Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez szczavol » sobota, 16 maja 2009, 12:09

Pit84 napisał(a):po obejrzeniu jednej suzi gsx600f i po doedukowaniu sie na temat tych moto postanowilem taki wlasnie dwuślad nabyć.

Witka Szczavol trochę pokombinuj żeby jednak z moto jednoślad zrobić :mrgreen: pozdro

hehehehehe ale walnąłem :oops: :mrgreen:
mój gi es ex jest jak najbardziej jedośladowy, na szczęście ;)
chyba czas sobie mocną kawę zrobić :mrgreen:
szczavol

Postprzez seerek » niedziela, 17 maja 2009, 07:50

Witam,
mam na imię Łukasz, 33 lata, moje GSX-F 750 nabyłem w tym roku okazyjnie, po prostu wyciągnąłem go z garażu koledze, który kupił ją dla swojej córki. Latorośl po jednej jeździe stwierdziła, że nie będzie na niej latać i tak stało jajeczko dwa lata nieużywane.... Moja czarna Gixefa jest z 2001 i nie uwierzycie, ma oryginalne 12 tys. nalotu. Szok . Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i do zobaczenia na trasie. Jak zrobię zdjęcia to wrzucę swoją niunię do Galerii. Szerokości Panowie i Panie !!!
seerek

Postprzez pbss » niedziela, 17 maja 2009, 14:10

Witam po raz drugi, wczesniej na starym forum napisalem kilka postow. Jezdze zoltym jajkiem z 2000roku, Suza seryjna poza wydeszkiem ixila. Mam 20 lat , jestem z Pily. Wczesniej mialem kilka skuterow, 3x 125 (dt, tw, varadero) , teraz oprocz jajka w garazu stoja cuda polskiej techniki: 2 ogary, komar z 63, jawka skuter(cudo czeskiej techniki:P), wsk dwuramowa i chinski quad.
Ostatnio edytowano niedziela, 17 maja 2009, 14:11 przez pbss, łącznie edytowano 1 raz
pbss

Postprzez Jason » poniedziałek, 18 maja 2009, 08:58

Witam!!
Mam na imię Tomek, jestem z Puław ale obecnie cały czas pracuję i mieszkam w Wawie, 25lat, jeśli chodzi o moto to jestem żółtodziobem :D , jakieś 1,5 miesiąca temu kupiłem swoje pierwsze moto ( GSX 600F 1990r.) leciwe ale zadbane, na razie jestem na prawdę z niego zadowolony, jeśli chodzi o śmiganie to dopiero około 1000km na koncie ale jakoś sobie radzę, z dnia na dzień coraz lepiej.
Pozdrawiam Wszystkich!!! i do zobaczenie na trasie!!
Jason

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 18 maja 2009, 14:57

Jason napisał(a):Witam!!
Mam na imię Tomek, jestem z Puław ale obecnie cały czas pracuję i mieszkam w Wawie, 25lat, jeśli chodzi o moto to jestem żółtodziobem :D , jakieś 1,5 miesiąca temu kupiłem swoje pierwsze moto ( GSX 600F 1990r.) leciwe ale zadbane, na razie jestem na prawdę z niego zadowolony, jeśli chodzi o śmiganie to dopiero około 1000km na koncie ale jakoś sobie radzę, z dnia na dzień coraz lepiej.
Pozdrawiam Wszystkich!!! i do zobaczenie na trasie!!

Witaj na Forum Jason :D

No muszę powiedzieć że Twój imbryk ładnie się prezentuje, aż miło popatrzeć jak stoi na tym parkingu podziemnym przy uczelni.

No i daj cynk kumplowi od Niebieskiego Jajka żeby wbijał na forum :D

Pozdrawiam
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez Greedo » poniedziałek, 18 maja 2009, 18:33

Witam. Ja to się nie będę rozpisywał bo jestem tak znany i lubiany że nie ma sensu :D

Jajka nie mam i średnio mi się podoba, ale naprawiałem ich kilka i dość nieźle znam ;)
Greedo

Postprzez firefox » poniedziałek, 18 maja 2009, 18:34

Witamy Cie allahu :) i wisisz mi 4 piwencje :P

Kolega Greedo bedzie naszym etatowym wsparciem technicznych w sprawie jajek :)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 18 maja 2009, 18:40 przez firefox, łącznie edytowano 1 raz
Chodzi Ci o cos, [you]??
http://sqlszkolenia.pl
firefox

Postprzez ZiGi » poniedziałek, 18 maja 2009, 19:48

Witaj Greedo w naszych skromnych progach.

Po tej ostatniej wymianie świec i regulacjach Gaziorów moje Jajo gada wreszcie tak jak sobie bym tego życzył. Jeszcze tylko ten pieprzony rozrząd.

A przedstawiać się nie musisz, bo już Cię przestawiłem http://gsxf.pl/viewtopic.php?t=21 :P
ZiGi

Wskaźniki do Automapy:
GSX600F GSX650F Hayabusa

Nie dyskutuj z idiotą bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
ZiGi

Postprzez arii » wtorek, 19 maja 2009, 23:05

Witam,
mam na imię Arkadiusz (arii) i mieszkam w Częstochowie. Od 13 maja 2009 (mam nadzieje że data nie będzie dla mnie pechowa) jestem szczęśliwym posiadaczem rocznej Suzi GSX 650F. Niestety moimi doświadczeniami dotyczącymi prowadzenia motocykla nie mogę się poszczycić. Ostatnio motocykl prowadziłem na egzaminie na prawko w 1990r. i była to WSK. Od tamtej pory jeżdżę jedynie samochodami. Obecnie delikatnie uczę się jeździć i powoli zauważam powolne postępy :) Oczywiście robię błędy i nie ukrywam że fajnie byłoby się z kimś doświadczonym spotkać i porozmawiać na temat techniki jazdy. Jestem oczywiście za ewentualnymi grupowymi wypadami na swoich GSXF-ach. Pozdrawiam
arii

Postprzez lukka » wtorek, 19 maja 2009, 23:15

Cze arii, to dobrze trafiles bo masz kumpla pod bokiem. Niejaki Loku lata GSXF-em 650 i pochodzi z Cz-wy. Pewnie sie do Ciebie odezwie ... albo zapodaj mu na priv. No chyba ze dolatujesz do Łodzi to mozemy skombinowac maly slasko-lodzki spot
Ostatnio edytowano wtorek, 19 maja 2009, 23:16 przez lukka, łącznie edytowano 1 raz
lukka

Postprzez arii » wtorek, 19 maja 2009, 23:43

Cze lukka, dzieki za odpowiedz może faktycznie "uderzę" do Loku ale nie mowie nie dla Łodzi lubię to miasto chętnie się spotkam. Wydaje mi sie jednak że jak na początek moich doświadczeń z GSX to dla mnie chyba zbyt duże wyzwanie :)
arii

Postprzez szwagier » środa, 20 maja 2009, 20:57

Witaj Arii widze ze trafiles na forum mysle ze mozemy kiedys sie wybrac na jakas przejazdzke a przedewszystkim musisz duuuuzzzzoooo jezdziec nawet sam i dochodzic do wprawy,zreszta zawsze mozemy umowic sie u bylego wlasciciela TWOJEJ SUZI i tam troszke pocwiczyc.pozdrawiam
szwagier

Postprzez Loku » środa, 20 maja 2009, 21:01

łłłlłooo to już nas tyle z Czewy jest, jak tak dalej bedzie to bedzie nas prawie tyle co Warszawiaków ;)
Loku

Postprzez arii » środa, 20 maja 2009, 21:50

Witaj szwagier, raz jeszcze dzięki za powyższy adres. Oczywiście jeżdżę i powoli nabieram praktyki. Dziś pierwszy w miarę większy wypad za miasto ok 60km w obie strony. Rewelacja!!! ale jak na razie szkoła, szkoła, szkoła...
Fajnie że tworzy się liczna grupa z Cz-wy. Pozdawiam
arii

Postprzez crunch » środa, 20 maja 2009, 22:07

Witajcie wszyscy "nowi"
crunch

Postprzez Lucky » środa, 20 maja 2009, 22:19

Witam Wszystkich.
Mam na imię Mariusz, po sezonie na crossie przesiadłem się na ... gsx-600f.
Jestem zupełnie raczkujący na asfalcie, ale pełen zapału i wiary w możliwości i bezpieczeństwo.
Prywatnie masażysta, ojciec ślicznych córek - szt 2.
Pozdrawiam doświadczonych kolegów i powiększam skład Częstochowy.

[ Dodano: 20-05-09, 23:21 ]
szwagier - umawiamy się i bierzemy resztę jako szanowne grono pedagogiczne ? :)

[ Dodano: 20-05-09, 23:51 ]
arii - założymy klub powoli doświadczających jajek :mrgreen:
Lucky

Postprzez Nyuno » czwartek, 21 maja 2009, 08:29

Kurczę jak fajnie, że nowe osoby poprzychodziły :) Witamy Was wszystkich bardzo serdecznie!
Obrazek
Nyuno

Postprzez montis » czwartek, 21 maja 2009, 20:37

Czym więcej nas tym lepiej :mrgreen: Ja również witam wszystkich nowo przybyłych. ;)
montis

Postprzez arii » czwartek, 21 maja 2009, 20:59

W imieniu nowych pozdrawiam wszystkich obecnych !!!

[ Dodano: 21-05-09, 22:05 ]
szwagier ja jestem za spotkaniem, warto popatrzeć na doświadczonych "śmigaczy" może się nawet czegoś nauczę :)

[ Dodano: 21-05-09, 22:06 ]
Lucky - zakładamy klub!
Ostatnio edytowano czwartek, 21 maja 2009, 20:59 przez arii, łącznie edytowano 1 raz
arii

Postprzez szwagier » czwartek, 21 maja 2009, 21:13

Szkoda ze w ten weekend mam dwie komunie bo juz mozna by zaczac smigac z Bractwem GSXF ale podejrzewam ze nie bede w stanie jezdzic przez najblizsze kilka dni :D ale sezon przed nami nic straconego, pozdrawiam
Ostatnio edytowano czwartek, 21 maja 2009, 21:15 przez szwagier, łącznie edytowano 2 razy
szwagier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA