Tu sie witamy z kolegami :)

Postprzez Mars » sobota, 30 maja 2009, 01:05

Witka ludziska na forum !
Mars

Postprzez Melman » niedziela, 31 maja 2009, 10:17

Witam Forumowiczów. Na imię mam Daniel. Śmigam na niebiesko-białym GSX650F. Moto kupiłem w marcu tego roku. Mieszkam na skraju Puszczy Białowieskiej. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego śmigania.
Melman

Postprzez Loku » niedziela, 31 maja 2009, 11:09

Melman, witam, Ciekawa sprawa w przyszłym tygodniu lece na moto na trzy dni do hajnówki. Także zawsze można pogadać.
Loku

Postprzez lysy98 » niedziela, 31 maja 2009, 20:31

Witam. Mam na imie Przemek ale wolaja na mnie Lysy. Dopiero zaczynam swoja przygode z jajkiem 750 '99r. Jest to moje pierwsze moto ale mam nadzieje ze dam sobie z nim rade;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
lysy98

Postprzez bantiru » poniedziałek, 1 czerwca 2009, 16:42

Witam mam na imie Jacek i 33 lata od roku posiadam GSX 1100 F z 90r
bantiru

Postprzez Nyuno » poniedziałek, 1 czerwca 2009, 18:28

O kolego świetny moto masz! Sam takim jeździłem :) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zapoznania się z tematem ogólnopolskiego Zlotu GSXF (GS oraz GSF także)
Obrazek
Nyuno

Postprzez unio » wtorek, 2 czerwca 2009, 05:27

Simka. Niedawno sprzedałem CB 500 i przyszedł czas na kolejne moto. Wybór padł na GSXF 750 jajko. Jestem w trakcie poszukiwań. Sporo już czytałem o nim i liczę na wasze sugestie, opinie itp.
unio

Postprzez Kordian Ciesielski » środa, 3 czerwca 2009, 20:22

Witam wszystkich którzy latają na suzi gsx-f.
Moje moto mam od 4 lat.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8e ... c6967.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7a4 ... 5f1af.html
Jestem z niego zadowolony.Mogę polecić ten ,model innym.Pozdrawiam. :lol:
Kordian Ciesielski

Postprzez hopkins_f » czwartek, 4 czerwca 2009, 10:43

Witam,

jako świerzak chciałem ze wszystkimi się przywitać. Mam na imię Tomek i śmigam czarnym gsxf 750 rok '02. Jestem z okolic Grodziska Maz. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego śmigania.

P.S. Pozdrawiam kolegę też z czarnego GSXF'a którego spotkałem dzisiaj w Al. Jerozolimskich. Na Ksenonach widac go z daaleka ..
hopkins_f

Postprzez Nyuno » czwartek, 4 czerwca 2009, 11:23

hopkins_f napisał(a):Pozdrawiam kolegę też z czarnego GSXF'a którego spotkałem dzisiaj w Al. Jerozolimskich. Na Ksenonach widac go z daaleka ..

Dziękuję, witam serdecznie i również pozdrawiam - w końcu udało mi się Ciebie dorwać, bo często siebie mijaliśmy na Jerozolimskich ;) Gorąco zachęcam w wolnej chwili do przyswojenia tematu o I Ogólnopolskim Zlocie GSXF.

PS. Co do xenonów - jak byś był zainteresowany to pisz w temacie o XENONACH.
Obrazek
Nyuno

Postprzez zgier » czwartek, 4 czerwca 2009, 22:56

Cześć wszystkim,
Poprzedni sezon przejeździłem na GSXFie 750. Wg.mnie bardzo fajny sprzet, ale ciagnie mnie na szutry i w las :) Dlatego moja Suzi jest na sprzedaż. Niech służy kolejnym fanom tego motocykla, ja nim pozostane na pewno choć już w stanie spoczynku :)
zgier

Postprzez Kierep » niedziela, 7 czerwca 2009, 17:36

Witam,
Z racji tego, że w lutym nabyłem moje pierwsze moto i wypadło na Suzi. chciałbym się przywitać. Nazywam się Tomek,mieszkam w Wawie,jak wspomniałem powyżej przygodę z motocyklami zaczołem od lutego tego roku.Padło na Suzuki gsx650f nowa z salonu.Jak narazie 1500km nawiniętych.Moto bajka, jestem b. zadowolony.Cieszę się,że jest w necie forum takie jak to.Do zobaczenia na drodze ;)
Kierep

Postprzez goofy27 » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 15:08

Witam wszystkich. Na imię mi Dawid, dla znajomych Goofy. Od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Jajka 600, rocznik 99. Miło zobaczyć tu jajcarzy z mojego miasta. Pozdrawiam.
goofy27

Postprzez marck21 » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 16:12

Witam.
Właśnie stałem się posiadaczem zarówno prawa jazdy na motocykl , jak i "trzeciego" jajka . Mam na imię marcin , jestem z wawy. Z racji tego że w temacie motocyklów jestem jeszcze na etapie wczesnego raczkowania bardzo chętnie zasięgne rad u bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów.
pozdrawiam
Marcin
marck21

Postprzez TasmaN » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 18:38

Witamy nowych kolegow :)

Od razu mowie ze my tu mamy taki maly fetysz bo pokazujemy sobie Jajka (i imbryczki, tudziez inne co kto ma) :mrgreen: --> w GALERII , do czego ninjszym zachecam :)

Zapraszamy rowniez na zlot. Info na forum znajdziecie :)
Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 czerwca 2009, 18:39 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
TasmaN

Postprzez dziki » niedziela, 14 czerwca 2009, 07:52

Witam, mam na imię Piotrek, zachodniowarszawskie, drugi sezon jeżdzę żółtym GSX600F.
Pozdrawiam wszystkich.
dziki

Postprzez Łysolek » niedziela, 14 czerwca 2009, 09:19

Witamy na forum i zapraszamy do dyskusji na wszelakie teaty dotyczące naszych motocykli oraz o zapoznanie się z tematem zlotu , który to organizowany jest już w lipcu :)
Łysolek

Postprzez KOSA77 » wtorek, 16 czerwca 2009, 08:47

witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum bardzo dziękuję kolegom którzy dopadli mnie wczoraj na ursynowie coby o tym forum powiedziec niestety w ferworze walki nie zapamiętałem imienia ani ksywki kolegi z którym rozmawiałem tak więc jesli to przeczyta proszę o przypomnienie śmigam bordowym jajkiem 750 na charakterystycnej śródmiejskiej rejestracji 6699 jestem z wawy tak więc chętnie do warszawskiej ekipy się dołącze pozdrawiam Mariusz KOSA koszniec
KOSA77

Postprzez mitsumiuu » wtorek, 16 czerwca 2009, 09:26

Witam , wszystkich posiadaczy GSXF. Marcin z Mazowieckiego Wittaa!!!
mitsumiuu

Postprzez Byniu » wtorek, 16 czerwca 2009, 16:53

Witam całą brać :D Jestem Paweł... Śmigam na żółto-czarnej GSXF750.To mój pierwszy moto i jakże udany wybór :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdro ludziska...
No risk no fun
Byniu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POWITALNIA