firefox napisał(a):Akurat ABS pomoze a nie przeszkodzi, raczej to na plus w motocyklach, ale czy osobiscie bym chcial?? Chyba nie, wiecej mozliwosci zabawy jest bez ABS i tego bede sie trzymac chocby sila chcieli mi zalozyc
pozwala on manewrować podczas hamowania, chociaz ciekawe jak ma to sie w przypadku motóra...hamulce na max, ABS pyka, powiedzmy ze skręcamy kierownica żeby ominąć COŚ...i tu pytanie, koło sie uślizgnie czy nie? 
brodaty_rider napisał(a):Wiecie jak dla mnie to ABS sprawdza się tylko do 120 km/h bo uwierzcie mi miałem śmierć w oczach jadąc z wujkiem ponad 150 na godzine wyprzedzaliśmy (oczywiście puszka) a tu nagle tir z naprzeciwka to on hebel a żelazo dalej jedzie i nie ma ochoty się zatrzymać później sprzawdziliśmy jak to by było bez tego gówna odłączyliśmy ten badziew i ognia na pętle 150 hebel koła w miejscu cóż opony w niezadobrym stanie ale lepiej było i szybciej zdredukowaliśmy do 80 niż z tym cholernym ABS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości