam pytanko czy do gsxf 600 98r. na tył można założyć oponę 160/60/17 bez przeróbki zakola , bo jak patrzyłem to tam jest mało miejsca .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości