Witam Forumowiczów. Na imię mam Daniel. Śmigam na niebiesko-białym GSX650F. Moto kupiłem w marcu tego roku. Mieszkam na skraju Puszczy Białowieskiej. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego śmigania.
Witam. Mam na imie Przemek ale wolaja na mnie Lysy. Dopiero zaczynam swoja przygode z jajkiem 750 '99r. Jest to moje pierwsze moto ale mam nadzieje ze dam sobie z nim rade;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
O kolego świetny moto masz! Sam takim jeździłem Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zapoznania się z tematem ogólnopolskiego Zlotu GSXF (GS oraz GSF także)
Simka. Niedawno sprzedałem CB 500 i przyszedł czas na kolejne moto. Wybór padł na GSXF 750 jajko. Jestem w trakcie poszukiwań. Sporo już czytałem o nim i liczę na wasze sugestie, opinie itp.
jako świerzak chciałem ze wszystkimi się przywitać. Mam na imię Tomek i śmigam czarnym gsxf 750 rok '02. Jestem z okolic Grodziska Maz. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego śmigania.
P.S. Pozdrawiam kolegę też z czarnego GSXF'a którego spotkałem dzisiaj w Al. Jerozolimskich. Na Ksenonach widac go z daaleka ..
hopkins_f napisał(a):Pozdrawiam kolegę też z czarnego GSXF'a którego spotkałem dzisiaj w Al. Jerozolimskich. Na Ksenonach widac go z daaleka ..
Dziękuję, witam serdecznie i również pozdrawiam - w końcu udało mi się Ciebie dorwać, bo często siebie mijaliśmy na Jerozolimskich Gorąco zachęcam w wolnej chwili do przyswojenia tematu o I Ogólnopolskim Zlocie GSXF.
PS. Co do xenonów - jak byś był zainteresowany to pisz w temacie o XENONACH.
Cześć wszystkim,
Poprzedni sezon przejeździłem na GSXFie 750. Wg.mnie bardzo fajny sprzet, ale ciagnie mnie na szutry i w las Dlatego moja Suzi jest na sprzedaż. Niech służy kolejnym fanom tego motocykla, ja nim pozostane na pewno choć już w stanie spoczynku
Witam,
Z racji tego, że w lutym nabyłem moje pierwsze moto i wypadło na Suzi. chciałbym się przywitać. Nazywam się Tomek,mieszkam w Wawie,jak wspomniałem powyżej przygodę z motocyklami zaczołem od lutego tego roku.Padło na Suzuki gsx650f nowa z salonu.Jak narazie 1500km nawiniętych.Moto bajka, jestem b. zadowolony.Cieszę się,że jest w necie forum takie jak to.Do zobaczenia na drodze
przez goofy27 » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 15:08
Witam wszystkich. Na imię mi Dawid, dla znajomych Goofy. Od listopada jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Jajka 600, rocznik 99. Miło zobaczyć tu jajcarzy z mojego miasta. Pozdrawiam.
przez marck21 » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 16:12
Witam.
Właśnie stałem się posiadaczem zarówno prawa jazdy na motocykl , jak i "trzeciego" jajka . Mam na imię marcin , jestem z wawy. Z racji tego że w temacie motocyklów jestem jeszcze na etapie wczesnego raczkowania bardzo chętnie zasięgne rad u bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów.
pozdrawiam
Marcin
przez TasmaN » poniedziałek, 8 czerwca 2009, 18:38
Witamy nowych kolegow
Od razu mowie ze my tu mamy taki maly fetysz bo pokazujemy sobie Jajka (i imbryczki, tudziez inne co kto ma) --> w GALERII , do czego ninjszym zachecam
Zapraszamy rowniez na zlot. Info na forum znajdziecie
Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 czerwca 2009, 18:39 przez TasmaN, łącznie edytowano 1 raz
Witamy na forum i zapraszamy do dyskusji na wszelakie teaty dotyczące naszych motocykli oraz o zapoznanie się z tematem zlotu , który to organizowany jest już w lipcu
witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum bardzo dziękuję kolegom którzy dopadli mnie wczoraj na ursynowie coby o tym forum powiedziec niestety w ferworze walki nie zapamiętałem imienia ani ksywki kolegi z którym rozmawiałem tak więc jesli to przeczyta proszę o przypomnienie śmigam bordowym jajkiem 750 na charakterystycnej śródmiejskiej rejestracji 6699 jestem z wawy tak więc chętnie do warszawskiej ekipy się dołącze pozdrawiam Mariusz KOSA koszniec