Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez Ralfi » poniedziałek, 4 maja 2009, 12:28

Witam wszystkich,
Mam na imię Rafał mam 30 lat i pochodze z Wa-wy. Na jajku od trzech tygodni i jest to mój pierwszy motocykl :( . Jak widać długo wachałem się z zakupem dwuch kułek ale nie żałuję :mrgreen: Na forum trafiłem za sprawą ZIGIEGO i chwała mu za to bo widzę że jest tu wiele ciekawych informacji dla takiego laika jak ja.

Pozdro dla wszyskich forumowiczów.
Ralfi

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 4 maja 2009, 12:35

My również Ciebie witamy, a ja podkreślam, że na forum jest wiele ciekawych informacji nie tylko dla laików. Zachęcam także to wrzucenia fotek swojego jajka do galerki i do czynnego udziału w życiu forumowym (a jako, iż waćpan z Warszawy, to i do udziału we wspólnym lataniu po mieście).
Obrazek
Nyuno

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 4 maja 2009, 13:20

Ralfi napisał(a): Na forum trafiłem za sprawą ZIGIEGO i chwała mu za to

:oops: Obrazek :oops: Obrazek :oops: Obrazek :oops: Obrazek :oops: Obrazek
Zawsze chętnie sprowadzę zabłąkaną owieczkę na dobrą drogęObrazek

Witaj Ralfi na Forum :D i sorki że dopiero dziś aktywowałem Ci konto, no ale wszyscy rozjechali się na majówkę i nikogo nie było chętnego do zajrzenia do PA.
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez szwagier » poniedziałek, 4 maja 2009, 20:33

Witam Wszystkich Miłosnikow Suzuki !
po krotce o mnie:
imie Rafał,pseudo Szwagier,lat 32 ,ze Swiętego Miasta Częstochowy!
Motorem jezdze od 17 roku zycia z dluzsza przerwa powypadkowa,ostatnimi czasy jazda quadem Raptorem 700 od 2 miesiecy powrot do grona jednosladowcow
a dokladnie Suzuki GSXF600 1999r :) :lol:
Ostatnio edytowano poniedziałek, 4 maja 2009, 20:46 przez szwagier, łącznie edytowano 1 raz
szwagier

Postprzez Laboko » poniedziałek, 4 maja 2009, 20:54

Przywitać się chciałbym również i ja. Mam na imię Mariusz. Mieszkam w Lublinie. Jestem lekarzem, mam 32 lata. Duże jajo posiadam od 2 tygodni. Motocyklami jeżdzę od dzieciństwa, ostatnio miałem Yamahę TDM 850. Wcześniej wiele innych Yamah. GSXf to moje pierwsze Suzuki.
Już od pierwszej chwili widzę po Waszych postach, że tutaj raczej sami kulturalni ludzie, nie tak jak na ogólnych forach motocyklowych. Może to urok jajek?:):) W każdym razie cieszę się , że tutaj trafiłem. Pozdrawiam.
Laboko

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 4 maja 2009, 21:00

No to mamy nadzieję, że się nie rozczarujesz ;)
Obrazek
Nyuno

Postprzez Miki » poniedziałek, 4 maja 2009, 21:42

nareszcie ktoś z moich okolic... witam serdecznie Laboko 8) 8)
Miki

Postprzez Loku » wtorek, 5 maja 2009, 07:17

szwagier, witam na forum, to Ty jesteś tym Rafałem którego spotkałem w Ogrodzieńcu i któremu tak skutecznie zareklamowałem nasze forum :mrgreen: ??? Jeżeli dopiero co wróciłeś do motocykli to zapraszam jeszcze na nasze Częstochowskie forum : www.motoczewa.pl
Loku

Postprzez szwagier » wtorek, 5 maja 2009, 20:58

Loku !tak tak to ten szwagier (Rafal)
musze wszystkim powiedziec ze ten gosc (Loku)dobrze zna sie na reklamie :mrgreen:
zapodalem w to forum zaraz jak wrocilem ale lipa bo pozno mnie zaakceptowali :P
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
szwagier

Postprzez TasmaN » czwartek, 7 maja 2009, 07:44

Witamy na Forum :)

Wrzucejcia fotki swoich maszynek do Galerii :)
TasmaN

Postprzez Laguna » niedziela, 10 maja 2009, 09:44

Witam ponownie z Jankowic Rybnickich
Laguna

Postprzez PozytywnieZakreconyWariat » niedziela, 10 maja 2009, 10:24

Witam nowo przybylych jajcarzy :mrgreen:
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych ktorzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,majac przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
PozytywnieZakreconyWariat

Postprzez bocian » poniedziałek, 11 maja 2009, 17:13

siemanko wszystkim, jestem nowy jak widać, ale postaram się tu zagościć na dłużej.

zamieszczę niedługo foty mojego jajeczka ;]

Grzesiek lat 25 :] Warszawa / Siedlce City

pytanko, parę dni temu widziałem dwa jajka na CARGO. Ich właściciele są na tym forum??

ogólnie to mało WAS tam jeździ bo za wielu nie widziałem (a bywam tam średnio 3 -4 w tygodniu)

pozdro
bocian

Postprzez zetor2 » poniedziałek, 11 maja 2009, 23:45

Siemano,
pozdro dla dwóch ziomków, co mnie wczoraj w deszczu zagadali (na czarnym i niebieski jajku) i nakierowali na to forum. Trochę atmosfera nie sprzyjała pogawędce (deszczyk i mój dość nonszalancki ubiór) ale mam nadzieje, że się jeszcze spotkamy.
zetor2

Postprzez Ralfi » wtorek, 12 maja 2009, 08:32

Siemka Zetor,
no nie sprzyjała a mi jeszcze świetła padły więc czym prędzej pomykaliśmy z Zigim do mnie do garażu. mieszkamy blisko siebie więc napewno się spotkamy wkrótce w lepszych warunkach ;)
Ralfi

Postprzez ZiGi » wtorek, 12 maja 2009, 09:20

Witaj Zetor

Ja tak już mam że jak widzę jajko, czy imbryka na drodze to zawsze zaczepię nawet w taki deszcz jak wczoraj :D

Fajnie że wpadłeś do Nas na forum, teraz będzie nas co raz więcej do wspólnego latania.

Pozdrawiam
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez ride » wtorek, 12 maja 2009, 12:43

Witam!!!
Mam na imię Arek ale wszyscy wołają na mnie Wojtek;) Mam 23lata jeżdżę odkąd pamiętam czyli ok. 9lat Mieszkam w Wołominie ok. 25km od Warszawy. Mój motocykl to suzuki gsxf 750 97r. mam go trzeci sezon i sprawuje się naprawdę super ma przelatane prawie 70000km z czego ja zrobiłem 15000km zawsze bez awaryjnie:) Niestety początek sezonu nie był dla mnie łaskawy i w chwili obecnej suczka jest rozebrana i czeka na poskładanie owiewek itp. Jak tylko będzie cała to na pewno wkleję jej zdjęcia:) Trzy tygodnie temu dołączyła do mojej stajni jeszcze Honda cbr 1000rr 2006r. ale o sprzedaniu mojego imbryczka ani myślę;) Ciesze się bardzo że w końcu powstało takie forum gdyż naprawdę użytkowników tych zacnych motocykli w Polsce jest bardzo dużo.
Pozdrawiam!!!
ride

Postprzez Wiolcia » piątek, 15 maja 2009, 16:02

Ja również witam wszystkich gorąco :mrgreen:
Wiolcia

Postprzez szczavol » sobota, 16 maja 2009, 11:43

siemka jestem szczavol (w życiu codziennym też ;) ) mam 26 lat i motocykle jarały mnie od dziecka, najpierw przysłowiowe piżdziki mz'ki itd a potem długo długo nic. Aż wreszcie w zeszłym roku w październiku nabyłem pierwsze poważne moto, po obejrzeniu jednej suzi gsx600f i po doedukowaniu sie na temat tych moto postanowilem taki wlasnie dwuślad nabyć.
Zdecydowałem się na 750 żeby za szybko nie odczuć niedosytu mocy :mrgreen:
przed ktorym kolecie od motocykli mnie uprzedzali. Upatrzyłem swój wymarzony egzemplarz po który jechałem przeszło 200km ale warto było :D
Fotki mojego moto znajdziecie w galerii
pzdr i do zobaczenia na trasie
szczavol

Postprzez Pit » sobota, 16 maja 2009, 11:59

po obejrzeniu jednej suzi gsx600f i po doedukowaniu sie na temat tych moto postanowilem taki wlasnie dwuślad nabyć.

Witka Szczavol trochę pokombinuj żeby jednak z moto jednoślad zrobić :mrgreen: pozdro
Pit

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA