Rychu napisał(a):Oj Fire dyskryminujesz reszte naszego towarzystwa!!! Przeciez to ma byc zlot Imbrykow, Jajek i Nowych GSXFow:)
Fire ja bym jeszcze podrzucil temat o zlocie w tym miejscu pod Radomiem:) Rozmawialismy o tym pamietasz?
Pozdro 600
Rychu napisał(a):Oj Fire dyskryminujesz reszte naszego towarzystwa!!! Przeciez to ma byc zlot Imbrykow, Jajek i Nowych GSXFow:)
Pozdro 600
Miki napisał(a):diabLica napisał(a):no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań
Wiola my w tym czasie pozlotujemy się gdzies same
wydaje mi się że za bardzo do Siebie to bierzesz, wiesz że i tak jesteś zaproszona i mile widziana...
Miki napisał(a):diabLica napisał(a):no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań
wydaje mi się że za bardzo do Siebie to bierzesz, wiesz że i tak jesteś zaproszona i mile widziana...
diabLica napisał(a):Miki napisał(a):diabLica napisał(a):no skoro tak to bawcie sie dobrze, a mój głos z ankiety prosze wycofac żeby nie było przekłamań
a moze warto zwrócic uwage na emotki
a co do zaproszenia hmmm...przeciez wiecie ze jak bede miała przyjechac to i tak przyjade z zaproszeniem czy bez
Wiolcia napisał(a):diabLica, skoro nas nie chcato jasne, ze jakos sobie poradzimy
Ale masz racje, ze z zaproszeniem czy bez przyjechac przyjedziemy
Nyuno napisał(a): Ja Wam dziewczyny w razie czego towarzystwa dotrzymam,o ile nie będziecie miały nic przeciwko
Powrót do Zloty, podróże, wyprawy, wspólne latanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości